Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

evlenince birer bilgisayar alıcam size ceyiz olarak size gidin baska yaptınız bişe yok oturuonuz bilgisayarda süreklisüprizzzzzmirmirmirmir

benim annemde hepinizin incilerden birer demet halinde söyler durur ne bu böyle anneliğn kitabında var heralde ek olarak bend şunlar var;

ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz kızım..
küçükken yaramazlık yaptığımda çocuk isteyenin g..tü kurusun derdi:)
babası kılıklı:)
köpek soyu:)
anne olunca anlarsın beni evladımm
ben öldükten sonra değerimi anlarsın ama ay bacayı aşmış olur mezarıma gelip hiç ağlama:)
ört şu bellerini ( kaç tane varsa:) )
sırtına bişey giy, ayağına çorap giy basma taşa çocuğun olmaz
ben senin yaşındayken ooooo
oturma öyle boş boş iki şiş kakala

Son düzenleme:
Kizim ben sana güveniyorum ama etraftakilere güvenmiyorum.
Ablamla kavga ettigimizde derdi(allah birinizi bir daga diyerinizide bir daga atsinda KARDESIM diye inim inim inleyin)ay bu tuttu ablami cok özlüyom.
Masallah dil kürek gibi habire cevap veriyon
Makinali tüfek gibi konus konus ilerde susturur elin oglu derdi

Küçükken ,beni üzmeyin yoksa sizi bırakır analar dağına kaçarım derdi kaydirigubbakcemile3 bende okuldan gelince oda oda annemi arardım acaba analar dağına gitti mi diye :uhm: kaydirigubbakcemile3
Akşam eve geldiğimde internete girersem yine kiminle çat çat konuşuyon der :roflol:
Sonra beni istemeye geldiklerinde sözlümün ailesine.
Benim kızım daha çocuk onun için boşa gelmişsiniz demişti fisfisfis kaydirigubbakcemile3
Bİde herşeyi bil ama yapmazsan yine yapma der.
Bende bilirim ama yapmam :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3 Çok seviyorum anacığımı ya :asigim:

inşalah ALLAH sanada senin gibi evLat verir der bende inşaLah derim:ecrin_bebek:
yaptığın banaysa öğrendiğin kendine...
yinemi geçtin bilgisayarın başına...
eşşek kadar oLdun haLa akLın bi karış havada...
konu evLiLiğe geLince => sen daha küçüksün benim haLa bebeğimsin ne evLenmesiymiş derrropuyorumnanaktan annem benim yha.. onu çoOK seviyorum. sinirLi minirLi ama ALLAH başımdan eksik etmesin o benim bitanemhihoyyyt

yat kızım yat kavun karpuz da yata yata büyürmüş.
seni alan ağlasın şeyine kara kurdale bağlasın
gözün görmüyorsa burnunun delikleride mi görmüyor derdi o bişey isterde ben bulup getiremezsem
seni doğuracağıma taş doğursaydım
annem başımın tacısın annemmm benim sıcacık sığınağım annem sen çok yaşa emi a.s.

bir gün anne olursunuz da o zaman anlarsınız derdi annem hep...
şimdi çoooooookkkk iyi anlıyorum anneciğimi...

aynen benim annemde öyle derdi.
bir de el kapısı demirden nohuttur,yut yutabilirsen derdi.
aklıma gelirse daha yazarım.
konuyu açan arkadaş vazgeçilmezim teşşekkürler,güzel bir paylaşım olmuş,çok sağol!!

Bİde der ki seni alan bi aldığı gün bide öldüğün gün sevinir der akannehir
:roflol: :roflol::roflol: bende küserim benneyaptımki

(1) allah sanada aynı senin gibi evlat versin başka bişey demiyorum....
(2) bigün ölürsem kına yakarsınız...(bunu söylerken genelde naz yapıyo olur ve biz çok güleriz=)
(3) nereye koyduysan orda!!! kaydirigubbakcemile3...
(4) eşek kadar oldun sorumluluğunu bil azıcık..

der der sonra gelir sever canım annem benim bitanecik huysuzumopuyorumnanaktan

1 Allah sana senin gibi evlat versin
sanırım çoğu anne bunu kullanıyor korkuyorum valla tutar diye anne bedduası sonuçta....
2-Allah seni bildiği gibi yapsın
3-hı bi,rde pardon ama eşek diyor arada
ama o yine de benim canım ne dese kabulum...
arada bir çok üstüme gelse bile...

seni dogurana kadar bir kalip sabun doguraydim, hic degilse camasirlarimi yikardim :))))(yazarken bile guluyorum)

sende evlenip ev hanimi olacan bende gorecem. iki gunde kapi onune koyarlar seni.( ama evlendikten sonra koca tarafini hep haksiz gorurudu annem)

ahcik (bunun ne demek oldugunu hala bilmem)

kizim kizim yaparsin benim icin ogrenirsin kendin icin.

ah ah seninkilerde sana ede( ne kadar uzuyorduysam canim annemi)

dilde papuc kadar, bi lafinda altinda kalmassin, is yapmaya gelince yok

uyan uyan elalemin kizlari kalkti evini temizledi yemegini yapti benimkiler daha yatiyor, biri simdi kapiyi calip iceri girse yuzunuze tukurur.

basimin b.... belasi.

bunlar evlenmeden oncekiler. simdide evlendikten sonrakileri yazim.

gadan alam kurban olam.

he senin gibi birini bulmaslar daha ne istiyorlar onlarin cani cikmiya(kaynanam gilden bahsediyor)

benim kizim salak benim kizim salak. kzim kizim biraz fena ol gittin gittin bana benzedin:)

kizim bu cocuklarina biraz terbiye tore ogret.

canim annecim onu coook seviyorum, daha annemin cok sozleri varda hatirlamiyorum simdi aklima gelirse yazarim yine.

Şimdi farkettim bunları, benim annemde söylerdi
canıım annem benim opuyorumnanaktan

yaptğın banaysa öğrendğin kendine.

Sizi alan adama kağıt imzalatacam"satılan mal geri alınmaz"diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bir oğlan annesi olsam sizi güzelliğiniz için alırdım ama 2gün sonra iş bilmediğiniz için kapının önüne koyardımkaydirigubbakcemile3

annemden inciler.O benim canım:asigim:

eve gec kalma:hulya:

kızın olsunda görcem seniii:gitme: oldu

senın evını pok götürür

senı alan adam batar

sana cukulata fabrıkası koca lazım

anne olunca anlarsınmafoldumben doğruymuşşşş

yapamazsın sen istanbulda sıkılırsın mafoldumben buda doğruymuşş

deli huriyeee o ne demekselülülülülülü

burcu bız kardesmıyız :lepi: aynılarııııı annemde varrrr aynısıııııııııııısositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…