Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

haftanın bir günü bakliyat günü olsun..fasülye,nohut,barbunya vs..yanına pilav salata yada komposto...birgün kızartma günü..köfte vede patates ve diğer sevdiğimiz sebzeler..bir gün fırın yemeği ve pilav,başka gün börek..birgün kendi yöresel yemeğiniz..ben mesela içli köfte yaparım yada farklı birçok yöresl yemek..

çok yemek çeşidi var,her hafta liste yenilemek lazım..çorbalar,pilavlar,makarnalar,fırın yemekleri,et ,tavuk yemekleri,börekler,tencere yemekleri,kızartmalar..varda var çok çeşit var,

kızlar ben çocuklarıma kendi yaptığım ev tarhanasını her sabah pişirip yediriyorum.sabah kahvaltıyı iştahla yemiyorlar,okula giderken tarhana pişiriyorum misler gibi,hemde şifa deposu..

kızlar ben çocuklarıma kendi yaptığım ev tarhanasını her sabah pişirip yediriyorum.sabah kahvaltıyı iştahla yemiyorlar,okula giderken tarhana pişiriyorum misler gibi,hemde şifa deposu..

Bende akşama türlü yapayım diyorum yanına ne yapsam ki

Son düzenleme:
Kızlar menü konusunda şunu diyebilirim:) Balık sevmiyorum :) Eşimde pek sevmez.Kızımda:)) Ama ben kendime şöyle bir menü yapabilirim...
1,GÜN: makarna,çorba,salata,
2,gün:K.fasulye,pilav cacık.
3,gün:K.fasulye pilav cacık:)) Çünkü 2 günlük yapıyorum:)
4,gün:Kızartma,bulgur pilavı,ayran.
5,gün:Tavuk sote,pirinç pilavı,tarhana çorbası.
6,gün.Eşimden tost:)
7,gün:Bak işte son günde tıkandım:)) Onuda siz söyleyiN.ben bu hafta bu menüyü yapıyorum.:)Ayy iyi oldu ya bu üstümden nasıl yük kalktı.:)

Ya gerçekten çok iyi fikir olmuş ben de hergün ne pişirsem derdinden bıktım..Şimdi börek açcam akşam yeriz eşim böreğe bayılıyor.
Haftanın son günü de fırında pişirilen şeylere ayıralım ne dersiniz...

Ispanak,pırasa,karnıbahar bunlardan birinide koyabilirsin canım menüye

anaam yemek menulerı hazırlanmıs ben yemek bile yapmadım bugun yapmayacamda zaten aksam maca gitcez bugun dısardan artık

Aynen iyi oldu.Ben koymadım şuan fırın yemeği ama nasılsa her hafta değişceke.Bir haftada onu koyarım...

Ispanak,pırasa,karnıbahar bunlardan birinide koyabilirsin canım menüye

Eşime yolladım menüyü oda son günü bulamadıysan demek ki 2 gün tost yapcam dedi:) Bende yok dedim.O da pırasa falan koyarız o güne dedi.Öyle yaparız dedim bende.Haftalk haftalık gitcez bakalım...

anaam yemek menulerı hazırlanmıs ben yemek bile yapmadım bugun yapmayacamda zaten aksam maca gitcez bugun dısardan artık

Sen gözükmüyorsun spor nasıl gidiyo varmı gelişme? Biz bu gazla neler yaparız daha var ya:) Oh ne güzel maç eşimle çok isteriz beraber gitmeyide daha kızım büyümedi:) Büyüsün ilk işimiz beraber gs maçına gitmek.Size iyi eğlenceler.Dışarıda yemek yemeyi ben çok severim:) Afiyet olsun sizede :)

yoruluyorum ya ev spor iş nöbet vs derken zaman kalmıyo sporum iyi gidiyor sımdılık 1 ay sonra ölçümde bellı olacak bakalım ne kadar boğazımı tutabılmısım ama esnedıgımın farkındayım eşimin maç merakı yoktur zaten bıletlerıde ben aldım kombınemde var erkeklerin arasında büyüdüğüm için kadınsal zevklerım yok malesef ha birde motor ve araba merakım var

bu arada ürünleri aldınmı cok merak ettım yorumları okuyamadım kullananlar memnunmu merak ettım

kikirikli canım menü güzel olmuş bu arada yemek konusunda pek becerikli olduğum söylenemez evlendikten sonra tanıştım mutfakla çünkü ama siz böyle menü hazırlayınca bende fikir sahibi oluyorum başka türlü yemek aklıma gelmio malesef. bu akşama fırında sebzeli tavuk yapıcam bende ama yanına ne yapsam bilemiyorum. bu arada menuyu her hafta değiştiririz olmaz mı. ya böyle iyi oldu valla

Sende pilav yap istersen yanına yakışır bulgurda olur pirinçde

Hadi o zaman iyi incelmeler:) Ben daha alamadım küçük bir ilçedeyim henüz merkeze gidemedim.Alan oldumu bilmiyorum daha yazan olmadı.:)

Bende evlendikten sonra öğrendim herşeyi.Annem hiç bir şey öğretmedi:) Eşim sorun deil öğreniriz beraber dedi.Onun yönlendirmeleri bana bana bir şey kattı.Şimdi pilavım falan çok beğenilir:) Tatlı pasta vs onlarda da iyiyim şükür.Zamanla pratikleşiyor insan.Her hafta yazıcam ben buraya menümü.Demin yazdığım menüyü pazar gününden itibaren yapıcamçBugün sulu köfte pilav ve salata yaptım.Yemeğim yarınada var pazara başlarım menüme artık...

Aynı mesaj 3 kez gelmiş.Ben bu arada eşimin dolap kısmını hallettim.Kendiminkini yapmadım.Fotoları yüklicem bi ara.

Son düzenleme:

Microfiber temizlik bezi süper, verdiğiniz parayı hakediyor.
Ama daha yer paspasını ( ne diyeceğimi bilemedim ) alamadım.
Daha doğrusu gittiğim marketlerde o marka yoktu. Bulacağım
ama azmettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…