Hadi bana moral verin:):)

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
ablalarımm arkadaslarım:):):):) 3 bucuk yıllık bı ılıskım var ve daha evlenmemıze 4 yıl var.. varmı uzun yıllar cıkıpta ewlenen hıkayenzı anlatın bakalım..

Canım yaa bende aynıyım 4 yıldır çıkıyoruz
ama evlenmemize en az 3 yıl var..
Sabreden derviş muradına ermişşopuyorumnanaktan
(yadaaa gebermiş) kısmını geçiyorumm:umursamaz:

sana moral veriyim derken moralini bozmyn :)
7 yıldır beraberz sözlendik şimdi askerde...

ben ne anlatsam 4 yıl gecmez sana neden bu kadar uzun bir zaman var özel değilse merak ettim CADIARZU

tatlım benim de senden bi farkım yok.3 yıla yakındır birlikteyiz.4 yıl war ona göre,bana göreyse 5 yıl.muradımıza ereriz işallah opuyorumnanaktan

valla ne desem ki
bende 1 yıl oldu görüşüyorum seneye yazın evlenicez inşallah
ama varya 1 sene bile böööğğğ getirdi yani
en yisi evlilik işini bence hiç uzatmamak
eskiler herşeyi doğru demişler
uzadıkça cıvıyo..
süreyi kısaltamazmısınız

3 yıllık bi ilşkim var evlenmemize en az 3 yıl var

15 yaşını bitirdiğimde tanıştım 25 yaşında evlendim, okullar, askerlik, nişanlılık derken geçti,evlenince her şey aynı her zaman, kötü değil ama aynı işte, boşş ver şimdin tadını çıkar,

aaaaaaaaaaaaaaaa burdakilerin hepsi bendenmiş beya benimde 3.5 senelik bir ilişkim var ve ne zamn evlenrim kim bilirmafoldumben

4 yıla yakın bir ilişkimiz var..evliliğe ise en az 2 sene...
bu hayat şartlarında evlenebilmek çok zor malesef mafoldumben

durumu benim gibi olan herkes burdaymış :)

ben de 15 yaşımı bitirdiğimde tanıştım. 4 senedir beraberiz. sanırım en az 3 sene var daha.. Okulum biticek, atanıcam da, işe başlıycam da para biriktiricez de bu arada o askere gidecek uzun dönem, sonra iş bulucak da... öff

aynen aynen....:gitme:

ahh ahh üniversite son sınıftayız daha yuksek lısans var:) snra calısp para bırıktırmek zorundayız bı mıktar malum maddi durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…