Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Ben : offff sıkılıyorummm
Annem : ben senin derdini biliyorum okul bitsin az kaldı sabret kaydirigubbakcemile3

Ben senin yaşındayken.... diye başlayan her türlü cümleyi kurar annem :)

Bide ''erkeğin en iyisi tuvalette ölendir'' der, ne demekse :))))

bişey yapmamı söyleyince ben tamam derdim o da bana
"bana tamam deme birşey yapılınca tamam olur"derdi ben de şimdi kızıma sık sık bu cümleyi söylüyorum bir yerden tanıdık geliyor ama... bilmiyorumkismile

uzun saçlı her erkegi gördügü yere amaninnn ben bunu kıs sandıydım der hemde bagıra bagıra ...tabi ben hemen vın yanından..

sabah yapılan işi el görür öğleden sonra yapılan işi arkam görür (bir bildiği var kadının doğru söylüyor)işten kastı ev işi

senin yaşındaki kızlar neler yapıyo neler der(dantel örcekmişim örgü örcekmişim)laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3bağlı eşşeği bulamaz der
evde otur otur nolcak iş bul çalış der
son olarak güngörmez der
kaydirigubbakcemile3

ahh benim süslü kızım yeter artık bu kadar süs püsbide hemen acanım acır mesela ayy ne narinsin kızım ya sen naıl çocuk doğurucaksın,o kadar çok var ki hangini sayayım allahım birde sen kimden çıktın böyle sosyetik kibar anlamıyorum karıştın mı acaba doğumda die dalga geçer bidedelikafaduldensinirlendiği zaman da ahhh ahhh sende anne olucaksın ama Allah sanada senin gibi bi kız versinde anla annene ettiklerinikaydirigubbakcemile3ahh o benim kuşum kuşum annişkom benim ne derse desin tek dayanağım o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…