Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

gerisekalı der bazen hoşuma gidiyo bi arkadaşımın anneside kazık kız derdi bizimkiler biraz asabi

senınde senın gıbı cocougunolsunda gör derdı
ama sımdı enım cocugumada o bakıyor ve sımdı dıyorum cok dua ettın al sana ıkıncı beenn :)

e tabi hiç iş yapmayan ben bize misafir gelince bizdede aynı hatun oturur ben dolanirim

Bizimkide bise olunca hazaaaal diye bağırır efendim anne derim ses yok gene aynısını yapar illa yanına gitcez

Harikaaaaa.. Bu ne biçim temizlik... harika yani bana temizlik yapmış. . Bırak elinde ki o telefonu.. bide evlenecek.. yemek hazırla kahinbabana hergün et yapacan kalk öğren.. bide dodi dio bana

-Yaptığın banausa öğrendiğin kendine
- anne olunca anlarsın
-aman sen dokunma süsün bozulmasın
-çorap giyme sonra Karnım ağrıyor de
-betona oturma çocuğun olmaz
- elin evine gidince de bu kadar rahat olabilecek misin bakalım o zaman göreceğim seni
- ben senin öğrencin degilim konuşmana dikkat et
- o elindeki telefon olmasa napardin bilmem
- telefonunla siyam ikizi gibisin
Canim annem benim yaaa

Yılllaaar yıllardır anacığımla hep ayrı kaldık doya doya uzuuuun yıllar bi evde yaşayamadık o sebeple telefon konuşmalarında klasikleşmiş sözlerine daha bi hakimim :
(O beni arayacakken tam ben onu aradığımda) "Kalp telefonlarımız çalışmış."
(Doğru durayım, saçma sapan şeyler yapıp da başımı derde sokmayayım diye sanırım) "Gözünün önüne bak."
(Anneliğiyle ilgili bi konuyu eleştirdiğimde) "Ana ata ol da sen de gör." ağzını yidiğim annem

Kalk o bilgisayarin başından

Ana olunca ata olunca anlarsiniz

Ellerinde birer telefon

Yiyin

Bugun ne pisireyim

Terlik geliyo

-Anne siyah bluzum nerede?
+Bıraktığın yerde.
Bir de; Ben sana değil ortama güvenmiyorum.
Klasiktir. Yerim onu.

bende Anne yok ama kaynana var
1) Allah düşmanımın başına vermesin senin gibi gelini veripte Mutlu Etmesin
2) Kızım İş Yapınca Kimsenin Gözüne görünme nazar değer :)
3) Corap Giy Sonra üşütecen o zaman görürsün

daha varda aklıma gelmiyo seviym kız kaynana seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…