- Konu Sahibi minik kuslarim
-
ben aglamiyim de kim aglasin canim senağlama
bunlarin hepsi hayal oldu artik :çok üzgünüm:
ama sizin mutlulugunuzu okumak da guzel
biz olmasakta sizler olun senağlama
daha nişanlıyım
ama bunları hemen yapmak istiyorummm
çok kıskandım sizi yaaa
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
yaaa herkes ne kadar güzel yazmış çok kıskandımmm! sevgilimi özledim ben de işte aaah ahh.. inşallah biz de evlenince böyle oluruz fisfisfis
hep ben sırnaşırım hep ben sevdiğimi söylerim hep ben aşkım canım bebeğim derim oda aklına eserse söyler daha 6 yıllık evliyim eskidik galiba bıktı bendensenağlama
en son ne zaman dizlerine yatıp saçlarımı okşadığını hatırlamıyorum oldu ama ne zamandı
başbaşa film izlediğimiz sayılıdır ama izledik tabi
türk kahvesi hiç sevmez nescafede işte arada bir bu şekilde olmamızın sebebi eşimin çoğu hatası yüzünden saatsiz çalışmamışz ödeyemeyeceğimiz bir borcun altına girdi bu da yetmezmiş gibi hata üstüne hata yapıyo para konusunda bu sayade hayatımız berbat bir durumda devam ediyo sabah 7:30 da işe gidiyo kendisi kepçe operatörü bende bir sokak üstümüzde kendimize ait internet cafemiz var oraya bakıyorum akşam 9-10 gibi buraya geliyo cafeye yane sonra o duruyo ben eve geçiyorum kendiside gece 24:30 - 01:00 gidi eve geliyo işte o saatten sonra bunları yapabilirmiyiz siz düşünün artık 2 buçuk yıllık evli sayılırım evliliğimden hiç bişey anlamadım
ama her gece mutlaka uyumadan önce birbirimizi öpüp iyi uykular dileriz birimizden biri uyuduysa bile uyanık olan mutlaka yinede öper diğerini çok hatalar yaptı yapmayada devam ediyo ama onu seviyorum
bız esımle sık sık yaparız bu saydıklarınızı allah aramızı bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?