Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

köpek çulu gibi ne bu yatağın hali
çoban gibi hiç bi iş yapmıyosun seni kim alıp napsın
boğazını tutamayan orasını da tutamaz

hepsine katılıyorum.ve eklim dedimebndee kendi annemden:)bugünün işlerini hep yarına bırak sen emi kızım sonrada bana anneee yetişemiyorum deme sakın.ben snein yaşındayken popm yer görmüyordu.şimdiki gençlik pek rahat..ahhh nerde o eski kocalar nerde:)şimdikiler hep karı köylü olmuş:)heheheheheheeee

Annemim klasikleri bizim zamanımızda diye başlayan bla bla bla ve bize kızdığında annemin evine gidicem tehdidi kafamçokkarıştı

sizin yaptıgınız işi ben popoma yaptırırım der annem çabuk yapalım diye.
bir işi ilk kez yapınca duvara çöp sokuyum der
gezen ayak b... getirirmiş annem der daha çok sözleri vardır canım annemin aslında düşününce hepsi dogrudur

senin de bir gün çoçukların olacak o zaman anlarsın beni derdi aaaaaaaaaaaaahhh aşkım benim annem çok haklıymış eşimle o zamanlar çıkardık am annem dışarı çıkmama izin vermeyince ona küserdim hep bu kelimeyi kullanırdı çok haklıymış şimdi evliyim kızım var bende diyorum erkek arkadaşı olunca ben ne yaprım diye ne kadar haklıymış meğerse annecim hakkını helal et bana

evlen de gör ğününü
allah sana da bir kız evlat versin de gör
evlenince gelip dolaplarına bakıcam darmadagınık bulucağıma eminim

ne olursa olsun önce kendin ol derdi, hoş hala der..
canım annem..
ben hiç unutmam bu sözünü...

ayağına çorap giymemişsin böyle olursa karnında ağrır başında. bi daha hastayım de de sen görürüm ondan sonra. bakmıcam artık yaa. ne yaparsan yap

aynı ayyynı :rofrol: bu lafı annemin hiçbi kelimesini değiştirmeden aynen söylediğine eminim... bütün anneler senede bi kere filan buluşup lafları tek tek ayarlıyolar heralde
"bakın kızlar bunu derse bunu dicez, öyle derse böyle dicez, sakın başka bişey söylemek yok tamammı" :rofrol:

-akşam yatmak bilmiyonuz sabahta kalkmak bilmiyonuz
- kedi kopek gibi kavga ediyonuzz ablamla kavga edince soledi :))

-"senide görcez..."
-"biriniz ırıma biriniz kırıma düşünde birbirinizi mumla arayın" derdi ablamla kavga edince (ama dediği de oldu mumla arıyoz birbirimizi)
-"sizin çocuklarınız sizden 5 beter olsun..."
-kıyafet alıcam diyince "dolaplar yıkılıyo nasıl vericen onların hesabını" der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…