hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

Buarada sana sarı yakışıyor ne kumralı :)

@-izabel-
Beyaz tenli, cok acik kahve sacli, orta boylu zayif, guzel yuzlu bri gibi. Surekli espriler patlatan sempatik biri.

Yok olmadı ama ben her an delı gıbı test yapıyorum sankı bugunkı daha bı koyulastı :)
Uff ınsallah bu aksam cok guzel haberler alacagım
O resmini paylastigin testte, cok silik de olsa bir cizgi vardi. Bence hamilesin sen. Allah gonlune gore versin canim. Yeni testinde fotosunu cektin mi, atsana bakalim.

Buarada sana sarı yakışıyor ne kumralı :)

Ya hamile kalinca dibim igrenc gorunmesin diye kumral yapmaya calistim
Benim evlat kimyasal cikinca sariya donmeye karar verdim bugun
Normalde sarisin degilim hatta saclar bildigin siyah ama sari disinda bir renk gitmiyor bana.

gelelim konu sahibini nasıl hayal ettiğime.bir kere kesin sarışın böyle açık tenli orta boylu bir limoncu kendisi.

ayrıca kendisine aşırı değer vermesini,kendisine olan sevgisini ve garip özgüvenini de takdir ediyorum.böyle kadınlar kolay kolay yaşlanmaz valla.

O resmini paylastigin testte, cok silik de olsa bir cizgi vardi. Bence hamilesin sen. Allah gonlune gore versin canim. Yeni testinde fotosunu cektin mi, atsana bakalim.
cektım cektım hatta ıkısınıde karsılastırdım :) ama oraya atmısmıydım
iyotsuztuz ben resmı sıldım sana zahmet atsana buraya benım su dunkuyle bugunkunu canım

Konuya cevap verıyorum
limoncuyu kilolu hayal ediyorum , sarışının aksine esmerce bir kız canlanıyor gözümde

Eklentiler

• IMG-20160208-WA0001.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20160208-WA0000.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 54
senide ban hayal edeyimmi. masmavi gözlü kumral bebek gibi yüzü olan güzelmi güzel bir anne. böyle hissettim bende:)

limoncu28 Senı sarı kısa saçlı , orta boylarda , havalı , altına meraklı biri olarak hayal edıyorumm ..

Son düzenleme:
cute en son hamilelik takvimini görüp sorduğumda yok hamile değilim takvim nasıl durur diye prova yapıyorum demiştin

şimdi bu takvim gerçek mi prova mı ona göre tebrik edicem
2. ayda tutturdum bebısı ama ayagındanmı tuttuk kafasındanmı bellı degıl
betam bıraz dusuk
bırı dıyor gec dollenmsı oburu dıyor kımyasal ben dıyorum dıs gebelıkmı kafayı sıyırdım :)
ama sen et genede bıde dua et valla bu aksam bıraz bellı olur gıdısat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…