Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Kızlar yarın akşama misafirim var bu akşam güzelce ortalığı toplarım,yarına süpürüp silmek bide çayın yanına bişeyler hazırlamak kalır,akşam bende dolaplara girişebilirim belki (o nedemek ya) akşama evden yazarım sizlere kendinize ii bakın

kızlarrr ben geldim,

sabah görümcem aradı ğöleden sonar müsaitsen sana gelicez diye ,tam da yemeğe girşmiştim tabi çağırdım onları ama hazırlık yapmam da gerekiyodu.çok sıkışık bi zaman geçirdim hemen hamur işlerine bi yandan yemeğe,biyandanda ortalığı toparlamaya çalıştım eşimde aksi gibi yemeğe gelmedi boşuna yemek yapıp vakit kaybettim.Ama biraz önce gitti görümcemler baya iyi geçti yarın akşam da misafirim var ve ben ev toparlamaya gidiyorum

masallah cnm üstesinden kalkmışsın bu da cok güzel bir şey.

evet müjde vermeye geldim gardolabımı düzenledimmmm. mahrem bir yer olduğunu düşündüğüm için foto çekmedim.
taze taze haber vereyim dedimm sagolun kızlar burdan birbirimize gaz vermek çok iyi oluyor.
yarın misafirim olacak muhtemelen komsunun badanası var bana gececekler o yuzden acele ettım. sabah da evi supurup silerim inş.
üzerimden büyük bir yük kalktı
darısı başınıza

lütfennn sonraki hedefimiz mutfak dolapları düzeni olsun 2 aydır yapacagım yapamıyorum

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar buzdolabını temizleyenleri kutluyorum . Sıra geldi gardroba Şimdiden temizlemeye başlayanlar var. GARDROP İÇİN LİSTEMİZ:

1. SAFAHAT( tebrikler)

Kızlar aksam eve geldim kocam arkadaşlarıyla maça gitti hemen dışardan birşeyler yedik o gitti biraz dinlendim halilarimi sildim yarin aksam misafir var ya hemde bayrama olur şimdide yatak odasına gidip dolaba baslicam

Ayyy çok utandım ben şimdi Güya cumaya kadar buzdolabımı hal edicektim. Ama maalesef bir takım problemler yaşadım ve daha bugün depresyondan çıktım Ama bu arada bol bol iş görüşmelerine ve mülakatlara gittim ve bugün iş sahibi oldum

Bayramdan sonra Mahiber evli ve çalışan bir kadın ... Yarın gardıroplara girişecektim zaten.. Onu bari çekip atayım buraya, yoksa kikirikli kovacak beniiiiii

İlk sıra benim kimseye kaptırmam:)Ben dün yaptım ama foto koyamadım:) Şimdi işlerim var yoğurt falan mayalıycam,sütlaç yapıcam:) Sonra paylaşcam...

gardrobunu düzenleyen pisişik seni tebrik ediyorum süper olmuş.ben de yeni taşındım 1 hafta oldu henüz gardrobum düzenlenecek artık çok yoruldum nasıl başlıcam bilmiyorum ama senin dolabı görünce düzenleyesim geldi hani :)

bu ne hamaratlık yoğurtlar mayalanıyor habire temizlik düzen tüü tüü maşallah..

Kızlar benim dolapta dün gece 1 de bitti ama şimdi resim koyamıcam malum akşama misafir var,çok işim var daha süpürdüm pas pas ve toz kaldı hadi görüşürüz

gardroplar yarın akşama bitiyo pazar gecesi yani.

bence de mutfak dolapları olsun katılanlar varmı, kikirik sen ne diyon bacım b konu da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…