- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
ya yaklaştın canım ama tam olarak öyle değil,Sare Lavinya şöyle saçları omuzunda düz siyah, uzun boylu zayıf, esmer bi kız hayal ediyorum seni canım.
Ahahahahha öldümgadjo dilo bide çok düzenli titiz biri olarak hayal ediyorum nedense
Çok tatlısın sen ya.. Çok güldüm yorumuna@2KediAnnesi Orijinal bi insan, iyi kalpli, bence saçında boya var, ev dekorasyonunda spor ve rahat koltuklardan hoşlanıyor.
AdAm_OLaCaK_KIZ aşk ve mantığı aynı potada eritebilen güçlü bir karakter. Ama eşinin yanında sevimli bir küçük kız :) Biraz üşengeç olabilir belki. :)
@ATTRAENTE gerçekten olgun biri ve de sevgi dolu. İçten içe hassas biri olsa da dışarıya karşı sağlam bir duruşu var. Boyun eğmeyen bir kadın olduğunu düşünüyorum. Siyah giyinmeyi sever gibi geldi.
Catharsis bohem ve aristokrat bence değişik bir saç kesimi olabilir. günlük hayatında boynuna fular ya da şal takıyor
@Eses07 sevdiğim bir üye :) bence mülayim bi insan. kendisinden kötülük gelmez diye düşünüyorum. kumral gibi geliyor sanki.
@Koalina işini iyi yapan, yakından eğlenceli uzaktan daha ciddi ve ağırbaşlı, kimse üzülmesin diye kendi içine atan biri. kıvırcık saçlı olabilir.
@smuwiLa güleryüzlü, duygusal, kolay kırılabilen biri olabilir. bence gözleri ela.
Ben de yazayım eksik kalmayayım ;
Cekirgee narin yapılı, ince yüzlü, kızıl saçlı ela gözlü, zarif
AdAm_OLaCaK_KIZ uzun kuzguni saçlar, kaş göz belirgin ve koyu renk, ten beyaz, delici hatun biraz..
kadesa minyon ve sarışın; kylie gibi bir tip
MissCherryBlossom uzun boylu, esmer, fit ve manken gibi dikkat çekici
Jessey kıvır kıvır upuzun saçlar, sade ve şık, asil hatları olan,kahve seven, steril bir kız
@shapes çok fit, iddialı, siyah saçlı, yaşından genç gösteren, yüz hatları dikkat çekici, ses tonu tatlı biri..
Aklıma geldikçe yazarım gene.
Naçizane..
Ben de yazayım eksik kalmayayım ;
Cekirgee narin yapılı, ince yüzlü, kızıl saçlı ela gözlü, zarif
Aklıma geldikçe yazarım gene.
Naçizane..
Spor yap hatun.. Sen istesen olursun manken gibi, o göz var sende..Yopk be manken değilim artıkınYaşlandım kocadım vallahi kaslarım enine gidiyor, kocama belirtileri var bende
Spor yap hatun.. Sen istesen olursun manken gibi, o göz var sende..
Böyle şeyler yazma bana ayrıca. Moralim bozuluyor. Merdiven 30 a dayandı; en büyük korkum kaslarımın erimesi..
Yaşıtlarım çocuk yapıyor,
Kickbox'a başladım ben düşün..
Hiç tutturamamışım.Kilolu değilim ama tostombik yanaklarım var, yüzüm ince değil elmacık kemikler sağ olsun sırıtınca daha bi şişiyorlar
Kumral, kahverengi gözlüyüm
Sen sarısın papatya çayı kullanıyordun ordan hatırlıyorum( nasıl ne kadar surulama suyuna mı diye soracaktım banlanmıştım, şimdi aklıma geldi )
Zayıf ve kahverengi gözlü diye hayal ediyorum, tutturdum mu bilmem
Sana öyle geliyordur bence..Valla üzülmeni istemem ama zaten yapıyorum. Haftada 3 gün 1 saat jogging hem de dağlı tepeli bir yerde yapıyorum ama zamana karşı koyunmuyor işte.Ben de 28im. Kasların erimiyor ama benimkiler ne yaparsam yapayım hantallaştı. 2 gün de power yoga yapıyorum ama yaşım belli oluyor
Sana öyle geliyordur bence..
Spora yumuşayan vücut hele ki bu yaşta..
İmkan yok.
Vallahi metabolizmam da yavaşladı. Kocadım diyorum niye inanan yok bu yaşta deme 30a merdiven dayadım
Sen sus hiç konuşma,ben ne yapayım 52 oldum gidip kendimi atasım var camdan aşağıya
Ay abla 52 de keşke senin gibi olsak..Sen sus hiç konuşma,ben ne yapayım 52 oldum gidip kendimi atasım var camdan aşağıya
Harakiri zamanı gelmiş de geçiyor bile
Ay abla 52 de keşke senin gibi olsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?