- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yav adam sanki baska kadinla resim atmış gibi diyorsun yok sasirmazdim önceden soyleseydi.Evet ama bunu bana attığı resimlemi öğrenmeliydim bana baştan söylese bende o an şaşırmaz ve fayans hakkında konuşuyo olurdum
Ameliyata gireni, uçak kullananı falan var, ne tuhaf di mi AdAm_OLaCaK_KIZİlerde regliyim vurayım kafayı yatayım da diyemiyosun, çalışıyosun mesela yemek yapıyorsun (gerçi sen ikisini de yapmak istemiyorsun da) çocuğuna bakıyorsun,daha ötesi belki misafir ağırlıyosun ne kadar değişik dimi :)
Ameliyata gireni, uçak kullananı falan var, ne tuhaf di mi AdAm_OLaCaK_KIZ
Ya tamam çok zor, ama insan da biraz kontrol etmek zorunda.. Ben de çekiyorum PMSyi her ay neler yaşadım ilk reglyden beri bir ben bilirim.. rahim ağzı darlığı bir yanda, ağrısı bulantısı bir yanda, bunalımı siniri diğer yanda.. sokaklara istifra etmediğim mi, bayılmadığım mı, ağlamaktan yüzüm gözüm yamulmuş sınava, derse, işe gitmek zorunda kalmadığım mı.. Sabaha karşı acile kaldırılıp, iğnemi yiyip eve gidip duş alıp işe gittiğimi bilirim, o arada da sevgilime de iyiyim abartma bir şeyim yok diye laf anlatmaya çalıştığımı.. doğum kontrol hapından önce çok düşüyordu hayat kalitem gerçekten.. tamam, ama yine de fayanss bakmaya giden sevgiliyle kavga etme fikrini oturtamıyorum kafamda.. hani bir neden olsa patlama potansiyeli oluyor, kabul de, adam gibi neden lazım işte...
Doktora gitmen gerek @homeostas, hem hormanlar için, hem de ayriyeten bir psikiyatriste mutlaka.. Yoksa o sevgili seni ilerleyen yıllarda yakasını silkmeden anmaz söyleyeyim
Heh duzgun erkekleri boyle boyle delirtin. Aynen cok guzel devam...
Ayy ameliyata girmek mi deme deme :)))
Zor elbette benimde acayip midem bulanır ama daha şimdiden hicbir sorumluluğu yokken böyle ise ohooo,bak sen ne diyosun iğne olup işe gittim
:)))Elif bile seni haksız buldu
İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
bi kadin bukadar onursuz ve kendine guvensiz olamaz inanamiyorum ya. sen neden nisanlandin ki? daha o olgunluga sahip degilsin. regl diye de ne gerginligi ya. neyi bahane edip sacmaliyorsun. ya 15 senedir her ay ben de regl oluyorum senin gerginligini yasamadim. dilerim yuvani kurdugunda bukadar gurursuz ve ozguvensiz olup o adama eziyet etmezsin. bence bisure daha cevap verme cocuk aydinlanir belki dogru yolu bulur.İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?