- 2 Ocak 2017
- 185
- 245
- 103
- Konu Sahibi Yumurtalik
Ben de benzerini yaşıyorum, sizin gibi ben de aman şimdi ortam bozulmasın, kirmayalim boyle şeyler için birbirimizi diyip sustum bazen ama dozlarını artırdılar. Ben de 1,5 senedir evliyim sizin gibi, ve eşimin çok iyi sevgi dolu olduğuna inanıyorum...
Bazen çekip gitmek istiyorum, keşke hiç ailesi olmasaydı diyorum... Ama olmuyor işte... Ben çözümü şimdilik onlara karşı dümdüz gitmekte buldum. Ufak tefek laf dokundururlarsa rencide ediyorum hemen geri adım atıyorlar. Şimdilik işe yarıyor, eşim de kendisi görmeye başladı ettikleri lafları. Uzun vadede ise yarar mı bilmiyorum. En iyisi erkeklerin görüp cekilmesi. O zamana kadar da biz ne oluruz bilmiyorum...
Her dediklerine cevap veririm vermesine ağzım onlardan iyi laf yapar da... Herhangi bir akşamı huzurlu mutlu geçirmek varken bir eve gidip ona bir laf buna bir cevap böyle sinek avlar gibi uğraşıp eve döneceğim. Bunu içim almıyor.
Sonra da sevdiğim adamın öz annesine ablasına laf çarpa çarpa bir alan elde etmiş olacağım. Aslında her medeni insanın hazırda sahip olması gereken alan. Ne gerek vardı ki bunlara. Ben böyle böyle elde edeceğim bir huzuru ne yapayım ki.