- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Dersem olmuyo diye kısır der gezerler başım daha çok ağrır eminim. Dalga geçer gibi gülüyor beni aramış eeee kp çocuk istiyormuş oğlum gelince hemen başlayın çalışmalara. Terbiyesiz.Ben kendi annem bunu istediğinde ki benimki çok tatlı imalarda bulunuyo yaşı büyük olduğu için anne bu bana ayıp geliyor, konuşmak istemiyorum diyorum. Çünkü sizin eşinizle ne zaman sevişeceğinizden onlalara ne. Özel hayat ayıp, bizim ne yapacağımız hakkında konuşmayın mümkünse bizde sizinkini bilmiyorum de geç. Ya da eşine böyle söyle bir zahmet annesiyle babasından seks ve çocuk konularını uzak tutsun. Bence şuan deniyoruz olmuyor demek üstünüzde daha büyük baskı oluşturabilir. Bir süre daha açıklamayın anlayışsız insanlara
Arttı zaman buralara geldi onlar yapacakmış inada. Yapın bananekonuyu açtıklarında her seferinde lafı ağızlarına tıkın. Siz ses çıkarmaz dinlerseniz her seferinde dozu arttırırlar.
Olmuyor desem daha çok yapışır. Korundunuz da bak şimdi olmuyo diye anlayan biri değil kiaçık ve net bir dille olmuyor anlamıyorsun olmuyor
olmayan şeyi nasıl yapabilirim
üstüme ne gelip duruyorsunuz
tövbe haşaa allahmıyım ben diyip çıkın işin içinden
gerçi eşimle bizimde çocuğumuz olmuyor
Aslında tedaviyle Bi gebelik yaşadım ama kimyasalla sonuçlandıBenim annemde bana yapti uzak olmasina ragmen tam 4 yil surdu vir vir vir . Cocuk oldu ortalikta yoklar . Benim cocugum olmaz diye korkmus . Allah'im bilecege ise herkes burnunu sokkuyor . Cok sinirlendim suan .burda ki guzel yorumlari esine okutta biraz korumaya alsin sizi bu stresle olmaz da zaten
Onlara laf söyletmez de söylemez de. Canına tak edecek ki o zaman iki çift laf söyleyecek. Ama bu konu özel ağzında dolanması beni sinir ediyorKocanizin eli armut toplamasin agizlarinin payini versin bu nedir artik ya insanlarin yatak odasina kadar karismak en buyuk ayip
gerçeği söyle ne demek istiyorsa desinOlmuyor desem daha çok yapışır. Korundunuz da bak şimdi olmuyo diye anlayan biri değil ki
Gerçeği söylemeyi düşündüm ama bu sefer daha yoracak beni eminim bak korundunuz ilk zamanlar olmadı diye. Tedaviye başladığım zaman susmayacak telefonlarım naptın oldu mu diyegerçeği söyle ne demek istiyorsa desin
emin ol ki gerçeği söyleyince üzerinden kocaman yük kalkacak
bu dünyada herkes bir kulp takar
hayatta takılmamayı öğrenmelisin.
Ne demek soyletmez ya bak sinirleniyorum boyle erkeklerin varligini hatirladikca. Artik evi ve ailesi sizsiniz bi zahmet farkina varsin.Onlara laf söyletmez de söylemez de. Canına tak edecek ki o zaman iki çift laf söyleyecek. Ama bu konu özel ağzında dolanması beni sinir ediyor
Ya gerçekten tersleteyeceğim artık kv yi küsecek mi alınacak mı umurumda değil. Bende üzülüyorum o böyle yaptıkçaNe demek soyletmez ya bak sinirleniyorum boyle erkeklerin varligini hatirladikca. Artik evi ve ailesi sizsiniz bi zahmet farkina varsin.
yaşamadan bilemezsinGerçeği söylemeyi düşündüm ama bu sefer daha yoracak beni eminim bak korundunuz ilk zamanlar olmadı diye. Tedaviye başladığım zaman susmayacak telefonlarım naptın oldu mu diye
Neden sürekli açıklama yapma gereği duyuyorsunuz kv ve kp. Çocuk sizin çocuğunuz ister ya da istemezsiniz onların haddine değil ki. Fazla yumuşak kalıyorsunuzGerçeği söylemeyi düşündüm ama bu sefer daha yoracak beni eminim bak korundunuz ilk zamanlar olmadı diye. Tedaviye başladığım zaman susmayacak telefonlarım naptın oldu mu diye
Çok geçmiş olsun sizede.yaşamadan bilemezsin
belki bunca stres seni yoruyor olmayabilir
eşim kan kanseri oldu herkes dönüp dediki yaşamaz ölür
ben ne dedim biliyormusun bırakında zamanı geldiğinde düşüneyim
ben şu zamanı yaşayıp mutlu olmayı öğrendim
korkularını bırak ve yüzleş ve yüzleştir takma takılma lütfen
Ben açıklama yapmıyorum aslında düşünmüyoruz istemiyoruz erken vs diyorum konuyu kapat dedikçe yüssüzleşerek artarak daha yaklaşıyorNeden sürekli açıklama yapma gereği duyuyorsunuz kv ve kp. Çocuk sizin çocuğunuz ister ya da istemezsiniz onların haddine değil ki. Fazla yumuşak kalıyorsunuz
Açıklama da yapmayın. sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum haddiniiz açmayın de. Bir daha da cevap verme bu konularda. MEcbur susarlarBen açıklama yapmıyorum aslında düşünmüyoruz istemiyoruz erken vs diyorum konuyu kapat dedikçe yüssüzleşerek artarak daha yaklaşıyor
Kv susmaz susturalamaz susması teklif bile edilmez anayasa maddesi gibi ama deneyeceğim teşekkürlerAçıklama da yapmayın. sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum haddiniiz açmayın de. Bir daha da cevap verme bu konularda. MEcbur susarlar
Söyledim iyi madem siz yapın napıyım bana anlatma dedim ben nasıl doğuruyum 48 yaşında diye. Olsa yapacak tövbe tövbeTek başına mı yapıyormuşsun çocuğu?
Benim kv de söyleyince oğluna söyle diyorum.
Çok ayıp koskoca insanlar bu konularda yorum yapıyorlar.
İnat olsun diye söyle kv ne doğursun bakalım koskoca kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?