Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Ellerinize sağlık kızlar pek güzel olmuş dolaplarınız bende varım mutfak dolaplarına bu arada evim mis gibi

slm kızlarrrr ohhh beeee sonunda bende bitirdim tertemiz oldu ama belim ağrıdı yaaa valla ama değdi kaç zamandır el atamıyodum. listeye beni de ekleyin bakalımmm. kızlar foto koyamıyorum ama en kısa zamanda koycam inş. yapmayan arkadaşlar hadi bakalımm kolay gelsin herkese

Tamam pazrtesinden sonra sıra mutfak dolaplarında.Orayada el atalım.Benim su bardakları çay bardakları iç içe karıştı bi düzeltmem lazım zaten:)

şu radyalogun meşhur mesajını bana da gönderirmisiniz

Buyur canım:)Yazan radyolog...Kopyalayan Kikirikli...

canım merhaba camlarım için perla diye mikrofiber bez kullanıyorum deterjan kullanmadan zaten bezın kullanma talımatı var ve tek bez kullanarak camlarım pırıl prıl oluyor daha kolay bitiyor aynı bezden komidin ünine ayna gibi yüzeylerede kullanıyorum pamukçukları topluyor bir güzel,eğer normal bez ile sileceksemde amway in loc kullanıyorum toz kalkmasını ve cabuk tozlanmasını önlüyor

yerler iiçinde parexin mikro fiber paspasını aldım istanbuldaysa real markette indirimdeydı yarı yarıya o da kıl tüy pamukcuk ne varsa topluyor dagıtmadan paspası ıslatman yeterli ve yerlerı tıpkı elınle sılmıs gıbı tertemız yapıyor koltuk altlarına rahat giriyor kullanımı rahat vileda kullanıyordum ama yalanmış resmen kirli bırakıyomus evı

tamam kızlar kikirik de onay vermiş demekki pazar gecesine kadar gardrop pazartesi sabahı mutfak dolapları temizleniyor ama gaza gelmek amacıyla mutlaka foto koyalım ihmal etmeyelim.

tamam kızlar kikirik de onay vermiş demekki pazar gecesine kadar gardrop pazartesi sabahı mutfak dolapları temizleniyor ama gaza gelmek amacıyla mutlaka foto koyalım ihmal etmeyelim.

Evet foto görünce ben daha çok gaza geliyorum.Yarın işim olmazsa yarısını yaparım.Kızımla hepsini hemen yapamam.:)

sayenizde buzdolapcığım da temizlendi sağolun kızlaaaar.ben gardrobumu hemen temizlemiycem çünkü daha kışlıklarımız çıkmadı bizim bura sıcak.ama mutfak dolaplarımı yavaş yavaş temizlemeye başlıycam.ama ayaklarım kopuyooooorr
ayol benim dolaba süt dökülmüş kurumuş yoksa yoğurt mu ben annemlere gittiğimde eşim dökmüş.nasıl kurumuş öfff.neyse kurtuldum ooooh

ben bundan istiyorum kızlar ama hiçbir yerde görmedim.böyle çok var da sıkmasını kendi yapmıyor onlar.götür yıka sık tekrar geçir zormuş gibime gleiyor.pazarda bile var moplar ama nasıldır acep.

ne güzel topik bu böyle :) gardrop işine bende varım benimkide aldı başını gitti yarın düzenleyip resim atarım

biliyor musunuz sizle tanıştığımdan beri çok heyecanlıyımiş yapmak istiyorum.deterjan reyonlarına bakmak istiyorum.mis gibi koksun istiyorum evim ama o zor tabi kalıcı koku bulamıyorum.bugün de migros a gidip mop alıcam.viledayla banyoyu balkonu silerim artık ooh ooh yaşasın temizlik.ama benimki çok zor ve yorucu ben yapıyorum 3 çocuk anında hallediyor.Allah güç versin de temizleyelim..hepinize sevgiler.kolay gelsinler

:)Valla topiği açtığımdan beri bende de heyecan var:)

Senin 3 çocukla işin zor ya): Ben birtanesiyle yapamıyorum sinir oluyorum.Allah yardım etsin sana.:) Ama durmak yok yola devam:)

arkadaşLar resimler beni heyecanlandırıyo bende atmak istiyorum ama cep teefonumun resim bölümünde sorun var. buyüzden gönderemiyorum .Ayrıca arkadaşlar haftaya bayram bu yüzden yoğun bir moda girmemiz lazım . Buyüzden mutfak dolaplarına 1 gün mü versek . Plan yapmamız lazım . Fikri olan paylaşsın lütfen .Bayrama şöyle ışıldayarak girelim. Ben kaçıyorum arada uğrarım.....

harika olmuş eline sağlık!!!

bu arada herkes fikrini belirtsin bencede 1 gün verelim o kadar çok yer varki gazza gelmem gereken evde!!! Bayramada az kaldı :) pazartesi sabah başlıyoruz ama ne zamana kadar mutfak dolapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…