kızlar ben çocuklarıma kendi yaptığım ev tarhanasını her sabah pişirip yediriyorum.sabah kahvaltıyı iştahla yemiyorlar,okula giderken tarhana pişiriyorum misler gibi,hemde şifa deposu..
Bende akşama türlü yapayım diyorum yanına ne yapsam ki
pilav ve cacık yapabilirsin canım eğer istersen
Ya gerçekten çok iyi fikir olmuş ben de hergün ne pişirsem derdinden bıktım..Şimdi börek açcam akşam yeriz eşim böreğe bayılıyor.
Haftanın son günü de fırında pişirilen şeylere ayıralım ne dersiniz...
Ispanak,pırasa,karnıbahar bunlardan birinide koyabilirsin canım menüye
anaam yemek menulerı hazırlanmıs ben yemek bile yapmadım bugun yapmayacamda zaten aksam maca gitcez bugun dısardan artık
Sen gözükmüyorsun spor nasıl gidiyo varmı gelişme? Biz bu gazla neler yaparız daha var ya:) Oh ne güzel maç eşimle çok isteriz beraber gitmeyide daha kızım büyümedi:) Büyüsün ilk işimiz beraber gs maçına gitmek.Size iyi eğlenceler.Dışarıda yemek yemeyi ben çok severim:) Afiyet olsun sizede :)
kikirikli canım menü güzel olmuş bu arada yemek konusunda pek becerikli olduğum söylenemez evlendikten sonra tanıştım mutfakla çünküama siz böyle menü hazırlayınca bende fikir sahibi oluyorum başka türlü yemek aklıma gelmio malesef. bu akşama fırında sebzeli tavuk yapıcam bende ama yanına ne yapsam bilemiyorum. bu arada menuyu her hafta değiştiririz olmaz mı. ya böyle iyi oldu valla
yoruluyorum ya ev spor iş nöbet vs derken zaman kalmıyo sporum iyi gidiyor sımdılık 1 ay sonra ölçümde bellı olacak bakalım ne kadar boğazımı tutabılmısım ama esnedıgımın farkındayımeşimin maç merakı yoktur zaten bıletlerıde ben aldım kombınemde var erkeklerin arasında büyüdüğüm için kadınsal zevklerım yok malesef ha birde motor ve araba merakım var
bu arada ürünleri aldınmı cok merak ettım yorumları okuyamadım kullananlar memnunmu merak ettım
Bende evlendikten sonra öğrendim herşeyi.Annem hiç bir şey öğretmedi:) Eşim sorun deil öğreniriz beraber dedi.Onun yönlendirmeleri bana bana bir şey kattı.Şimdi pilavım falan çok beğenilir:) Tatlı pasta vs onlarda da iyiyim şükür.Zamanla pratikleşiyor insan.Her hafta yazıcam ben buraya menümü.Demin yazdığım menüyü pazar gününden itibaren yapıcamçBugün sulu köfte pilav ve salata yaptım.Yemeğim yarınada var pazara başlarım menüme artık...kikirikli canım menü güzel olmuş bu arada yemek konusunda pek becerikli olduğum söylenemez evlendikten sonra tanıştım mutfakla çünküama siz böyle menü hazırlayınca bende fikir sahibi oluyorum başka türlü yemek aklıma gelmio malesef. bu akşama fırında sebzeli tavuk yapıcam bende ama yanına ne yapsam bilemiyorum. bu arada menuyu her hafta değiştiririz olmaz mı. ya böyle iyi oldu valla
yoruluyorum ya ev spor iş nöbet vs derken zaman kalmıyo sporum iyi gidiyor sımdılık 1 ay sonra ölçümde bellı olacak bakalım ne kadar boğazımı tutabılmısım ama esnedıgımın farkındayımeşimin maç merakı yoktur zaten bıletlerıde ben aldım kombınemde var erkeklerin arasında büyüdüğüm için kadınsal zevklerım yok malesef ha birde motor ve araba merakım var
bu arada ürünleri aldınmı cok merak ettım yorumları okuyamadım kullananlar memnunmu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?