Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Şu Odaya Bak Köpek bağlasan durmaz nasıl yaşıyorsun bilmiyorum pislik
Kıyafetlerime bakınca bu ne böyle o.. bohçası gibi
Üstüme kışın kalın giyinmediğimde Alttan Kliman mı var götün donucak
Abimle ile kavga ettiğimizde İkinizde evlenince bende emekliliğimi yaşayım bıktım
AÇık Giyindiğimde Giy anam Giyyy el oğlıu çarşafa sokacak seni haberin yok
Allahım sen şu kıza akıl ver öyle bi sevgili verki adım attırmasın (çok gezdiğimde buda)

kuru gecere
kaşık suratlı
kambur reis
gdinin kızı

daha yazardımda boşver yaaa bende diğer anneler hep yavrucum falan dio sanıyodum ama öle annelerde var ama bize denk gelmemiş mesela kayınvalidem hep çocularına ve bana ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrummmmmmmmmmmmmmm
kuzummmmmmmmmmmmmmmm
cennet kokulummmmmmmmmmmmmmm
en güzel hediyemmmmmmmmmmmmmmm
der der der der der

vayyyyyyyyyyyyy kaynanaya bahhhh :jeyyar: hihoyyyt

GÖZ GÖRMEZ AKIL GÖRÜR,

NE UMARSIN BACINDAN ,BACIN ÖLÜR ACINDAN

BEN SİZİN KADARKEN 3 GAFUL BİRDEN ATLARDIM. ( yöresel bi terim -trabzon ,tepe gibi yani. demek istiyorki çok çalışkandım çok becerikliydim. )

daha vardır da aklıma gelmiyo. geldikçe yazarım

gülsüm dur! (araba kullanırken önümdeki araba durduğunda)
elinden bi kahvaltı yiyelim.
halına yanmıyon da hasan dağına oduna gidiyon.
çabuk gel babanın huyunu biliyon
erinenin oğlu kızı olmaz (üşenenin demek istiyo)
sırtındaki iki dandil çapıt git de yelek giy
uyunanın üstüne kar yağarmış
evlenince nasıl olur bilmem bu kız

:))))
daha o kadar çokki aklıma gelen bu kadar

tıktıklama şu bilgisayarda
o odayı toplaa(benim odam için dio)
o ocağın altını har har açmışın yine
pijamaları totondan çıktığı gibi atma
off daha neler var
ama canım annem yaaa

sabit fikirlisin kızım...

dolu buğdayın başı eğik olur...

seni alana bi ev bi arabada benden

çok kızdığında bomba laf Allah sana senin gibi 2 tane versin bendeki yüzsüz cevap amiiiin benim gibi harika iki evlat lülülülülülü

sen kocanıda döversin korkarım

Ayyyy cnm annem benim canımmmmmmmm

birde uyandırırken prenses kızım uyannn mafoldumben

annemi özledim ama ben mafoldumben

canım annem arada bana bakar ahhhhhhhh kızım iyiki okumuşun seni bu çirkinlikle alanda olmaz derdi:) canım annem alanda oldu çok şüküropuyorumnanaktan

ay bu topik süper bende sade benim annem sanıyodum çok üzülüyodum evlendim hala hep ağlarım annem beni sevmiyo diye ama öle sevmiyo benim annem büyüdümde hatırladığım kadarıyla hiç sevmedi hiç okşamadı başımı 18imde evlendim hiççç umrunda olmadı hiç düşkün deil bana annelik ne demek bilmiyorum benim için anne hep kızan iten kakan sürekli tartıştığım biri küsmek barışmak sarılıp koklaşmak anne kız muhabbeti hiç olmadı bizde amannnnnnnn ne alaka konuyla dimi ama şimdi benim çocuğum olmuyo bi olsa öle bi anne olucamki hep öpücam koklucam kötü söz söylemicam söylersemde sinirim geçince gönlünü alıcam öpücam koklucam ah yavrum gel artık neyse yaaaaaaaaaaaa

"Anne şöyle şöyle oldu."..
cevap :
" Sen üşütmüşsün"....kaydirigubbakcemile3

"Anne böyle böyle oldu"...

Cevap:
"sen üşütmüşsün"...kaydirigubbakcemile3

Bir de sürekli " Sanane başkasından kendi işine bak sen, yürü yolunda" der...Favorim bu...Şenizalkisalkisalkis

Seni istemeye geldiklerinde söylicem çok dağınık diye ( öylede değilim annemin abartması ) kaydirigubbakcemile3 bigünde oturma şu bilgisayar başına kaydirigubbakcemile3

tamam artık rejim yapma manken hastalığa tutuldun (bu arada ben bildiğiniz balık etliyim)
kızım sen kilo mu aldın sırtın yastık gibi olmuşş....
????????????????????????????

annem çok konuşmaz ama bakışlarından anlarım ben demek istediğini opuyorumnanaktan olsun seviyorum ben annemiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…