hadı bakalım soyleyın:)))

Hmmm...akşam...
ama tek fark kahve yerine çay...
hep sallama yapardık akşam demledim...özlemişim demleme çayı...

kahveyi ve birlikte film izlemeye bayılırız bunları her fırsatta yapmaya özen gösteririz.benden çok eşimin ağzından genelde daha çok aşk sözleri duyarım .veeee dizlerine yatmayıda pek yapmam çok nadirr ama masaja deli oluyooo -tatlicadiarzu-

benim de tontişim herzaman yapar.dizine yatarsam hemen okşar, ama o yatarsa bende ona masaj yaparım.dertleşiriz,muhabbet ederiz

bir haftadır ev taşımakla meşgulüm, şu an en son isteyeceğim şey saçlarımın okşanması, kocişin dizine yatmak... akşam yattığım yeri bilmiyorum yafff. zati iştende izin vermediler... neyse dertliyim dökmiim şimdi içimi.....:çok üzgünüm:

sen bizimi gözetliyorsun klava: özle hayatta kalmadı artık ayol....
bazen maddi sıkıntılaran konuşuruz onun canı sıkkınsa ben "sıkma canını hallederiz senin canın sağolsun yeterki" der ve yanaklarını mıncırırım..
Bazende ben çok takarım bu maddi konullara o zamanda o bana der...
özellikle karnım ve başım ağrıdığında eşimin elini ağrıyan yerime koyarım ve psikolojik midir neyse ağrım geçer:asigim:
sorulara gelince kahve hariç dğerlerini sıklıkla yaparız...
hemen hemen haftanın 4 günü film keyfimiz vardır...
her gece sarılır sevidiğimiz söyleriz ama son günlerde güneş yanığından dolayı pek yaklaşmıyoruz...
kucağına da yatarımm ve beni sev derim sağolsun kırmaz sever... Şeniz
kahvede yaklaşık 1 ay olmuştur yada 1,5 çok sık içmeyiz...
Ama kışın sık sık....

en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?
hergün ayaklarımı uzatırım kucağına masaj yapar. pazar günü saçlarımı okşadı hastaydım çünkü.

ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?
pazar akşamı depremle ilgili bir film izledik.

aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?
bu sabah eşim kahve yaptı. işyerinde denize karşı içtik.

yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?
hergün sarılarak yatarız. seni seviyorum deriz. arada iyiki hayatımdasın deriz. :asigim:

nerden bıleyım sekerım o ızledıgım evın sızın ev oldugunu sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ama masaallah cok sevındım.
dun gece yazıları okurken herkesde ılgısızlık dert sorunlar gordum ve boyle bır konu acıp guzellıklerı paylasmak ıstedım.
guzellıkler paylasıldıkca cogalır dusuncesındeyım.kotu seylerı konusup dıllendırmeyı cok sevmıyorum(konu kaynana olunca bu prensıbım yerlerde o ayrı)
ama ınanın hep sorunlu ınsan gormek sorunlu ılgısız evlılık yıkılmak uzere olan yuvalar cok canımı sıkıyor.dedım guzellıklerı paylasalım
unutmadan sekerım arka odanın perdesını ac tulden barı goreyım yahuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:

gözün körolmaya emi.. :mymeka:teleskop kurcan yakında ....:1ninca: senin yüzünden tüm pencerelere duvar örüdrüyorum..

en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?
Dün akşam ondan önceki akşam....Ne zaman dizlerine yatsam saçlarımla yada yüzümle oynar (tabi küz değilseksırnaşık şey)

ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?
Pazar akşamı komedi film seyrettik

aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?
Dün gece işe gitmeden önce kahve istedi canı.İçtik beraber.

yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?
Cumartesi gecesi.Gece vardiyasında şimdi.Evde yanlısım 3 gecedir

miniğimmmmmmmmmmm film izleme alışkanlığımız yok yazın genelde kışın izleriz çayı kahveyi hep balkonda içeriz sıradan yani miniğimmm benim adam zati geç geliyo gece 2 lere kadar balkondayız kışın o mynette oyun oynar bende tv izlerim arada güzellikler oluyoda her zaman bende sevmem anlamı olmalı

hepsini hep yaparız.hatta işten gelince hiçbişey yapmayız bunları yaparız.yemek içmek bile bizim sonraki ihtiyaçlarımız gibi gelio.öncelik ikimiz :)))

Biz her an beraberiz :teselli: sarılışırız kaydirigubbakcemile5 koklaşırız :1hug:allah nazardan korusun

:smiley-cool:

dün akşam koynuna yattım saçlarımı okşayarak sevdi beni :asigim:
en son geçtiğimiz hafta sonu elele film izledik:asigim:
yine hafta sonu kahvesini götürdüm karşılıklı höpürdettik:asigim:
dün gece yatağımızda beni koynuna aldığında söyledim:asigim:

gözün körolmaya emi.. :mymeka:teleskop kurcan yakında ....:1ninca: senin yüzünden tüm pencerelere duvar örüdrüyorum..

bende dıyorum neden cok net goremıyorum demekkı kamufle yapıyorsun ha
alacagın olsun sekerım
kızım ne var ıkı dıkız yapsam aaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay sekerım senı bılmemmı canım benım.
allah mutlulugunuzu daım etsın canım benım
esınle kızınla bırlıkte bır omur boyu mutlu mesut saglıklı yasamayı nasıp etsın rabbım canım benım ınsaallaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

en son ne zaman esinizin dizine yatip sacinizi oksamasina izin verdiniz?
................dün aksam :asigim:
ne zaman birlikte film izlediniz basbasa?
...............dün aksam (kücük kiyameti izledik)
aksam kahvesini yapip buyur hayatim balkonda karsilikli bi kahve icelim diye ne zaman soylediniz?
...............bizim evde niyeyse kahve veya cay yapilmaz hic :icecream:
yattiginizda ona sarilip seni cok seviyorum iyiki varsin diye en son ne zaman kulagina fisildadiniz?
...............dün gece:asigim:

Sadece dün degil....hergün yasadigimiz seyler bunlar....
Allahim bozmasin....herkese mutlu evlilikler nasip etsin insallah....
Amiiiinnnn....:Saruboceq::Saruboceq:

aglama kıyamam sana canım benım
hayırdır ne oldu canım
uzulme nolur yaaaaaaaaaaa:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

ben aglamiyim de kim aglasin canim senağlama
bunlarin hepsi hayal oldu artik :çok üzgünüm:
ama sizin mutlulugunuzu okumak da guzel
biz olmasakta sizler olun senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…