- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.707
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Bunu oturup adam akıllı borsa gibi takip etmek gerek. Arkadaşımın gece alarmları vardı 3-4 demeden uyanır takip ederdi dalgalanmalar varsa al sat yapardı vs. Bizimkinin öyle bi zamanı yok zaten hem okul hem iş sürecinde şu an, akıl kârı değil asla.Insanlar akillanmiyor.kisa yoldan para kazanmak isteyenlerin durumları az geldi galiba.
Daha kaynımın parasını kaybetmesinin sıcaklığı sürüyor ya zaten. Çoluklu çocuklu adam yani çocuğunun rızkını nelere harcıyor değişik.Cok tehlıkelı kac tane arkadaşımın parası gitmıs dikkat et canım senn
Bende 1000 de az para da değilDaha kaynımın parasını kaybetmesinin sıcaklığı sürüyor ya zaten. Çoluklu çocuklu adam yani çocuğunun rızkını nelere harcıyor değişik.
1000 TL attım dediyse o kadar atmıştır ve fazlasını atmaz buna güveniyorum çünkü hep böyle yaptı ama 1000 de olsa söylemesini isterdim açıkçası.
1000 TL olduğuna eminim çünkü söylediği zamanlarda da bu kadardı. Okula falan da para yatırıyor fazlasını riske etmez. Ama 1000 de olsa söylemeliydi, ki bence bu yatırım da değil onun dediği gibi. Yatırılan paranın sıfırlanma olasılığı, gelir getirmesinden daha fazlaysa nasıl yatırım diye sayıyorlar anlamıyorum aslaTürkiyede o kadar cok insandan bitcoin da para kaybettiklerini duydum ki..gercekten 1000 tl mi sadece? Esler yatirim yapinca da danismali. Rakam önemli degil. Kimisi kredi cekip, borc üstüne borc ekleyip bitcoina yaturim.yapip batti
Delirmişler cidden yok artıkArkadasimin eşi habersiz 400 bin yatırmışkadin ev parası topluyordu
MalesefDelirmişler cidden yok artık
Ya evet paranın miktarı değil aslında dert ettiğim, dediğiniz gibi benim 15 günlük mutfak alışverişim bile bundan daha fazla tutuyor. Ama bu bana göre bi yatırım değil bi risk ve riskli bi işe giriyorsa söylesin isterdim. Abartıyorumdur belki1000lira artik ayakkabi parasi bile degil, soylemeye degmez bence. Benim esimde pek bilmez yatirimlarimi. Nereye ne yatirdim vs. Arada sorar ne durumdayiz diye durum neyse paylasirim.
Nasıl ayakkabı parası değil?1500_2000 e kaç kişi ayakkabı giyiyor?1000lira artik ayakkabi parasi bile degil, soylemeye degmez bence. Benim esimde pek bilmez yatirimlarimi. Nereye ne yatirdim vs. Arada sorar ne durumdayiz diye durum neyse paylasirim.
Dün almış henüz. Öncesinde girdiğinde bizi zengin etmedi tabii ama o an bi ihtiyacımız ortaya çıkmıştı onu karşılayabilecek kadar kâr etmişti. Sonrasında zarara geçti ve ilk anaparasına döndüğü an çıktı. Toplama baktığınızda hiç zarar ettiği olmadı yani ama olmayacağı anlamına gelmiyor çok sıkıntılı işler bunlar.Nasıl ayakkabı parası değil?1500_2000 e kaç kişi ayakkabı giyiyor?
Konu sahibi ,esiniz 1000 tl den kar mi zarar mi elde etti?değdi mi parayı sokağa atmasına?
Ben garanticiyim.ben olsam altın alırdım.gercekten bilgim olmadığı için soruyorum.bitcoin kısa mi uzun vadede mi kazandırıyor?1000 tl yatırdı, 3 asagi 5 yukari ne zaman ne kadar kar elde eder?ertesi gun para batar mi?1 hafta sonra birden 2000 tl mi oluyor?Dün almış henüz. Öncesinde girdiğinde bizi zengin etmedi tabii ama o an bi ihtiyacımız ortaya çıkmıştı onu karşılayabilecek kadar kâr etmişti. Sonrasında zarara geçti ve ilk anaparasına döndüğü an çıktı. Toplama baktığınızda hiç zarar ettiği olmadı yani ama olmayacağı anlamına gelmiyor çok sıkıntılı işler bunlar.
Ben de altıncıyım evet.Ben garanticiyim.ben olsam altın alırdım.gercekten bilgim olmadığı için soruyorum.bitcoin kısa mi uzun vadede mi kazandırıyor?1000 tl yatırdı, 3 asagi 5 yukari ne zaman ne kadar kar elde eder?ertesi gun para batar mi?1 hafta sonra birden 2000 tl mi oluyor?
Ben de altıncıyım evet.
Kısa vadede kazanan da oluyor uzun vadede kazanan da. Bugün 100 birim olan bi coin yarın 10'a da düşebiliyor. Bi tanesi cidden bi anda sıfırlandı geçtiğimiz aylarda. Çok belli olmuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?