Haddini aşan kv ve kp

Dersem olmuyo diye kısır der gezerler başım daha çok ağrır eminim. Dalga geçer gibi gülüyor beni aramış eeee kp çocuk istiyormuş oğlum gelince hemen başlayın çalışmalara. Terbiyesiz.
Sen ne diyosun ya dedim biz yapacağımız zamanı biliyoruz deyip kapattım telefonu

konuyu açtıklarında her seferinde lafı ağızlarına tıkın. Siz ses çıkarmaz dinlerseniz her seferinde dozu arttırırlar.
Arttı zaman buralara geldi onlar yapacakmış inada. Yapın banane
Gerçekten daha fazla strese sokuyor bu konular beni

açık ve net bir dille olmuyor anlamıyorsun olmuyor
olmayan şeyi nasıl yapabilirim
üstüme ne gelip duruyorsunuz
tövbe haşaa allahmıyım ben diyip çıkın işin içinden
gerçi eşimle bizimde çocuğumuz olmuyor

Olmuyor desem daha çok yapışır. Korundunuz da bak şimdi olmuyo diye anlayan biri değil ki

Benim annemde bana yapti uzak olmasina ragmen tam 4 yil surdu vir vir vir . Cocuk oldu ortalikta yoklar . Benim cocugum olmaz diye korkmus . Allah'im bilecege ise herkes burnunu sokkuyor . Cok sinirlendim suan . burda ki guzel yorumlari esine okutta biraz korumaya alsin sizi bu stresle olmaz da zaten

Aslında tedaviyle Bi gebelik yaşadım ama kimyasalla sonuçlandı kv adet tarihim gelsin sorar oldun mu şöyle böyle terslerim anlamaz

Kocanizin eli armut toplamasin agizlarinin payini versin bu nedir artik ya insanlarin yatak odasina kadar karismak en buyuk ayip
Onlara laf söyletmez de söylemez de. Canına tak edecek ki o zaman iki çift laf söyleyecek. Ama bu konu özel ağzında dolanması beni sinir ediyor

Olmuyor desem daha çok yapışır. Korundunuz da bak şimdi olmuyo diye anlayan biri değil ki
gerçeği söyle ne demek istiyorsa desin
emin ol ki gerçeği söyleyince üzerinden kocaman yük kalkacak
bu dünyada herkes bir kulp takar
hayatta takılmamayı öğrenmelisin.

gerçeği söyle ne demek istiyorsa desin
emin ol ki gerçeği söyleyince üzerinden kocaman yük kalkacak
bu dünyada herkes bir kulp takar
hayatta takılmamayı öğrenmelisin.
Gerçeği söylemeyi düşündüm ama bu sefer daha yoracak beni eminim bak korundunuz ilk zamanlar olmadı diye. Tedaviye başladığım zaman susmayacak telefonlarım naptın oldu mu diye

Ne demek soyletmez ya bak sinirleniyorum boyle erkeklerin varligini hatirladikca. Artik evi ve ailesi sizsiniz bi zahmet farkina varsin.
Ya gerçekten tersleteyeceğim artık kv yi küsecek mi alınacak mı umurumda değil. Bende üzülüyorum o böyle yaptıkça

Gerçeği söylemeyi düşündüm ama bu sefer daha yoracak beni eminim bak korundunuz ilk zamanlar olmadı diye. Tedaviye başladığım zaman susmayacak telefonlarım naptın oldu mu diye
yaşamadan bilemezsin
belki bunca stres seni yoruyor olmayabilir
eşim kan kanseri oldu herkes dönüp dediki yaşamaz ölür
ben ne dedim biliyormusun bırakında zamanı geldiğinde düşüneyim
ben şu zamanı yaşayıp mutlu olmayı öğrendim
korkularını bırak ve yüzleş ve yüzleştir takma takılma lütfen

Neden sürekli açıklama yapma gereği duyuyorsunuz kv ve kp. Çocuk sizin çocuğunuz ister ya da istemezsiniz onların haddine değil ki. Fazla yumuşak kalıyorsunuz

Çok geçmiş olsun sizede.
Haklısınız ama öyle Bi kv yokki öğrensin sussun otursun. Kp der hemen ben çekinirim daha sonrasında. Köyde kalıyo biri sorsa naptı gelinin hamile mi diye oturur anlatır. Onun bilip susacağına emin olsam ilk gün derdim

Neden sürekli açıklama yapma gereği duyuyorsunuz kv ve kp. Çocuk sizin çocuğunuz ister ya da istemezsiniz onların haddine değil ki. Fazla yumuşak kalıyorsunuz
Ben açıklama yapmıyorum aslında düşünmüyoruz istemiyoruz erken vs diyorum konuyu kapat dedikçe yüssüzleşerek artarak daha yaklaşıyor

Ben açıklama yapmıyorum aslında düşünmüyoruz istemiyoruz erken vs diyorum konuyu kapat dedikçe yüssüzleşerek artarak daha yaklaşıyor
Açıklama da yapmayın. sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum haddiniiz açmayın de. Bir daha da cevap verme bu konularda. MEcbur susarlar

Tek başına mı yapıyormuşsun çocuğu?
Benim kv de söyleyince oğluna söyle diyorum.
Çok ayıp koskoca insanlar bu konularda yorum yapıyorlar.
İnat olsun diye söyle kv ne doğursun bakalım koskoca kadın

Açıklama da yapmayın. sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum haddiniiz açmayın de. Bir daha da cevap verme bu konularda. MEcbur susarlar
Kv susmaz susturalamaz susması teklif bile edilmez anayasa maddesi gibi ama deneyeceğim teşekkürler

Söyledim iyi madem siz yapın napıyım bana anlatma dedim ben nasıl doğuruyum 48 yaşında diye. Olsa yapacak tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…