Ben de yazayım eksik kalmayayım ;
@Cekirgee narin yapılı, ince yüzlü, kızıl saçlı ela gözlü, zarif
@AdAm_OLaCaK_KIZ uzun kuzguni saçlar, kaş göz belirgin ve koyu renk, ten beyaz, delici hatun biraz..
kadesa minyon ve sarışın; kylie gibi bir tip
@MissCherryBlossom uzun boylu, esmer, fit ve manken gibi dikkat çekici
@Jessey kıvır kıvır upuzun saçlar, sade ve şık, asil hatları olan,kahve seven, steril bir kız
@shapes çok fit, iddialı, siyah saçlı, yaşından genç gösteren, yüz hatları dikkat çekici, ses tonu tatlı biri..
Aklıma geldikçe yazarım gene.
Naçizane..
ahah :) yavrum ben rehberlikçiyim 7/24 saat sırıtan bi örtmen :) kahve saçlı, kahve gözlü :)P PembePaltolu : Hayalimdeki lavin ; beyaz tenli , siyah saçlı , zayıf , orta boylarda narin bir hatunImm gözleri açık kahve olabilir.
soslusarma : Esmer , dalgalı saçlı , boy ve kilo orantısı olan biris canlanıyor gözümde
xyzt-5544 : Beyaz tenli , kumral düz saçlı zayıf hafif çılgın hareketli bir bayan olarak tahmin ediyorum
_meLinDa_ : Görmeden önce ; Uzun boylu zayıf kahve gözlü , kahve saçlı ciddi ve resmi bir bayan bekliyordum. Ama tam zıttıymış Görünce şaşırmıştım
loliss : Nedense lolisi tesettürlü çıtı pıtı bir bayan olarak hayal ediyorum
Y yesil_zeytin_ : Asmuyu kara kaşlı kara gözlü esmer bir hatun olarak düşünüyorum.
B BaslarsanBitirirsin : Kısa boylu zayıf sarışın bir kız olarak hayal ediyorum, Renkli gözlü ve kıvırcık saçlı olabilir
__giz__ : Hafif kilolu , beyaz tenli , kumral saçlı ,ela gözlü bir hatun gibi düşünüyorum.
Skosnob : ince , zarif kızıl saçlı, yeşil gözlü bir hatun hayal ediyorum
kalinkaselin : Hareketli ve renkli bir kişilik diye canlanıyor gözümde . Renkli ojeler süren , cıvıl cıvıl bir bayan sankii
minerva1988 : Disiplinli , sert mir mizaca sahip bir öğretmen canlanıyor gözümde. Siyah saçlı , buğday tenli, kahve gözlü hayal ediyorum
ayy sizde beni nasıl düşündüğünüzü yazsanızaa merak ediyorum.
ayy tutturamadımahah :) yavrum ben rehberlikçiyim 7/24 saat sırıtan bi örtmen :) kahve saçlı, kahve gözlü :)
P PembePaltolu : Hayalimdeki lavin ; beyaz tenli , siyah saçlı , zayıf , orta boylarda narin bir hatunImm gözleri açık kahve olabilir.
soslusarma : Esmer , dalgalı saçlı , boy ve kilo orantısı olan biris canlanıyor gözümde
xyzt-5544 : Beyaz tenli , kumral düz saçlı zayıf hafif çılgın hareketli bir bayan olarak tahmin ediyorum
_meLinDa_ : Görmeden önce ; Uzun boylu zayıf kahve gözlü , kahve saçlı ciddi ve resmi bir bayan bekliyordum. Ama tam zıttıymış Görünce şaşırmıştım
Y yesil_zeytin_ : Asmuyu kara kaşlı kara gözlü esmer bir hatun olarak düşünüyorum.
B BaslarsanBitirirsin : Kısa boylu zayıf sarışın bir kız olarak hayal ediyorum, Renkli gözlü ve kıvırcık saçlı olabilir
__giz__ : Hafif kilolu , beyaz tenli , kumral saçlı ,ela gözlü bir hatun gibi düşünüyorum.
kalinkaselin : Hareketli ve renkli bir kişilik diye canlanıyor gözümde . Renkli ojeler süren , cıvıl cıvıl bir bayan sankii
minerva1988 : Disiplinli , sert mir mizaca sahip bir öğretmen canlanıyor gözümde. Siyah saçlı , buğday tenli, kahve gözlü hayal ediyorum
P PembePaltolu : Kuzumu zaten tanıyorum. en kısa sürede görüşeceğimi ümit ediyorum. beyaz tenli orta boylu şipşirin biri.
soslusarma : ciddi biri kumral siyah ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum.
xyzt-5544 : hala kısa saçlımısın
_meLinDa_ : kızıl ve yeşil gözlü hatun
loliss : ılımlı yumuşak başlıi herortamaı ayak uydurabilen sakin karakterli biri diye düşünüyorum. beyaz tenli
@__ATALANTE : tesettürlü uzun boylu, boyu kilosu orantılı kahvrengi gözlü bir hatun .
__giz__ : orta boylu, kısa saçlı beyaz tenli:)
kalinkaselin : daha önce danıtığım için belki sen çok güçlü bir karaktersiz bana göre.. uzun boylu. kahverengi gibi dalgaları saçları olan birisi olabilirmisin acaba :)
minerva1988 : güler güzlü, kısa saçlı esmer bir hatun olabilirmisin
haketmiştinHiiç olmadı
P PembePaltolu : Hayalimdeki lavin ; beyaz tenli , siyah saçlı , zayıf , orta boylarda narin bir hatunImm gözleri açık kahve olabilir.
Boy dışında tutturdun. Tatlım. Ne güzel başlıkmış bu.@Skosnob 170 boylarında kumral ve dalgalı saçlı. zayıf birisi
B BaslarsanBitirirsin 160 boylarında beyaz tenli. renkli gözlüde olabilir
Boy dışında tutturdun. Tatlım. Ne güzel başlıkmış bu.
Y yesil_zeytin_ 165 boylarında, balık etli, kahve gözlü ve koyu uzun dolgun saçlı bi hatun mudur?
deadline da 170 e yakın, fit ama iri kemikli, koyu kumral,ela gözlü müdür acaba
Boy dışında tutturdun. Tatlım. Ne güzel başlıkmış bu.
Y yesil_zeytin_ 165 boylarında, balık etli, kahve gözlü ve koyu uzun dolgun saçlı bi hatun mudur?
deadline da 170 e yakın, fit ama iri kemikli, koyu kumral,ela gözlü müdür acaba
P PembePaltolu : Kuzumu zaten tanıyorum. en kısa sürede görüşeceğimi ümit ediyorum. beyaz tenli orta boylu şipşirin biri.
soslusarma : ciddi biri kumral siyah ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum.
xyzt-5544 : hala kısa saçlımısın
_meLinDa_ : kızıl ve yeşil gözlü hatun
loliss : ılımlı yumuşak başlıi herortamaı ayak uydurabilen sakin karakterli biri diye düşünüyorum. beyaz tenli
@__ATALANTE : tesettürlü uzun boylu, boyu kilosu orantılı kahvrengi gözlü bir hatun .
__giz__ : orta boylu, kısa saçlı beyaz tenli:)
kalinkaselin : daha önce danıtığım için belki sen çok güçlü bir karaktersiz bana göre.. uzun boylu. kahverengi gibi dalgaları saçları olan birisi olabilirmisin acaba :)
minerva1988 : güler güzlü, kısa saçlı esmer bir hatun olabilirmisin
ben de öyle düşünüyorum @__ATALANTE yi :)@__ATALANTE rica etti, ben de onu tahmin edeyim hemen
uzun boylu, klasik giyimli, kumral, renkli gözlü, zarif bir hatunbildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?