İkra daha 1 yaşında, sen büyüttün okuttun evlendiriyorsun maşallahVarmısın benimle
Diyorsun yani,ne bileyim bazen çok yaşlanmış hissediyorum kendimi..
Varmısın benimle
Diyorsun yani,ne bileyim bazen çok yaşlanmış hissediyorum kendimi..
İkra daha 1 yaşında, sen büyüttün okudun evlendiriyorsun maşallah
Ben o günlere gelince nasıl olurum kim bilirsenin maşallahın var abla
Varın pıçağı ben getiriyorum
Aynı yaştayızVallahi metabolizmam da yavaşladı. Kocadım diyorum niye inanan yok bu yaşta deme 30a merdiven dayadım
Ayygamzelita ağzından bal damlıyor keşke öyle biri olsaydım :)
Omuzlarım dar, boyum da kısacık,
Ama ellerim ince uzun ve tek renk giymeyi severim bak :)
Albümümde fotoğrafım var bana bakabilirsin
Kıtır olabilirim daha çokCekirgee çıtır duruyorsun çok...
Kendini kilolu gördün ya hamilelikte bir dönem o yüzdendir..Kıtır olabilirim daha çok29 oldum bi de o hamilelik öncesidir
17 kilo aldım gebelikte doğumdan sonra çoğu gitti ama eskisi gibi değilim bence , 3 kilo fazlam var o resimden ama sanki bana daha çok gibime geliyo
Zorla deşifre için yem mi atıyorsunuz nedir
Buğday tenli koyu renk saçlıyım.
1.65 değilim.
Oje sürmem genelde ya da çok sade french takılırım. Renkli oje sürmüyorum.Burası tutmadı
En sevdiğim mevsim kış galibaAğır parfüm, kürklü yelek , ipek gömlek gibi giysileri kolaylıkla giyebildiğim için sanırım
Sağlıksız besleniyorum abur cubur ve cips düşkünlüğüm var maalesefKendini kilolu gördün ya hamilelikte bir dönem o yüzdendir..
Yoksa çevren farketmiyordur bile o üç kiloyu..
Zaten verirsin istersen
Önce onun önüne geçmen lazım..Sağlıksız besleniyorum abur cubur ve cips düşkünlüğüm var maalesef
Maalesef zararlı diye bırakmak istiyorum ben yoksa kendimi bildim bileli tüketiyorumÖnce onun önüne geçmen lazım..
O şekilde kilolu olmasan bile vıcık vıcık olursun .. Yani ben o şekilde yesem kesin olurum .
Maalesef zararlı diye bırakmak istiyorum ben yoksa kendimi bildim bileli tüketiyorum
Ama hamileyken bile azalttım tam bırakamadım
Sigaram yok ama cips var işte bende de[/QUOTE
Gözle görülür Fiziksel etkileri nedir vücuduna bunları bir düşün istersen ??
Ben de yazayım eksik kalmayayım ;
Cekirgee narin yapılı, ince yüzlü, kızıl saçlı ela gözlü, zarif
AdAm_OLaCaK_KIZ uzun kuzguni saçlar, kaş göz belirgin ve koyu renk, ten beyaz, delici hatun biraz..
@kadesa minyon ve sarışın; kylie gibi bir tip
MissCherryBlossom uzun boylu, esmer, fit ve manken gibi dikkat çekici
@Jessey kıvır kıvır upuzun saçlar, sade ve şık, asil hatları olan,kahve seven, steril bir kız
shapee çok fit, iddialı, siyah saçlı, yaşından genç gösteren, yüz hatları dikkat çekici, ses tonu tatlı biri..
Aklıma geldikçe yazarım gene.
Naçizane..
@2KediAnnesi Orijinal bi insan, iyi kalpli, bence saçında boya var, ev dekorasyonunda spor ve rahat koltuklardan hoşlanıyor.
AdAm_OLaCaK_KIZ aşk ve mantığı aynı potada eritebilen güçlü bir karakter. Ama eşinin yanında sevimli bir küçük kız :) Biraz üşengeç olabilir belki. :)
@ATTRAENTE gerçekten olgun biri ve de sevgi dolu. İçten içe hassas biri olsa da dışarıya karşı sağlam bir duruşu var. Boyun eğmeyen bir kadın olduğunu düşünüyorum. Siyah giyinmeyi sever gibi geldi.
Catharsis bohem ve aristokrat bence değişik bir saç kesimi olabilir. günlük hayatında boynuna fular ya da şal takıyor
Eses07 sevdiğim bir üye :) bence mülayim bi insan. kendisinden kötülük gelmez diye düşünüyorum. kumral gibi geliyor sanki.
@Koalina işini iyi yapan, yakından eğlenceli uzaktan daha ciddi ve ağırbaşlı, kimse üzülmesin diye kendi içine atan biri. kıvırcık saçlı olabilir.
@smuwiLa güleryüzlü, duygusal, kolay kırılabilen biri olabilir. bence gözleri ela.
yapma be cnm trakya güzelini asiret yaptın olmadı simdi ...Limoncu mu ? İyi biliriz
Aşiret gelini gibi belinde altın kemer filan düşünüyorum ben mesela...
Ooo af edersin trakya güzeli beayapma be cnm trakya güzelini asiret yaptın olmadı simdi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?