- Konu Sahibi minik kuslarim
-
sen bizimi gözetliyorsunaaaaaaaa oyle deme yaaaa;
asıl daha fazla soylenmesı gerekmıyormu???
en sıkıntılı donemlerde,hastalıkta vs...,
asıl oyle zamanlarda soyleyebılıyorsak gercek sevgı ask bızım degılmı???
ıyı gunundeyken herkes soyleyebılır.mutluyken her kelıme kolaylıkla cıkar
onemlı olan zoru basarmak degılmıdır???
sen bagırmadan cocuklar kasısınca butce acıgını anlatırken esın sarılıp hallederız be canım dıyıp opsen ne kaybedersın.?
yada hastayken agrıyan yerını esıne yaslasanda onun verdıgı huzurla sende rahatlasan?
bence ask ıste o zaman ask
kocamın yanına kactım ben ay hadı ıyı geceler
aska geldım yıne:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bizimi gözetliyorsunklava: özle hayatta kalmadı artık ayol....
bazen maddi sıkıntılaran konuşuruz onun canı sıkkınsa ben "sıkma canını hallederiz senin canın sağolsun yeterki" der ve yanaklarını mıncırırım..
Bazende ben çok takarım bu maddi konullara o zamanda o bana der...
özellikle karnım ve başım ağrıdığında eşimin elini ağrıyan yerime koyarım ve psikolojik midir neyse ağrım geçer:asigim:
sorulara gelince kahve hariç dğerlerini sıklıkla yaparız...
hemen hemen haftanın 4 günü film keyfimiz vardır...
her gece sarılır sevidiğimiz söyleriz ama son günlerde güneş yanığından dolayı pek yaklaşmıyoruz...
kucağına da yatarımm ve beni sev derim sağolsun kırmaz sever... Şeniz
kahvede yaklaşık 1 ay olmuştur yada 1,5 çok sık içmeyiz...
Ama kışın sık sık....
evet hanımlar ;
hadı bakalım soyleyın en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?
ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?
aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?
yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?
evet hanımlar ;
hadı bakalım soyleyın en son ne zaman esınızın dızıne yatıp sacınızı oksamasına ızın verdınız?
ne zaman bırlıkte fılm ızledınız basbasa?
aksam kahvesını yapıp buyur hayatım balkonda karsılıklı bı kahve ıcelım dıye ne zaman soyledınız?
yattıgınızda ona sarılıp senı cok sevıyorum ıyıkı varsın dıye en son ne zaman kulagına fısıldadınız?
gözün körolmaya emi.. :mymeka:teleskop kurcan yakında ....:1ninca: senin yüzünden tüm pencerelere duvar örüdrüyorum..
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
miniğimmmmmmmmmmm film izleme alışkanlığımız yok yazın genelde kışın izleriz çayı kahveyi hep balkonda içeriz sıradan yani miniğimmm benim adam zati geç geliyo gece 2 lere kadar balkondayız kışın o mynette oyun oynar bende tv izlerim arada güzellikler oluyoda her zaman bende sevmem anlamı olmalı
aglama kıyamam sana canım benım
hayırdır ne oldu canım
uzulme nolur yaaaaaaaaaaa:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?