Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

İİHİHİHİHİH kaynananmı dıyo bunları :)

yiyonuz ağzınız çıkarıyonuz kıçınız görüyo (maaşımızı olmadık şeylere harcadığımızda)
aslan yattığı yerden belli olur topla şu yatağını
oklava getireyimmi? (kardeşimle kavga ettiğimizde)
yin birbirinizi (yine kavga ettiğimizde)
o telefon kulağınıza yapışacak
sigarayı içiyonu, parası ele dumanı yele karışıyor içmen artık şu zıkkımı
daha çoook var da aklıma bunlar geldi :))

bekarken ben senin annenim herşeyini anlat derdi ben safta herzaman kanar anlatırdım ..sakin sakin dinler ben olan biteni bi çırpıdı bitirince....sonrada aynen böyle..
sen elinnn çocuguyla taa oralara ...ya ölsennn ye başına bişi gelse genled ya trafik kzası yapsanız el demezmi bu kızın ne işi var orda kaza yapmış diye ...... bi başlar güdümlü terlik atışlarıyla noktalardı ...
vay anam vay evlendimde kurtuldu benden...

Ben oldum sen gibi sen olacan ben gibi ( beddua eder gibi söyler, deli eder beni)
Sen anne olamadığın için benim duygularımı kardeşlerin kadar anlayamazsın (diğerlerine göre çok duygusuzmuşum güya)
Seni doğurana kadar b..k sıçaymışım keşke ( hay keşke sıçaymışın be kadın öfff)

kız kardeşim kışın dershaneye giderdi babam sobanın başında keyif yapardı çay/sigara kız kardeşimide akşam saat 9 ' almak eziyet oldu ki söylediği söz"baba olacağına dağda ayı ol "derdi

hepsine aynen katılmakla birlikte ,

her sabah duş alıp çıkıyosun al işte böyle başın ağrır :)) 40 yılda bir başım ağrıyo dedim
hergün bunu diyo :))

canım annem seni çok seviyorum ..

baskasinin yaninda annemn hosuna gitmeyecek bisey sölersem yada disarda yanlis bisey yaparsam annem bana : "sana evde sorarim ben" derlaelaelaelaelae

benim annem de ." şu yaptıklarını/söylediklerini kameraya alıp çocuğuna gösterecem" evlendim 24 yaşındayım elimde çaydanlık tencere vs... hala düşmeden getir- götür der canım annem benim

uyuyorsam ve yemek hazırladıysa hadi kalk yemek hazır soqudu bile der ama yemek hazır deqildir tabi ki.kaydirigubbakcemile3
çok sinirlendiğinde kendi kendine söylenir senin çocuğun da böyle olsun anlarsın beni der evlensen kimse dayanmaz 2 ay sonra ayrılırsın der.
odanı topla çok daqınıksın yakında kendini de odada kaybetcen ah nerde o günler der.:teytey:
moralim bozuk olduğunda hemen odama gelir noldu anlat bakalım ben senin hem annen hem sırdaşınım der.:1hug:
bazen tek başına oturduğunda canı sıkılıp yanıma gülerek gelipp canım sıkıldı gel konuşalımmm hadiii derr. bende sinirlensin diye kapımı kilitlerim 5 dk sonra yanımdasın kapıyı kırar qene içerden alırım seni kaçışın yok der.kaydirigubbakcemile2 o benim herşeyim ya anne kızdan çok arkadaş gibiyiz.Allahıma şükürler olsun çok şanslıyım bu konuda.:1hug:

Ben pek renkli, ilgi çekici renkli kıyafetler giymeyi sevmem. Annem sürekli şöyle der " Şükran bile kırmızı giyiyor. Şükran bile turuncu ayakkabı giyiyor."
Şükran da mahallemizin normal bir ev kızı kaydirigubbakcemile3 Benden bir fazlası yok.
Bi de odam hep çok dağınıktır. Şöyle der " Kedi eniğini kaybitse bulamıcak "

Son düzenleme:
ahahah cidden yaa annelerimiz hep aynıymıss, acaba anne olunca bu sozler bi anda yukleniyor mu

Benim annem bana diil de boyle bi seyden bahsederken

"Çok gezenin ayağına bok bulaşır" der. Cok gulerim buna. Bi de
"Kimin dölü kimin kunnadığısın" garip tabirlerindendir. Genelde sinirlenince kullanır bunları tabi

benim annem de "öküz bile yattığı yeri temizler" der. Demekki hayvanlar alemini örnek almamız lazım

canım bır ıs yapmak ıstemedıgıde ve ya kotu yaptıgımda 'yaptıgın banaysa ogrendıgın kendıne ' der cok sık kullanırdı bunu bıde babası kılıklı der :)

Allah sanda sizin gbi evlatlar versin.biz beni hiç daraltmadınız Allahda sizi hiç daraltmasın der hemen hemen hergün der benim dünya tatlısı tombiş annemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…