Habersiz bitcoin alan eş

Orangegreysky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
25.018
En iyi cevaplar
3
80.707
528
Günaydın herkes. Eşim sevgiliyken de evliliğin başındayken de bitcoin alıyordu. Öyle büyük meblağlar değil, zaten büyük bi kaybı da olmadı. Kaybını sıfırladığı an çıktı.

Dün ayrı koltuklardayız dk başı telefona bakıyor, gözüm telefonuna kaydı bitcoin grafiklerini inceliyor. Bitcoin mi aldın sen dedim evet ama 1000 tllik aldım çok değil, 1000 TL gibi bi parayı söylemem gerektiğini düşünmedim dedi.

1000 TL baktığınızda cidden para değil evet ama genelde yaptığımız harcamaları vs söyleriz hep. İşte o yokken dışarıdan yemek yesem şu kadar yedim diye de söylerim, sonuçta o parayı hep beraber kullanıyoruz. Herkesin kendine harcadığı bi para olsa da söylememesi beni üzdü biraz. 8'de uyumuşum akşam kavga çıkmasın diye, yeni uyandım

Neyse abartıyor muyum sizce? Para düşük ama bugün 1000'i söylemeyen yarın 10000'i söylemez diye düşünüyorum. Abisi de yakın zamanda 30bin falan kaybetti bu bitcoinde eşine çok geç söyledi. Ki bana söylese ben de takip ederim düşüşleri yükselişleri, bu zamana kadar niye aldın dediğim olmadı. Ya da bilmiyorum 1000 TL'ye üst baş alsaydı tavrım aynı olmazdı ama bitcoin gibi riskli bi şey diye taktım belki de. Fikirlerinizi merak ettim

Son düzenleme:
Insanlar akillanmiyor.kisa yoldan para kazanmak isteyenlerin durumları az geldi galiba.
Bunu oturup adam akıllı borsa gibi takip etmek gerek. Arkadaşımın gece alarmları vardı 3-4 demeden uyanır takip ederdi dalgalanmalar varsa al sat yapardı vs. Bizimkinin öyle bi zamanı yok zaten hem okul hem iş sürecinde şu an, akıl kârı değil asla.

Cok tehlıkelı kac tane arkadaşımın parası gitmıs dikkat et canım senn
Daha kaynımın parasını kaybetmesinin sıcaklığı sürüyor ya zaten. Çoluklu çocuklu adam yani çocuğunun rızkını nelere harcıyor değişik.

1000 TL attım dediyse o kadar atmıştır ve fazlasını atmaz buna güveniyorum çünkü hep böyle yaptı ama 1000 de olsa söylemesini isterdim açıkçası.

Bende 1000 de az para da değil
O parayla neler alırım sen takip et dikkat et

Tribin geçti mi diyor trip atmıyorum diyorum dünden beri. En sonunda söyledim ben para konusunda birbirimize açığız sanıyordum diye. Klasik üste çıkma konu değiştirmeleri: "Bi karışmadığın o kalmıştı ona da karış, yatırım yaptım bunu niye söylemem gerekiyor alt tarafı 1000 TL..."

Türkiyede o kadar cok insandan bitcoin da para kaybettiklerini duydum ki..gercekten 1000 tl mi sadece? Esler yatirim yapinca da danismali. Rakam önemli degil. Kimisi kredi cekip, borc üstüne borc ekleyip bitcoina yaturim.yapip batti
1000 TL olduğuna eminim çünkü söylediği zamanlarda da bu kadardı. Okula falan da para yatırıyor fazlasını riske etmez. Ama 1000 de olsa söylemeliydi, ki bence bu yatırım da değil onun dediği gibi. Yatırılan paranın sıfırlanma olasılığı, gelir getirmesinden daha fazlaysa nasıl yatırım diye sayıyorlar anlamıyorum asla

1000lira artik ayakkabi parasi bile degil, soylemeye degmez bence. Benim esimde pek bilmez yatirimlarimi. Nereye ne yatirdim vs. Arada sorar ne durumdayiz diye durum neyse paylasirim.
Ya evet paranın miktarı değil aslında dert ettiğim, dediğiniz gibi benim 15 günlük mutfak alışverişim bile bundan daha fazla tutuyor. Ama bu bana göre bi yatırım değil bi risk ve riskli bi işe giriyorsa söylesin isterdim. Abartıyorumdur belki

1000lira artik ayakkabi parasi bile degil, soylemeye degmez bence. Benim esimde pek bilmez yatirimlarimi. Nereye ne yatirdim vs. Arada sorar ne durumdayiz diye durum neyse paylasirim.
Nasıl ayakkabı parası değil?1500_2000 e kaç kişi ayakkabı giyiyor?
Konu sahibi ,esiniz 1000 tl den kar mi zarar mi elde etti?değdi mi parayı sokağa atmasına?

Nasıl ayakkabı parası değil?1500_2000 e kaç kişi ayakkabı giyiyor?
Konu sahibi ,esiniz 1000 tl den kar mi zarar mi elde etti?değdi mi parayı sokağa atmasına?
Dün almış henüz. Öncesinde girdiğinde bizi zengin etmedi tabii ama o an bi ihtiyacımız ortaya çıkmıştı onu karşılayabilecek kadar kâr etmişti. Sonrasında zarara geçti ve ilk anaparasına döndüğü an çıktı. Toplama baktığınızda hiç zarar ettiği olmadı yani ama olmayacağı anlamına gelmiyor çok sıkıntılı işler bunlar.

Ben garanticiyim.ben olsam altın alırdım.gercekten bilgim olmadığı için soruyorum.bitcoin kısa mi uzun vadede mi kazandırıyor?1000 tl yatırdı, 3 asagi 5 yukari ne zaman ne kadar kar elde eder?ertesi gun para batar mi?1 hafta sonra birden 2000 tl mi oluyor?

Ben de altıncıyım evet.

Kısa vadede kazanan da oluyor uzun vadede kazanan da. Bugün 100 birim olan bi coin yarın 10'a da düşebiliyor. Bi tanesi cidden bi anda sıfırlandı geçtiğimiz aylarda. Çok belli olmuyor yani.

Ciddi bilgi birikimi gereken ve dinamik kalmayı gerektiren bir sektör
Kayıpların tamamı kaldıracli işlemlerden oluyor yüksek kaldirac bilgisiz işlemler yada durmayı bilmemek. Oysa Kazananların tamamı bazı islemleri zararına kapatır.
Luna olayındaki durumda benzer kayıpların çoğu çok düştü ya eski yerine gelse milyonerim mantığı ile oldu oysa sn de milyarlarca adet basılıp satılıyordu. Karşılıksız para basmanin sonu hüsran oldu hala o coin peşinde sıfır silse milyonerim diye gezenler var. Sistem net ama bizim halkımız loto olarak goruyor
Aldığı coin gercek Bitcoin ise ve spot ise bence sakıncası yok. Hatta mantıklı bile buldum. Sadece yatirim diye düşünmeyin en son Ukrayna'da bile tek alisveris yolu kriptolar idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…