hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

Çok tatlısın sen ya.. Çok güldüm yorumuna

Keşke öyle biri olsaydım. Şöyle dişi Hıncal Uluç gibi dolaşırdım ortalıkta...

Yırtık pırtık kotlu, sporcu fizikli bir tipim.
Sen de bende şöyle acayip sevimli, minyon tatlı hani hiç yaşlanmayacak olan Kadın sınıfındanmışsın gibi bir intiba bırakıyorsun..

Ben de yazayım eksik kalmayayım ;

Cekirgee narin yapılı, ince yüzlü, kızıl saçlı ela gözlü, zarif

AdAm_OLaCaK_KIZ uzun kuzguni saçlar, kaş göz belirgin ve koyu renk, ten beyaz, delici hatun biraz..

kadesa minyon ve sarışın; kylie gibi bir tip

MissCherryBlossom uzun boylu, esmer, fit ve manken gibi dikkat çekici

Jessey kıvır kıvır upuzun saçlar, sade ve şık, asil hatları olan,kahve seven, steril bir kız

@shapes çok fit, iddialı, siyah saçlı, yaşından genç gösteren, yüz hatları dikkat çekici, ses tonu tatlı biri..

Aklıma geldikçe yazarım gene.

Naçizane..

Yopk be manken değilim artıkın Yaşlandım kocadım vallahi kaslarım enine gidiyor, kocama belirtileri var bende

Ben de yazayım eksik kalmayayım ;

Cekirgee narin yapılı, ince yüzlü, kızıl saçlı ela gözlü, zarif

Aklıma geldikçe yazarım gene.

Naçizane..

Kilolu değilim ama tostombik yanaklarım var, yüzüm ince değil elmacık kemikler sağ olsun sırıtınca daha bi şişiyorlar
Kumral, kahverengi gözlüyüm

Sen sarısın papatya çayı kullanıyordun ordan hatırlıyorum ( nasıl ne kadar surulama suyuna mı diye soracaktım banlanmıştım, şimdi aklıma geldi )
Zayıf ve kahverengi gözlü diye hayal ediyorum, tutturdum mu bilmem

Yopk be manken değilim artıkın Yaşlandım kocadım vallahi kaslarım enine gidiyor, kocama belirtileri var bende
Spor yap hatun.. Sen istesen olursun manken gibi, o göz var sende..

Böyle şeyler yazma bana ayrıca. Moralim bozuluyor. Merdiven 30 a dayandı; en büyük korkum kaslarımın erimesi..

Yaşıtlarım çocuk yapıyor,
Kickbox'a başladım ben düşün..

Valla üzülmeni istemem ama zaten yapıyorum. Haftada 3 gün 1 saat jogging hem de dağlı tepeli bir yerde yapıyorum ama zamana karşı koyunmuyor işte. Ben de 28im. Kasların erimiyor ama benimkiler ne yaparsam yapayım hantallaştı. 2 gün de power yoga yapıyorum ama yaşım belli oluyor Metabolizmam yavaslamis yapacak bir sey yok kocadim iste

Hiç tutturamamışım.
Ben yıkadıktan sonra her tarafına isabet ettirecek şekilde bir de papatya suyu ile yıkayıp mümkünse Güneş'e atıyorum kendimi; sonuç sapsarı..
Ama ben kendim de İskoç gibiyim zaten.

Bu arada zayıf denilebilir ama yeşil gözlüyüm :)

Sana öyle geliyordur bence..

Spora yumuşayan vücut hele ki bu yaşta..

İmkan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…