Ortada sürpriz olduğuna göre, belli ki paket konu sahibinin adına gitmemiş, görümce bilmiyo gibi sanki kendilerine gönderildiğini sanıp açmış da olabilirBence eşine söylemen gerek. Ona ait olmayan birseyi açması doğru değil. Madem açtın düzgün bak. Baktın diyelim neden sana mesaj atıyor çok saçma. Şu insanların içindeki fesatlık bitmiyor
O zaman hata eşte arayıp annelerini bilgilendirmeliydi. Ama yine de bu görümcenin fesat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Ortada sürpriz olduğuna göre, belli ki paket konu sahibinin adına gitmemiş, görümce bilmiyo gibi sanki kendilerine gönderildiğini sanıp açmış da olabilir
ben zaten böyle sürprizlerden hiç hoşlanmam. saçma sapan sonuçlara yol açıyor. al ver işte eşine dimi öyle de hediye böyle de hediye ne değişiyorsaO zaman hata eşte arayıp annelerini bilgilendirmeliydi. Ama yine de bu görümcenin fesat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İnternetten sipariş verdi herhalde kargo ile geldiğine göre bilemedimben zaten böyle sürprizlerden hiç hoşlanmam. saçma sapan sonuçlara yol açıyor. al ver işte eşine dimi öyle de hediye böyle de hediye ne değişiyorsa
ne fark eder ki kendi evine gelsin. yada işyerine söylesin. demek istediğim şu yani konu sahibine de yazdım, konusu "başkasının paketini açmak ne kadar doğru" demiş. görümcesiyle ilgili bir soru sormamış. yoksa görümce fesat biri o zaten belli onu tartışmaya gerek yokİnternetten sipariş verdi herhalde kargo ile geldiğine göre bilemedim
:) tartışma yok zaten. Ben fikrimi söyler geçerim. Basta doğru değil dedim zaten. Hata da eşte paket konusunda diyorumne fark eder ki kendi evine gelsin. yada işyerine söylesin. demek istediğim şu yani konu sahibine de yazdım, konusu "başkasının paketini açmak ne kadar doğru" demiş. görümcesiyle ilgili bir soru sormamış. yoksa görümce fesat biri o zaten belli onu tartışmaya gerek yok
işte ben de onu diyorum hanfendi yahu:) tartışma yok zaten. Ben fikrimi söyler geçerim. Basta doğru değil dedim zaten. Hata da eşte paket konusunda diyorum
Neyseişte ben de onu diyorum hanfendi yahusoruyu yanlış sormuş kadın. bir başkasının paketi değil, belki de görümcenin adına yollanmış bir paket. size kargo gelse üstünde adınız yazsa açmaz mısınız diyorum. kimse anlayamamış burda ama o çok önemli bir detay. konu sahibinin paketle ilgisini kimse bilmiyor ki. onun adına yollanmamış
yok size demiyorum yanlış anlamayın, genel olarak konunun takipçilerine detayın altını çizeyim dedim
Eşimin adı soyadı yazıyorOrtada sürpriz olduğuna göre, belli ki paket konu sahibinin adına gitmemiş, görümce bilmiyo gibi sanki kendilerine gönderildiğini sanıp açmış da olabilir
Yahu arkadaşlarişte ben de onu diyorum hanfendi yahusoruyu yanlış sormuş kadın. bir başkasının paketi değil, belki de görümcenin adına yollanmış bir paket. size kargo gelse üstünde adınız yazsa açmaz mısınız diyorum. kimse anlayamamış burda ama o çok önemli bir detay. konu sahibinin paketle ilgisini kimse bilmiyor ki. onun adına yollanmamış
Sen hoşlanmaya bilirsin ama belki bir başkası hoşlanıyorben zaten böyle sürprizlerden hiç hoşlanmam. saçma sapan sonuçlara yol açıyor. al ver işte eşine dimi öyle de hediye böyle de hediye ne değişiyorsa
Banka kartımız için birsey aldıgında onay gelıyor bırbırımızon cebıneBanka karti bilgileri gibi gizli kalmasi gereken birsey bile birbirinizde varken paket acmasini yadirgamam
Bende öyle düşünmüştümPalet yazınca far paletinizi izinsiz açtı sandım bi an
Evet vende uzatmadımBende öyle düşünmüştümkonu sahibi yerinizde olsam eline hiç koz vermem belliki sizi çekemiyor boşverin kafaya takmaya değmez
Aslında konuda demeye çalıştığımda bu .Abisini de gömmüş akıllı. Terbiyesiz.
Çok iyi yapmışsınız.
Evli değilim ama ben olsam eşime söylerdim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?