Hadi Annelerimizin klasik szlerini paylaalm

hemen sıralayım
kızım pekmez iç..içmiycem anneee...babama seslenir mettiiiiinnn kızına bişi söyle pekmez içmiyoooo...ben: off annee tamam beee

yazın yemekleri sen yapcaksın kocaya gidicen bu kızın anası hiç mi bişi göstermemiş derler..

sen öyle giy tiril tiril sonra hasta oldum diye gel yanıma.

bu evin ne işi bitiyo ne bulaşığıı off bıktm valla

saçlarına fön çekip durma uuyuz kedi kuruğu gibi kaldı iice

bunun gibi ömür tüketici sözler naniknanik

-Yaptığn banaysa öğrendiğin kendine,
-GEzen ayak b.k getirir=)
-Seni elekçilerden(çingenelerden demek istiyo)aldık biz=)
-bıkdım senden:roflol:

Anacım yaa şimdi 2 gün sesimi duymasın özlerrr :1hug:

1)seni alan iki günde geri getirir (bazen fazla konuşuyorum galiba )
2)sen evlende ben seni görcem nasıl bi adama düşcen bakalım
3)yaptığın banaysa öğrendiğin kendine ..der
4) bide evde kaldı bu kız evdeeee....

Kardeşimle kavga ettiğimizde ;
-Bi evde iki kız olucana dağda domuz oLsun derdi:roflol:

Bide bi yere gidicem;
-2 saat sonra evdesin,2 saati bi dakka geçerse geLme eve hiç :hooray:

Ah annem ahhh :1hug:

annem:
ahh benim eşekk kızım(bazen ee nede olsa benim gibi bişeyin annesi)kaydirigubbakcemile3
babası kılıklı hıh aynı çekmiş sülalesine(sanarsın tekk babam yapmış beni)kaydirigubbakcemile3
başkasına laf etme dilin bana sadece:icecream:
akşam gecikme ben olmayınca yanında kimseyi üzme(benden çok çekti canım annem yaa bende her zamanki gibi ne zaman gördün eve geç geldiğimi birini üzdüğümü derim cevap imalı imalı hımm evettir):ecrin_bebek:
anne ol anlarsın sende(her anne gibi)
abimle olanlar için ==>akşam yatmazlar sabah kalkmazlar
kedi köpekk gibisinizlaelaelaelaelae
ananem ahh ahh biz sizin yaşınızdayken diye söze başlarkafamçokkarıştı
teyzemler evlenince göreceksiniz der hani evlensekte görsek diyorum artıkkkaydirigubbakcemile
hiç unutmam bi kerede evde diş fırçalıyoruz abimle 15dakka olmuş banyodayız gargara yapıyoruz ama abimle yarış şeklinde gelip bağırmıştı öküz mü boğazlıyonuz diye şimdi çokk gülüyoruz ahh ahh ne çokk şey söylermiş annemde banaŞeniz

bunlar evlenmeden önce
evlenince evini b... götürür kürekle girerler
az ye g......kocaman olucak bu boyum 168 kilom 50 iken söylediği
ablamla kavga edince İnşallah iki dağın arkasına düşersiniz birbirinize hasret kalısınız okula gidip gelirken oğlanlarla konuşma kesmiyen bıçakla keserim[nasıl birşeyse ] öğlen oldu kalk [sabah 8 ]
iki gün sonra koca canınız ister[buda 12 13 yaşlarındayken] birde kışın dışarı çıkarken kulaklarını kapat kıçın buz tutar [ne alaka]

odam daginikken--it enigini kaybetse bulamaz,it enigini azdirir:)
cok kilo alinca ve bel bölgem genisleyince-böööreklerin cikti yine az ye diyorum sana(böörek=böbrek ne alakaysa:))
hic unutmam kücükken tuvalet egitimi verirken--poponu yika kizim cakildakli cakildakli gezme:)
ayakkabilara yamuk basardim--saybal saybal yürüme demiyormuyum sana:)
bu kiza laf anlatacagina deveye hendek atlat:)
sakarligim icin-file cilve yap demisler dokuz dükkan devirmis:)
ooo daha say say bitmez:)canim annem ya

akşam yatmaz sabah kalkmaz (bunuda daha saat 10 da beni zorla yatırmaya çalışırdı yatmazdım ), seni alan ağlasın başına kara yazma bağlasın(bu söz yemek yapmayı hiç öğrenmek istemeyişimden dolayı söylenirdi),ben ölürsem çok ararsın beni derdisenağlama(bu sözüde bana sarılıp sevmek istediğinde dur anne işim var diyip izin vermediğimde söylerdi)çok arıyorum annecim seni:çok üzgünüm: kızlar annelerinizin kıymetini bilin onları hiç kırıp üzmeyin [ /B]

Kızım şemsiye al, yağmur yağacak birazdan

Birgünde kavga etmeyin be (abimle sürekli harp halindeydik dee:lepi:)

Terlik geliyor (kavga esnasında kullandığı en mühim lafı)

Yinemi çaydanlığı boşaltmadın:1rolleyes:

Tamam, babana ben söylerim

Canım anam benim yaaaŞeniz

a.sa.s.o bel yine açık ...o pantalonun beli nerde öyle ..ya bu kotların yüksek bellisi yok mu? ben: yok anne bulsam bende alcam... başını kapa sinüzit olcan ...ve oldum haklıymış

-İnanamıyorum saat 9 olmuş bu saate kadar nasıl uyuduk kafam sersem gibi olmuş,yatma sende kalk saatlerdir yatıyorsun(gece 2gibi yatarım oysa :bbo:)
-Sabah kalkar kalkmaz kahvaltıya oturma
önce bi elini yüzünü yıka genç kız gibi şöyle bi hareket et uykun açılsın (sağa sola sallanıyordur bunu söylerken :roflol: )
odanı topla pencereleri aç havalandır

Annem bunları hergün bozuk plak gibi ve hiç üşenmeden söyler asla üşenmez ve sabah beni uyandırırken kesinlikle söyler bunları artık alıştım böyle uyandırılmaya :roflol:

Kızım üstüne bişey giysene(her banyodan sonra söylenir sanki çıplak geziyom):ecrin_bebek:

Eşek sıpası:CüvCüv:

Bir bana bak bir de kendine sanki sen anasın bende kızın(aşırı bakımlıdırda ben azcık salaşım)-tatlicadiarzu-

Dağınıklığın kime çektiyse

Aynı halası -tatlicadiarzu-(bu halam ne alaka bilmiyorum millet babası falan der bizimki halamlara gıcık demekki)

Kapıyı 'kim o' demeden açma sakın :ecrin_bebek:

Kaybolursan hemen oracığa otur ben seni bulurum(nerde bulacaksa artık):ecrin_bebek:

Atlet giydinmi sen aç bakcam kaydirigubbakcemile

Seni seviyorum bebeğim (bende seni seviyorumm annemm)

bütün anneler aynı lafları söylüyolar genelde.
-ne var o bilgisayarda bana da öğret. (ki baya bilir yani)
-ne var o pembe sitede, ne yazıyo orda, ben de bakacam (kk ya diyo)
-gece yatmayı bilmezsin, sabah kalkmayı, aynı babası aynııı.
-(birazcık geç kalkayım) iyi akşamlar, biz birazdan geri yatıcaz hiç kalkmasaydın.
-o kadar sesli gülme, müziğin sesini kıs, ayşe(yan komşu) kapıya gelecek şimdi.

daha çoookk canım annem bıdığım yaa yazdıklarımı görse ne biçim kızar.:1hug:

ay ben buna koptum ya yemin ederim :roflol::roflol::roflol:

atlet giymedin demi icine gene hastayım deme sakın banaklava:

şu saat oldu nerdesin kız sen erkek gibi geziyon

seni babana diyecem (de demessen icimde kalır derim hep bu sözekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…