Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

*belin bıhının yine açık. hasta olucan
*sendeki bu üşencengeçlik kimsede yok.(hiçde öyle değilim halbuki zehir gibiyim buna rağman der bunu)
*hiçbiriniz bana çekmemiş.
*az ye kilo alıcan. (lokmalarımı sayar oldu son günlerde)

1.topla şu belini bağırsağını çocugun olmayacak(haklı çıkdı yawww)
2.ettiğin banaysa yaptıgın kendine
3.hasbinallahvelilvelvekinnn(sanırım böyle bişey )
4.siz benim yaşıma gelin ben size ozaman sorarım
5.akşam yatmazsın sabah kalmazsın
daha şuan aklıma gelmeyen doluuu sözler

sabah saat yedide olsa kalkın gün öğlen oldu...
sapıttığım zaman sanada senin gibi evlat versin...
tavus kuşunu(bu ben oluyorum) örnek verir;güzelliğiyle övünüp kabarırmış taki bacaklarını görene kadar...
elin kızları neler yapıyo...
akşam yatmaz sabah kalkmaz...
elin kapısında ne yapıcan...
seninle bir memleket başedemez....
kara kızım diye sever(kara denecek kadar esmer değilim)
herşeyi patır patır söyleyen bir annem var sevgisini sözüden çok özüyle verir.iyiki öyle yapmış.

Son düzenleme:
ne derse desin canım annem sağ olsunda sesini bile özlüyorum çünkü uzaklarda aramızda birbuçuk saat var keşke sesini duyabilsem bana adımla çağırsa ne derse desin canım annem anneler her zaman doğruyu söyler bizim aklımız başımıza evlenince anne olunca gelir ama annemiz uzaktadır ah annecim ah ayrı olmak ne zormuş senden

bende annemden yaklaşık 300 km uzaktayım. çok haklısın.
annemde benim okul zamanlarımda hep "şu şarkıları ezberlediğiniz gibi bide derslerinizi ezberleseniz" derdi :)))

oralarda okula giderken makyaj yapma sen kendinden guzelsin(uniye gidiyom)
zayifla biraz cola icme ekmek yeme(biraz kilo aldim son zamanlarda kadin benim derdime dustusabaha kadar uyumadi bi aksam bunu dusunmekensırnaşık şey
ay ne bicim iciyo su sigarayi sondurduklerinin suyunuda kaynat bari icersin:roflol:
disariya cikma,fazla gezme,herkezle konusma,parani bos seylere harcama daha bir suru sey cnm annem benim o bitanediiiirrrŞenizŞeniz

hafif bi tartışma da dmek öyle konuş konuş sen böle sonra çok ararsın..ama anne sende bana böyel dedin..derim ben anneyim ..sen benle bir misin :uhm: yerimseniben

hadi be annem napıyon bu kadar saat onun içinde (bilgisayarın) :sm_cool: yüzünü gören cennetlik :)

çarşıdan döndüğümde ; nerde kaldının annem e anne geldim ne bileyim çok uzun geldi bana :)

cık cık cık...

sular bikaç gün kesilince..suyu iyi kapatın(kardeşim ve ben) tmm mı annem bak kesilio biz şimdi komşuya gidioz dikkat et bak muslugu açar bırakırsın sular gelir de kimse duymaz naparız annem bak allah korusun:)

ocagı kapatmışmıydık? CADIARZU

YAPTIGIN BANAYSA ÖGRENDIGIN KENDİNE..

ben bazen sorarım..anne nie hep kızım dion arada burçin desene hiç demıon ya?

anne olunca anlarsın :CüvCüv:

anne aynı şeyleri söyluosun tmm dikkat edıom ben merak etme..
anne olunca anlarsın..

amin cümlemize,nerde varsa inşallah:)

bu aralar işşsz güçsüz ve okulsuz boş oturuorum evde ve genelde nette geçenlerde sabaha karsı yatmıstım 6 civarı dogal olarak o saatlere yakın kalktım..ve ;

ben: günayyyyydnnnn (akşamüstü 17:45) ..napıosunuzzz....

annem: ooo kızım biz birazdan yatıoduk niye kalktın zahmet etmeseydin :sm_cool:

hiperaktif biriymdr ve cocukluklar yaparm atlar zıplar esprıler yapar guldururum evde bizimkileri..

ve ;

çogunlukla deliler gıbı hareketler yaptıgımda atlayıp zıpladıgımda dayanamayarak

annem :kaç yaşında kız oldun yakışıo mu azcık otur şöyle hanım hanımcıkk

ben: e duramıom ki anne içimden gelıo ne o öyle kös köss:)

annem: hey yarabbim...

annem:sevdıgınde:) canım kzımmmm oyy oyy munckk muncukk yaptıgında..

ben: aa anne benı sevdın ...:)

annem:ben seni hep seviom:):)canım kzım

ben:e kızıon ya bazen..

annem:e kızdırma:)

uff bu böyle gider canım annemmm yaa iyiki varsın :) bi ilişkm vardı annemın dedklerını es geçiodum hep halbuki dedilerı ne kadr dogruymus ve en cok uzdugm kişi oymuş
şimdi degerını cok sukurki geç olmadan anladım ve telafi edıorum gucumun yettıgı kadar...
anne cok farklı bişi başkası olsa döner gıder ama anne ahhh anneeeeeeeeeeem :) neyse topic çok guzel olmus bi yandan duygulandım bı yandan güldm okurken ...

Son düzenleme:
a.sbenim canım annemde erken kalkmamamdan şikayet ederdi top atsalar duymazsın, sen nasıl evlenipte eşine kahvaltı hazırlayacaksın, çocuğun olunca ne yapacaksın, tabi evlendim bende uyku yok sabahları erken kalkıyorum ee mecbur olunca tabi anne evin de güveniyorsun rahatsın .canım annem benim ne söyledi ne nasihat verdiyse hepsi doğru anneciğim iyiki varsın.annelerin kıymeti ancak:CüvCüv: anne olunca daha iyi anlıyor insan.RABBİM her kadına anneliği tattırsın inşallh amiiin.

anne olunca anlarsın
kız olacak bide kız(biraz dagınıkımdırda:)
bak bide cvp veriyor(tartısma anında:)
hiç dinliyomu beni takmıyo bile(tartısma anında susup dinlediimde:) bi tutturamadım sussammı konussamı:))
ben senin yasındaykenle baslayan cümleler:))
su sarkıları ezberledigin gibi bide derslerini ezberleseydin
ohooo daha cok ama aklıma gelenler bunlar yazılanlarada baktım genelde hep aynı cümleler demek bizde anne olunca kullancaz:))

işin olunca öyle bi kalkıyosun kiii!!

genelde öğleye doğru anca kalkabiliyorum ama işim varsa bi yere gidiceksem ark. buluşucaksam 2 saatlik bi uyku çeksem sabahın ilk ışıklarında dimdik ayaktayım :jeyyar:

Anneciğim genelde atasözleriyle uyarır beni örneğin;
Bak kızım sağlığına dikkat et, El varlık sever, Koca sağlık sever...
Dediğini anlamazsam.. Ben diyom hadımım, sen diyon oğlan uşak varmı?
Birde bekarken çok tembeldim annmde hep, Bi kerede işini demeden yapsan... Üşengeçlikten çocukda doğurmazsın sen,CANIM ANNEM İYİKİ VARSIN HEP VAROL EMİ

kızıım yaptıkların bana öğrendiklerin sana kalır ..bide bizim zamanımızda böğlemiydi diye bi başlarsa ..

çocuksun sen daha-tatlicadiarzu-
ablasın sen-tatlicadiarzu-
olmaz baban izin vermezbenneyaptımki
sen yerinden kalkana kadar ben yaparım
ben sana kaynanamın adını verdim keşke kendi adımı koysaydımda böyle olmsaydın
tabagını bitir
çorabını giy
kardeşine ders çalıştır

şuan annemden uzaktayım yılda bir ay görebilime şansım var sadece... ah ne özledim keşke yine söylense yine kızsa.. yine dayanamayıp tartışsak

misafirler gitsin sorcam ben sana derdi:bbo: ama herkes gittikten sonra bişe olmazdı ben misafirlerin yanında rezil olduğumla kalırdım
bide gezmedeysek eve gidince sorcam ben sana derdi ama yine sormazdı bişi:uhm:

Saat en fazla 21:30 dur..
annem beni cepten arar
- nerde kaldın saat kaç oldu farkında mısın ? Bi kız olda bi akşamda erken gel şu eve de biişin ucundan tut ..Saat gecenin 11 i olmuş benim kızım hala sokaklarda..Aşk olsun funda sana vallahi aşk olsun..biippp..telefon kapanır..

Kizim giysene terliklerini, bak beton ceker hasta olursun ( temmuz, agustos sicaklari bir, ikincisi su beton nasil cekiyor hala anlamadim, vardir demek annemin bir aciklamasi )
betona oturma üsütürsün, gebereceksin ha, elalemin kizlari nasilda kendisine bakar, benim kizim kiymetini bilmez ( nereyi bulsam orada otururdum, hayatta annemin istedigi hanim kiz olamadim )
Elleme kedi/köpekleri uyuz olacaksin bir gün geberceksin ( ne alaka, hayvan elleyipde ölen görmedim ama annem yinede haklidir tabiki )
cok ders calisma, bizim köyde bir adam vardi, cok ders calismaktan kafayi yemisti ( hayatimda cok ders calisipda kafayi yiyen daha görmedim ama yinede annem haklidir kesin herhalde..)
kosma kizim yürü yürü...( hiperaktifligim annemi hep üzmüstür, söyle süzüle süzüle hanim hanimcik yürümeyi hala ögrenemedim )
Simdide bu cümleleri cok özlemisim cookkk...ne güzelmis ikaz edilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…