hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

minyon kısmı doğru ama sarışın değilim :)

Ben limoncu'nun romanlara benzediğini düşünüyorum.
Saçlar yapılı. Açık renk olabilir, bilemiyorum. Altınları var orası kesin de o altınları üzerinde mi taşıyor onu bilemiyorum.

smuwiLa güleryüzlü, duygusal, kolay kırılabilen biri olabilir. bence gözleri ela.[/QUOTE]

Şok oldum şuan, tam anlamıyla ben, görmeden bu kadar iyi tarif edilebilirdim.

P PembePaltolu : Hayalimdeki lavin ; beyaz tenli , siyah saçlı , zayıf , orta boylarda narin bir hatun Imm gözleri açık kahve olabilir.

soslusarma : Esmer , dalgalı saçlı , boy ve kilo orantısı olan biris canlanıyor gözümde

xyzt-5544 : Beyaz tenli , kumral düz saçlı zayıf hafif çılgın hareketli bir bayan olarak tahmin ediyorum

_meLinDa_ : Görmeden önce ; Uzun boylu zayıf kahve gözlü , kahve saçlı ciddi ve resmi bir bayan bekliyordum. Ama tam zıttıymış Görünce şaşırmıştım

loliss : Nedense lolisi tesettürlü çıtı pıtı bir bayan olarak hayal ediyorum

Y yesil_zeytin_ : Asmuyu kara kaşlı kara gözlü esmer bir hatun olarak düşünüyorum.

B BaslarsanBitirirsin : Kısa boylu zayıf sarışın bir kız olarak hayal ediyorum, Renkli gözlü ve kıvırcık saçlı olabilir

__giz__ : Hafif kilolu , beyaz tenli , kumral saçlı ,ela gözlü bir hatun gibi düşünüyorum.

Skosnob : ince , zarif kızıl saçlı, yeşil gözlü bir hatun hayal ediyorum

kalinkaselin : Hareketli ve renkli bir kişilik diye canlanıyor gözümde . Renkli ojeler süren , cıvıl cıvıl bir bayan sankii

minerva1988 : Disiplinli , sert mir mizaca sahip bir öğretmen canlanıyor gözümde. Siyah saçlı , buğday tenli, kahve gözlü hayal ediyorum

ayy sizde beni nasıl düşündüğünüzü yazsanızaa merak ediyorum.

ahah :) yavrum ben rehberlikçiyim 7/24 saat sırıtan bi örtmen :) kahve saçlı, kahve gözlü :)

P PembePaltolu : Kuzumu zaten tanıyorum. en kısa sürede görüşeceğimi ümit ediyorum. beyaz tenli orta boylu şipşirin biri.

soslusarma : ciddi biri kumral siyah ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum.

xyzt-5544 : hala kısa saçlımısın

_meLinDa_ : kızıl ve yeşil gözlü hatun

loliss : ılımlı yumuşak başlıi herortamaı ayak uydurabilen sakin karakterli biri diye düşünüyorum. beyaz tenli

@__ATALANTE : tesettürlü uzun boylu, boyu kilosu orantılı kahvrengi gözlü bir hatun .

__giz__ : orta boylu, kısa saçlı beyaz tenli:)

kalinkaselin : daha önce danıtığım için belki sen çok güçlü bir karaktersiz bana göre.. uzun boylu. kahverengi gibi dalgaları saçları olan birisi olabilirmisin acaba :)

minerva1988 : güler güzlü, kısa saçlı esmer bir hatun olabilirmisin

ayy sizde beni nasıl düşündüğünüzü yazsanızaa merak ediyorum.

hiç olmadı

Hiiç olmadı

Çok tatlısınnnnn
Hayallerindeki gibi kalayım:)

ayy zayıf edin ya ağzın bal yesin, keşke öyle olsam ama diğer hepsini tutturdun valla sadece hayallerinden biraz daha hormonluyum

yok kız baya uzadı saçlarım hemen hemen sütyen hizama kadar geldi yani

@__ATALANTE rica etti, ben de onu tahmin edeyim hemen
uzun boylu, klasik giyimli, kumral, renkli gözlü, zarif bir hatun bildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…