bileğimi incittim,ama yavaş yavaş dolabımı boşaltıyorum,silicem birazdan mutfak dolaplarımı inşallah öğlen yemeğine kadar biter.
bileğimi incittim,ama yavaş yavaş dolabımı boşaltıyorum,silicem birazdan mutfak dolaplarımı inşallah öğlen yemeğine kadar biter.
günaydın kikirikli hoşgeldin canım
Günaydın canım emin ol şuan bende ezik olabailirm.Birt kaç gündür lavabo bile yıkamadım anlamadığım bi ağırlık var bişey yapasım yok ya.
ben senden daha kötü durumdayım canım sen yine buzdolabını toparladın gardolabını toparladın ben hiç bişey yapamıyorum kızım yanlız kalmak istemiyor hiç canım daha apalama da yok yavrumda döne döne gitmeye çalışıyo onunla ilgileneceğim diye yapamıyorum hiç bir şey ya biri gelse evime utancımdan yerin dibine girerim
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum evi temizledikten sonra temizlik kokusu hemen gidiyor özellikle yaptıgınız bişey varmı evin güzel kokması için acaba
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum evi temizledikten sonra temizlik kokusu hemen gidiyor özellikle yaptıgınız bişey varmı evin güzel kokması için acaba
Daha küçük ya,bende kızım o zamanlardayken salmıştım herşeyi.En yalnız kalmaması gerekn dönem.Tehlikeli dönemleri sen sakın yalnız bırakma zaten..Anca seneye yaza toparlanır minik:)
evet bingoyu bende duymuştum ondan deniycem artık teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?