Haber vermesi gerekmezmiydi?

İyilik yapmaya korkacak adam sana bi süre sonra
Anneme mesela hediye alırım beğenmez bi türlü naptım hediye almayı bıraktım iyi bi çözüm mü değil ama en azından huzurlu bş çözüm
Adam da öyle yapacak bi süre sonea senin için bişeylwr yapmaya çalışmaktan vazgeçecek

Kendınıze bahane uretmeyın.. Hıc bakmasa bu sefer nıye ılgılenmıyosun dıye alınganlık edecek bısey bulurdunuz sanırım.. Fazla abartı buldum tavrınızı. Tuvalete gıderken de mı haber versın adam...

Evet ama bunu bana attığı resimlemi öğrenmeliydim bana baştan söylese bende o an şaşırmaz ve fayans hakkında konuşuyo olurdum
Yav adam sanki baska kadinla resim atmış gibi diyorsun yok sasirmazdim önceden soyleseydi.
Fayansin nesine sasiracaksin ki zaten. Fayans yani fayans.
Evlilik olgunluğu olusmamis maalesef sizde daha. Yazık acıdım adama.

Ameliyata gireni, uçak kullananı falan var, ne tuhaf di mi AdAm_OLaCaK_KIZ
Ya tamam çok zor, ama insan da biraz kontrol etmek zorunda.. Ben de çekiyorum PMSyi her ay neler yaşadım ilk reglyden beri bir ben bilirim.. rahim ağzı darlığı bir yanda, ağrısı bulantısı bir yanda, bunalımı siniri diğer yanda.. sokaklara istifra etmediğim mi, bayılmadığım mı, ağlamaktan yüzüm gözüm yamulmuş sınava, derse, işe gitmek zorunda kalmadığım mı.. Sabaha karşı acile kaldırılıp, iğnemi yiyip eve gidip duş alıp işe gittiğimi bilirim, o arada da sevgilime de iyiyim abartma bir şeyim yok diye laf anlatmaya çalıştığımı.. doğum kontrol hapından önce çok düşüyordu hayat kalitem gerçekten.. tamam, ama yine de habersiz fayanss bakmaya giden sevgiliyle kavga etme fikrini oturtamıyorum kafamda.. hani bir neden olsa patlama potansiyeli oluyor, kabul de, adam gibi neden lazım işte...

Doktora gitmen gerek @homeostas, hem hormanlar için, hem de ayriyeten bir psikiyatriste mutlaka.. Yoksa o sevgili seni ilerleyen yıllarda yakasını silkmeden anmaz söyleyeyim

Homeostas konuların hep aynı hep aynı
Lütfen regline sığınma artık
Evet o dönem belki duygularımız abartı boyutlara ulaşıyor ama bizim evrim geçirip olmadığımız biri haline gelmemize sebep olmuyor
Sen kıskanç bi kızsın ayın geri kalan 5 gününde melek gibiyim diyorsun ya bence o Zaman'larda da olduğun gibi davranmayıp duygularını bastırıyorsun böyle Zaman'larda patlak veriyor bunu bi kabullen ve bunu çözmeye dönük harekete geç artık yoksa değil nişanlın etrafında kimse kalmaz
İkincisi ne sen nişanlına ne de nişanlın sana her yaptığını dakika dakika haber vermek zorundasınız
Ya benim eşim haftasonu kahveye gidiyorum diye çıkar bi ararım kahvede olur bi ararım AVmye gitmiş olur bi ararım arkadaşında maç izliyor olur zırt pırt aramasına bence gerek yok nitekim ben de her hareketimi haber vermem ne gerek var
Haksızsın yani

Ayy ameliyata girmek mi deme deme :)))

Zor elbette benimde acayip midem bulanır ama daha şimdiden hicbir sorumluluğu yokken böyle ise ohooo,bak sen ne diyosun iğne olup işe gittim

Ayy ameliyata girmek mi deme deme :)))

Zor elbette benimde acayip midem bulanır ama daha şimdiden hicbir sorumluluğu yokken böyle ise ohooo,bak sen ne diyosun iğne olup işe gittim

Eh tabi mecburiyet, sorumluluklar, öptüğün kokladığın seviştiğin adama saygı da duyma ihtiyacı... kısacası hayat bunu gerektiriyor ne de olsa... Bizi dinlemezse zaten konu sahibi bizzat yaşayarak öğrenecek yetişkin bir kadının böyle şımarıklıklar yapamadığını

Daha öncede söylemiştim...nişanlınız çok sabırlı maşallah ona.

bu ne kapris böyle çocuğun sakin kalmasına şaşmak lazım.. Adam eviniz için örnek arayışında onla bu heycanı paylaşman gerekirken sende oturduğun yerden trip atıp zehretmenin amacındasın.. Hepimiz geçiyoruz her ay bu dönemden ama karşımızdakine ben hastayım beni tribimi kaprisimi çekmek zorundasın demiyoruz..

Diğer konularını hatırlıyorum. Adamın arkasına bakmadan kaçması lazım sizden...
Artık bir psikoloğa mı gidersin bilmiyorum Bu adam sizinle evlenirse aynı evde ne kadar katlanır size bilemedim. Hepsi aşktan ise aşk bitince o adam arkasına bakmadan kaçacaktır.

bi kadin bukadar onursuz ve kendine guvensiz olamaz inanamiyorum ya. sen neden nisanlandin ki? daha o olgunluga sahip degilsin. regl diye de ne gerginligi ya. neyi bahane edip sacmaliyorsun. ya 15 senedir her ay ben de regl oluyorum senin gerginligini yasamadim. dilerim yuvani kurdugunda bukadar gurursuz ve ozguvensiz olup o adama eziyet etmezsin. bence bisure daha cevap verme cocuk aydinlanir belki dogru yolu bulur.

öfffff şu regl dönemi olunca saçma sapan triplere giren kadınları da çok itici buluyorum
ben bile çekemiyorsam erkekleri düşünemiyorum

Ya biz her ay regl oluyoruz diye adamlarda "defol git"leri çekmek zorunda değil. Hassas dönemimde olduğumu biliyorr!! ne demek yaa :)) O size birşey yapmamış ki zaten. Siz adamın ağzına s... sonra da idare etsin diyorsunuz. Öyle bir dünya yok. Umarım ya siz kendinize gelirsiniz ya da adam yakasını kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…