Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

Sana beddua etmiyorum, Allah sana senin gibi bir evlat versin :18::18:

Çok yaramazdım çoook hala da biraz dik başlıyım yanarım yeminle

bi okumadınız..(bende bu arada açık öğretim işletme mezunuyum.özel bi şirkette müdür yardımcısıyım.ama annemin demek istediği öğretmen olmak.memur yanii.hey allahım sanki ilkokul terkim bi okumadınız diyor yaa

Kahve yapayim mi? (Kalk kahve yap demiyorda)
Sen kime cektin anlamioooom ki
Telefon odamda, telde konusmasi bitince yerine koymaz hic bi zaman, elime verir hep: "Tak telefonu"
TV de kanali degistir demez: "Televizyonu ayarla" der
"Okulun ne zaman bitiyor?" "Hayirdir?" diyorum "Yok ya tamam bi daha sormam der" ama hemen hemen her hafta sorar

Ona aciktim deyince: "Aciktiysan acik ye, derelerde bocuk ye, derelerde yoksa, kaynanamin g... ye" Cok da seviyor ya kaynanasini...

Annem ile babam ayri, bazen onu ruyasinda gorur anlatir. Bende gicikligina oyoy kocasinida gorurmus ruyasinda diyorum. Oda "Heeee ex askimi ozledim" der
Dusundukce kopuyorum ya

Allah sanada senin gibi evlat versin der bende amin derim
odanı topla,ünv. bi kazan tüm kitaplarını ihtiyacı olanlara dağıtcam derr(kitaplarım ona çok batar nedense)
bide erkek arkadaşımla buluşacağım zaman sırık oğlanla geze geze ünv. bi kazanma o zaman ben sana sorcam.der(erkek arkadaşım ygs'de türkiye 33. oldu)sanki buluşunca gezip tozuyoruz 5-10 dk.sohbet sonra derss derss

-Yemek ye cemre, kaşık kadar kalmışsın (tamam şimdi 42 kiloyum da 56 kiloyken de aynısını söylüyodu)
-Cemre sen ne zaman büyüyeceksin (Bu arada ben evliyim, hala anneme batar attığım adım ve yaptığım hata)
-Zıkkım iç emi? (sigara)
-Yatağını topladın mı? (sabahları konuşuruz hep, işe giderken ararım, ordan buraya benim yatağımı denetler)

"Hadi buraları çiçek* gibi yap"

*tertemiz pırılpırıl derli toplu manasında annemin en çok kullandığı kelimedir çiçek çiçek çiçekkk bu anneme:)

Koptum.Süpermiş gerçekten

Allah sana ikiz ikiz evlat versinde sen gör der çoğu zaman tutcak gerçek olcak diye çok korkuyorum

kökünüz kurusun desem yazık olurmu acaba???bide soruyo
çekdiğiniz damarlar kurusun????
tamam alırım yeterki sus kafamı .......
bide beklenmedik durumda iki el yüzde eyvahh eyvahhhhh
daha çok var say say bitmez:))))

ben seninle artık baş edemiyom babana söylicem o girsin devreye = tehtid

seni alan 2günde getirir geri bırakır = şiddetli ön yargı

kocanın pantolonlarını ben mi ütüliycem

senin de kızın olsun sana da aynılarını yapsın :26:

1- Mayası bozuk

2-Babası kılıklı 3-o sigara yerine b.k iç 4-aynı baban gibi kafanın dikine gidiyorsun 5-evinin çöpünü ben mi atcam 6-senden çıkan da sana yapsın 7-seni ortalıktanda toplamadımki böyle çeşit çeşit huyların var 8- duvara vurur güm güm kız o cımbızını bana getir hadi orayı topla -tamam anne toplıcam 5 dk geçer -'' aman sakın elleme ben kendim yaparım....'' tamam anne ya ver nolur yapcam dedim anasız kalda gör sen!!!...şu ayakkabılarını pçni atar gibi atma .......

Son düzenleme:
ormanı yakanın gözü kör olsun diye bağırır ev dağınık olunca yani biz ayılar ormandan kaçıp evi dağıtmış oluyoruz:))))))))))))))canım annem...

Makara_Kukara'm Senin Çocuklarında Aynısını Sana Yapsın..
Anne Olunca Anlarsın..
Gibi Gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…