hadı bakalım soyleyın:)))

minik kuslarim

CANIMIN 3'Ü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
6.642
3
156
Ankara
evet hanımlar ;
hadı bakalım soyleyın en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?
ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?
aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?
yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?

az önce birbirimize sevdiğimizi söyledik yanından geliyorum buraya :asigim:
her gece öpüşü uyuruz uyuyakalmassam tabi-tatlicadiarzu-
film zevklerimiz pek aynı değil ama izliyoruz şu an rambo izliyor hiç sevmem :1closedeyes: bende burdayım :içelim:

hergün yanımda olduğu heran bunu yapıyorum
ama adamda tık yok ya
ama ilk hailene göre biraz daha ilerleme var
ama bazen yapmayacam artık diyorum
birazda o bana yapsın diom
ama dayanamıyom
unutuyorum herşeyi onu görünce

Ohoooo bizden geçti onlar be güzelim. Biz artık çocukların okulu, okul kıyafetleri, bu ayki (okul yüzünden oluşacak olan ) bütçe açığımızı, hastalıklarımızı konuşuyoruz.
Zaten bütün gün kafayı yiyorum bu yüzden fırsat bulduğum anda "yeteeerrrrr yatın artık dinlenmek istiyorum" diye çığlıklar atıyorum. Eşimde "hadi çocuklar annenize geldiler biz yavaştan kaçalım" diyor. Anlayacağınız bu sözler bize çok uzakkkkk çooooookkkk. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaa oyle deme yaaaa;
asıl daha fazla soylenmesı gerekmıyormu???
en sıkıntılı donemlerde,hastalıkta vs...,
asıl oyle zamanlarda soyleyebılıyorsak gercek sevgı ask bızım degılmı???
ıyı gunundeyken herkes soyleyebılır.mutluyken her kelıme kolaylıkla cıkar
onemlı olan zoru basarmak degılmıdır???
sen bagırmadan cocuklar kasısınca butce acıgını anlatırken esın sarılıp hallederız be canım dıyıp opsen ne kaybedersın.?
yada hastayken agrıyan yerını esıne yaslasanda onun verdıgı huzurla sende rahatlasan?
bence ask ıste o zaman ask
kocamın yanına kactım ben ay hadı ıyı geceler
aska geldım yıne:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilk 2 maddeyi yakın zamanda yapmadık mirmirmirmir

son 2 maddeyi sık sık yaparız.:asigim:

en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?
izin falan değil resmen sırnaşdım adamıma, pazar günü gittim yattım dizine ve sev beni dedim ona, emrivaki oldu ama iyidir..gamyoncuiremsu
ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?
cumartesi günü kocamın platonik aşık olduğu kadın meg ryan'ın saçma sapan bir filmiydi...lülülülülülü
aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?
valla hatırlamıyorum, ben içmiyorum ya hiç aklıma gelmiyor nicedir kahve yapmak..kaydirigubbakcemile2
yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?
yanımda yattığı hemen her gece söylerim ona, ben sürekli kullanırım bu kelimeyi hatta.. hakkaten iyi ki var ya..:asigim:

her zaman..hatta bu akşam duştan sonra saçlarımı o taradı..karşılıklı çay içtik... seni seviyorum'u eşim, 7 günün 6 günü söyler,ben ona göre kıyasla çok daha az.... fılm izleme olayımız pek yok sağolsun kızımız yumurcak tv,luli tv derken bize izin vermiyor...

ah anaaam sen göçmüşün desene bacım:teselli:

En son bu akşam dizine yattım(çok sık yapmayız).
En son bu akşam kahveyi içtik,çok sık yaparız, severiz ,eşim çok güzel kahve yapar.
Birlikte film izleme pek bize uygun değil,eşim çok izlemez.
Küs değilsek mutlaka her gece sarılmadan yatmayız.Seni seviyorumuda eşim son zamanlar sık kullanıyor.Kendisi beni bir konuda çok kırdığı için bir yıldır ona sevgi sözcüklerini kullanmıyorum.

ya kızlar bu dediklerinizi yapmayı ben de çok özledim yaaaaaa:çok üzgünüm: ama oğlum gece gündüz uyumuyo ve 6 yaşında. şu an eşim gene pes edip yattı adamcağızbenneyaptımki ama oğlum hala ayakta.bizi hiç boş bırakmıyo napıcam bilmiyorum.valla :sm_confused:çok bunaldım ya eşimle yıllardır başbaşa kalamıyoruz.aileme bırakıp birazgezelim başbaşa kalalım diyorum kimse yanaşmıyo herkes kendi rahatını düşünüyo. bişe değil bu yüzden gittikçe kopcaz diye korkuyorum bana bi fikir verin nolur yaa

çocukla ne alakası var 6 yaşındaymış maşşallah büyümüş birbirinize isterseniz zaman ayıra bilirsiniz çocuğunuzlada yapabileceğiniz o kadar çok şey varki böylesi dahada güzel anne baba çocuk siz bir üçlüsünüz çekirdek ailesiniz bence bunu değerlendirin şimdi böyle hep beraber bişeyler yapamıyosanız acaba çocuk okula başlayınca napcaksınız o zaman daha da çok sorunlar olcak bence birlikte geçirdiğiniz her anı değerlendirin sevdiğinizi geç kalmadan birbirinize belli edin birbirinizi hala sevdiğiniz gündemde kalsınki birbirinizden uzaklaşmayın

Allaha şükür yanımda olduğu her an.hihoyyythihoyyyt...Allah hepimizin yuvasını mutluluğunu daim etsin inşallah...

aaaaaaaa canım benım kocaman olmus artık nıye daha senınle yatıyor
hemde bu saatte ayakta ne ısı var cocugun cok gec yatması ıcın bu saat
benım 2 kızımda aksam 8.30da uyurlar.bebeklıklerınden berı alıstırdım.5ve 1 yasında ıkı kızım var.
aksamımız gecemız esıme ve bıze kalır .basbasa takılırız,calısma odasında kahvelerımızı alır pclerımızın basında takılırız vs......yardımcı olmak fıkır vermek ısterdım canım da aklıma tek gelen alısmıs yanında yatmaya ancak okula baslayınca bırakabılır dıye dusunuyorum.erken yatmayıda ozamana ogretırsın ancak.bu sene anasınıfına gıdecek sanırım.gonder hem erken yatar hemde ayrı yatmayı ogrenır faydasını gorursun bence.
allah kolaylık versın canım benım.kopmazsınız dur umutsuz olma.

olmaz canım ya uyku düzenini sağlamanız lazım..Sizinle yatmak da ne demek..
Kurallar koyun ve o kurallara uyması gerektiğini güzelce anlatın..Aslında daha küçük yaşlarda alıştırmış olsaydınız bu zorluğu yaşamazdınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…