Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Merhaba ,benim annemde bizim ona karşı bir hatamızı,eleştirimizi görünce hemen başlar onun diliyle yazacağım,
"aferim gızım aferim ya öyle olmalı aferim aferim"
Birde bir şikayetimiz olunca yada kendine gerekli ilgiyi görmediğini düşündüğünde
"Ellerde ne evlatlar var analarını ta Alamanyalara götürüyor" (sanki biz gittikte Almanya ya yada yurt dışına:sm_confused:)

kpss ye hazırlanırken çalışma masamdaki bardakları toplarken yeter yeter elbet alacak seni bi köpegin oglu ne bu kadar yıpratıyon kendinii

sabah saat atıyorum sekizbeş geçse o saat dokuz demektir.uyann öglen oldu diye bagırıdı sabahları

kuaförden gelmişşem yine o suratını tavugun totosuna çevirdin dimi ama her kuaför sonrası aynı şey ...

saçımı boyadıgımda aynısı bebek kakası gibi olmuş

bi yere gideceksem aha buraya tükürüyom kurumadan gelll

her sigara içişimde kökünüde iç bari pencerenin önünden toplamaktan bıktım der

otobüsde yolda nerde olursa olsun uzun saçlı bi erkek görünce yüksek sesle tuuuuuuuuuu der tabi ben hemen vın karizma yerlerde bilirdi benim uzun saç sevdigimi..

ve daha bi ton cümle ahhhhhhh ahhhhhhh canım annem keşke yanında olsaydım şimdi....

oyy oyy tam anneekaydirigubbakcemile3 bayıldımŞeniz

"babana söylerim yoksa bak"
"ana olunca anlarsın"
bide hersabah gelip uyurken "bağda bostan yan gel osman"diye bağırması ve benim onun ne anlama geldiğini bilmemem.Ah annem ah :)

ıstemediği birşeyi yaptığımda''Söyle bakayım niye yaptın?'' Anneciğim bak şimdi dediğimde '' sus bir de cevap verecekmiş anneye cevap verilmez''
Şu kadın mı şişman ben mi şişmanım? Sen ondan azıcık daha yapılısın dediğimde... hadi ordan gözün bozuk senin...

üstünü kalın giy demedimmi ben sana bilmiyorumkismile ınsana ne gelirse soğuktan gelir :tomato:
Yemeğini yedinmi guclubacismile

bütün annelerin prototipi aynı:roflol:

yaptığın banaysa öğrendiğin sana
akşam yatma sabah kalkma
anne sözü dinlemessen böyle olur işte

sabah akşam bunları duyuyorummm

biraz ayıp olcak ama çook komık yhahaaklinialirimsmile
kıçından cıkan donu katlamayı bılmıyon daha yarın el evıne gttıgınde ne mok yiceksen
annem bıraz ağr konuşurda :kedi:
eşşek kadar oldun hee şu davranıslara bak çocuk daha cocuk yaa (emir_bebek:
sen benim sözüme gelcen ama çok geç olcak huhheheheh =))))

Yarın bırgÜn ÇocuĞunuz olunca anlarsınız benı derdı annem ama bılıyormusunuz gerÇekten annelerımızın dedıklerı doĞru annem bırde el kapısı baba kapısına benzemez derdı gerÇekten doĞruymus

Sen Dinleme beni anne ol bak yüreğin benimle atacak..
En ağırı da senin çocuklarında böyle davrasın ya da sen böyle anne olma diyor

Bilgisayarın başından kalkta biraz ders çalış,
Kapıyı kilitledin mi?(ama en az abartısız 5 kere sorar)
Cvp:Evet anne offffff yeter bin kere sordun?
Prizin fişini çektin mi?
Cvp:Yaaa evetttttt
sempatiksalakcinni

ah arkadaşlar bunların pek çoğunu annem bana söylemiştir, şimdide ben bir kısmını kızıma söylüyorum :)
ama annelerinizin kıymetini bilin gerçekten ana gibi yar yok dünyada annem vefat edeli 8 yıl oldu ama hala alışamadım annesiz olmaya, keşke hayatta olsaydı ve söylenip dursaydı ama ne çare

Şimdilerde ki yeni modası : " Ahh sen ne koca meraklısıymışsın, 27 yaşına kadar asil asil durdu dedim, sonrasında kudurdu, insan annesini aramaz mı, sormaz mı, gelmez mi bidi bdidididi..."
Balayından yeni geldik, ben Asya yakasının bir ucunda , annem Avrupa yakasının en ucunda oturuyor, hem çalışıyorum, hem okuyorum ama gene de adım koca meraklısına çıkmış durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…