Bazı arkadaslar oraya gıttıyse açar bişey olmaz gıbı yorumlarda bulundu ama acılmazBazı yorumlarda görümceyi nasıl haklı gösterebiliriz diye özel bir çabaya girilmiş sanki. Kural basit, merakından çatlasan da patlasan da başkası adına gelmiş bir paketi açmazsın, açamazsın. Hele hele bunun üzerinden ortalık karistirma ya da şaka yapma hakkını kendinde goremezsin. Şüphelendiğin bir durum oluştuysa çekersin abini/kardeşini ne oluyor diye sorarsın en fazla. Mesafeni koy bence de konu sahibi, gerek yok onca sıkıntı arasinda bu insanların kahrını çekmeye.
Paket vs bahane ama abısıne camur atıyor resmen sırf benı sevmıyor dıyeTerbiyesiz, seviyesiz.
Hadi açtın kutuyu, hemen o şekilde mesaj atmak nedir.
Olabildiğince mesafeli olun, yüz vermeyin.
Zaten ağzının payını vermişsiniz. Çokta iyi etmişsiniz.
Bence bi gün bunu yapın. Don alıp hediye paketiyle o eve yollayın görünmececiğiniz o zaman ne diyecek merak ediyorum...Yani öyle olsa bile bir başkasının paketi açılmamalı
Belki adam kendine don aldı :)
Bence başka şey almak lazım yaBence bi gün bunu yapın. Don alıp hediye paketiyle o eve yollayın görünmececiğiniz o zaman ne diyecek merak ediyorum...
Bence başka şey almak lazım ya
Neyse :)
Zaten en çok o kısım dikkatimi çekti. Hadi gelini sinir etmek istiyorsun da sen kendi abine nasıl böyle bir iftira atmaya çalışırsın.Paket vs bahane ama abısıne camur atıyor resmen sırf benı sevmıyor dıye
Engelledım kendısını
Esımede bagsetmedım akdım kolyeyı bır guzel taktım
Bide devamli kikir kikir smile attıZaten en çok o kısım dikkatimi çekti. Hadi gelini sinir etmek istiyorsun da sen kendi abine nasıl böyle bir iftira atmaya çalışırsın.
Değişik insan ya. Ortada hiçbir şey yokken, insan abisi için karısını aldatıyor gibi bir söz söyler mi.
Eee yuh ya. Bu nasıl yüzsüzlük, bu nasıl pervasızlık.Bide devamli kikir kikir smile attı
Empatı yap degıl mı ben gülüyomuyum yani
Evet iki adet ti birdePaketin üstünde eşinizin ismimi yaziyor? Eğer, yazmiyorsa acmasi normal...
Size sacma mesaj atmasi ve süprizi bozmasi cok çocukça ama bence genel olarak takmayin bu kişiyi. Siz engelledikce vs. Devam edecek çünkü...
Ben şahsen... heee abin beni boynuzluyor dur sana kargoyla kina gönderim derdim peşine smiley eklerdim
Daha önce soyledım ama gercekten cok yuzsuz bi insanBen olsam görüşmek istemediğimi açık açık söylerdim. Kendi kardeşim de olabilirdi bu kişi. Terbiyesiz insanlara tahammül edemiyorum.
İnsanlar artık sınırlarını bilmiyor, kardeşi bırakın eşinize ait bir paketi bile izinsiz açmanız eskiden ayıp sayılırdı, ki bunca yıllık evliyim gelen kargo paketinin içinde ne olduğunu bilmeme rağmen eşimin adına gelen paketleri açar mısın mune demedikçe açmam, o da bana gelenleri asla açmaz.Yani öyle olsa bile bir başkasının paketi açılmamalı
Belki adam kendine don aldı :)
E
Evet iki adet ti birde
Hem faturada hemde kargolandıgı pakette ismi vardı
Konu o degıl ki
Bir insan birini sevmiyor diye abısıne nasıl camur atar
Evet bende bundan bahsedıyorumİnsanlar artık sınırlarını bilmiyor, kardeşi bırakın eşinize ait bir paketi bile izinsiz açmanız eskiden ayıp sayılırdı, ki bunca yıllık evliyim gelen kargo paketinin içinde ne olduğunu bilmeme rağmen eşimin adına gelen paketleri açar mısın mune demedikçe açmam, o da bana gelenleri asla açmaz.
Brnce esıme soyleyıp , esımı doldurup onun üstğbe salmamı beklediBazilari yaşının insani değil. Bence bu insani fazla takma...
Sana zarar.
O şuanda seni sinirlendirdigi icin keyif yapiyordur kesin...
Haklısınız, yetiştiğim kültüre göre başkasına ait paketlere, mektuplara, hatta notlara bile açılıp bakılmaz, kargo adresi olarak kayınpederinizin adresini gösterebilirsiniz, paket oraya gitti diye açma hakları yok, kolye yerine eşiniz sizin için çok özel ve yalnızca ikinizin görmesi gereken bir sipariş vermiş olabilirdi.Evet bende bundan bahsedıyorum
Birde resmen seni boynuzluyor korktu senden paketı buraya gonderdı dedı
Yani hem iftira , hem insanların ozelıne mudale var
Oraya gelmişse gelmiş , babasının evi sonucta
Hadı actın baktın içinde kart var
Caktıtma en azından en azından bu kadar tefbiyesizsın onu belli etme degıl mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?