Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Ben genç kızken annemin meşhur lafıda şuydu:

-Anne çok canım sıkılıyor..

Annem:Sıkı can iyidir çabuk çıkmazlülülülülülü

benim annemde en sık ben sana demiştim:)
bana ikidefa karşılıksız bişey veriliyor ise arkamı kontrol ederim derdi:)
anne olunca anlarsın:) parana sahip çık kızım:)dolaplar doldu taştı

"it itine, it kuyruğuna"
"inşallah allh sana da senin gibi bir evlat versin, o zaman anlarsın"olumunekankayizsmile hihii ben de "amiiiiiin" diyorum daha da kızıyo annişkom...
canım benim yaa, onu çok özlüyorum... keşke her gün yanımda olsa da didişsek yine de, ona bile razıyım...

eşşek kadarsın ere versem geri gelmen ama hala yatağini toplamaktan acizsin........ uzaaar gideeer..

temizlik yapmadığım zamanlarda ahhhh ahhhhhh ellerin kızları der
bişi dediğinde du bi wc gidim dersemde iş deyincede işen gelir zaten der canım annem

''tok evin aç köpekleri''
''ay aliiii(babam) al bunları başımdaaaaaaan''
''elalemin oğulları her işi yapıyo siz anca beygir gibi yatın''
''babanız sofrayı kaldırıyo siz anca beygir gibi yatın''
''koca kafalı, seni doğururken .mımla g.tüm birleşti'' (4 kilo doğmuşum da kesmişler annemi)
''öhhö öhhöööö... tüüü altıma kaçırdım kapatıyom telefonu'' (bu da koca kafam yüzünden olmuşmuş)

babam hep ''anasını sattımının,ya anassını yaa'' diye başlayan cümleler kurar kızınca. örneğin kardeşime:
''anasını sattımının çocuğu''
annem: beni ne satıyon vıdı vıdı
başka bi zaman anneme kızıp:
''anasını sattımının karısı''
annem: anama ne küfrediyoooon

teyzem:
''karışırım! ben senin teyzenim! b.klarını yıkadım ben seniiiiin''
anneannem:
''istanbul a gelcem sende kalcam izdivaça çıkçam dede istiyom ben, paşa dede istiyom'' (şaka ama hep söylüyo bugün anneme de söyledim bu kesin dede istiyo)
ben:ananeee
anneannem:''ey neneem?''
bunu 10 kere sorsam da aynı cevabı verir.

sonuç: sülalecek çatlağızkaydirigubbakcemile3

"dütdürü zurna seni"....her söylediginde ben gülmekten ölüyorum hatta sirf söylesin diye kizdirdigimda oluyor cikariyor ayagindan terligini firlatiyor da bir türlü tuturamiyor...:sm_cool:

her yil sonunda: "bana ne bana mi aliosunuz o taktirleri, diplomalari, bana mi kazaniosunuz o sinavlari neden size hediye alayim? napiosaniz kendinize yapiosunuz"

e sen hediye almiosun bari biz kendimizi culla caputla odullendirelim: "kizimm az harcaa az tutumlu ol azicik goren seni milletvekili kizi sanacak"

kendimi odullendirme torenimden sonra: "bu saate kadar nerdeydin kimse senin kadar gezmio"

telefonumu elime aldigimda: "kizim az oyna su telefonla az zararli"

tartisma sirasinda: "azicik altta kal altta, her seye cevap verme"

Son düzenleme:
ilaçlarını içtinmi bagırsaklarını (atletım ıcın )saçaklarını (saçlarım) topla.
kaydirigubbakcemile5laelaelaelaelae

kötü kelime kullanma ne kadar terbiyesizsin!!!!!!

ders çalışmayı düşünmüyosun heralde,bu yaz da yaz okuluna kalırsan o zman görüşcez!!!!:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…