Buarada sana sarı yakışıyor ne kumralı :)Eneee ^-^
Gecen ay kumrala donmeye calistigimdan yesil saclarim var su an
Genelde sarisinim ama.
Hatta ben bugun de gidip sarisin olayim diyordum.
H E u gormedim ama kapali oldugunj okumustum. Beni cok sasirtmisti. Deli dolu biri ama. Ben daha cok mor sacli birini falan bekliyordum.
@zeytinagaci kumral, her seyden mutlu olacak bir sey bulan biri bence. Orta boylu, zayif ya da sisman degil.
@hunter7 tanisikligimiz yok ama cok akli basinda bir kadin. Ideal kaynana benim icin
@MissCherryBlossom yuruyen mantik demek benim icin.acik renk sacli hic dusunemedim. Otoriter gibi.
CuteMom gordugumde direk beklentimi karsiladi tam kafamdaki sarisin, guzel bagyan.
limoncu28 bence acik kumral, zayif, cevresine karsi guveni olmadigindan hep kuyrugunu dik tutan biri gibi.
Canim belli oldu mu sonuclarin, degerlerin yukseldi mi?Buarada sana sarı yakışıyor ne kumralı :)
Yok olmadı ama ben her an delı gıbı test yapıyorum sankı bugunkı daha bı koyulastı :)Canim belli oldu mu sonuclarin, degerlerin yukseldi mi?
avatarlarım sağolsun. gözler bal rengi yalnız. onada mavi lensler sağolsun diyeyim:)mesela oky i tahmin edicem ben mavi gözlü sarışın böyle ay gibi parlak ve güzel bir yüzü var bence doğru tahmin ettim
O resmini paylastigin testte, cok silik de olsa bir cizgi vardi. Bence hamilesin sen. Allah gonlune gore versin canim. Yeni testinde fotosunu cektin mi, atsana bakalim.Yok olmadı ama ben her an delı gıbı test yapıyorum sankı bugunkı daha bı koyulastı :)
Uff ınsallah bu aksam cok guzel haberler alacagım
avatarlarım sağolsun. gözler bal rengi yalnız. onada mavi lensler sağolsun diyeyim:)
haaa. Okey o zaman. kalbinin temizliği kesin valla.:)ne avatarı ne feyste görmesi ne bi şey ben seni hiç görmedim sadece kalbim çok aşırı temiz olduğu için doğru tahmin ediyorum,aşk olsun
Buarada sana sarı yakışıyor ne kumralı :)
cektım cektım hatta ıkısınıde karsılastırdım :) ama oraya atmısmıydımO resmini paylastigin testte, cok silik de olsa bir cizgi vardi. Bence hamilesin sen. Allah gonlune gore versin canim. Yeni testinde fotosunu cektin mi, atsana bakalim.
Sağolasın canımmmBir gebe dua etsin sana
Sağolasın canımmm
cektım cektım hatta ıkısınıde karsılastırdım :) ama oraya atmısmıydım
iyotsuztuz ben resmı sıldım sana zahmet atsana buraya benım su dunkuyle bugunkunu canım
senide ban hayal edeyimmi. masmavi gözlü kumral bebek gibi yüzü olan güzelmi güzel bir anne. böyle hissettim bende:)gelelim konu sahibini nasıl hayal ettiğime.bir kere kesin sarışın böyle açık tenli orta boylu bir limoncu kendisi.
ayrıca kendisine aşırı değer vermesini,kendisine olan sevgisini ve garip özgüvenini de takdir ediyorum.böyle kadınlar kolay kolay yaşlanmaz valla.
senide ban hayal edeyimmi. masmavi gözlü kumral bebek gibi yüzü olan güzelmi güzel bir anne. böyle hissettim bende:)
2. ayda tutturdum bebısı ama ayagındanmı tuttuk kafasındanmı bellı degılcute en son hamilelik takvimini görüp sorduğumda yok hamile değilim takvim nasıl durur diye prova yapıyorum demiştin
şimdi bu takvim gerçek mi prova mı ona göre tebrik edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?