Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

harika olmuş eline sağlık!!!

bu arada herkes fikrini belirtsin bencede 1 gün verelim o kadar çok yer varki gazza gelmem gereken evde!!! Bayramada az kaldı :) pazartesi sabah başlıyoruz ama ne zamana kadar mutfak dolapları

Merhaba bayanlar, ara ara konuyu okuyorum ama pek yazamıyordum. Yapılan temizlikleri kıskanıyordum:)
Ben de halıları yıkamaya verdim. Dün kadın çağırdım.camlar, tüller ,koltuk kapılar v.s. temizlettim. Kendim de yapabildiğim kadar dolap içlerini yaptım. Gerçekten ev mis gibi oldu. Hele tüllerim parladı:)
Ama insanın kendi yaptığı bambaşka oluyor bence. Kadının başında durduğum halde hep kolayına kaçmaya çalıştı. "yok telleri yıkayamam vs.
Doğumdan sonra kendim yaparım artık.Zaten son bir aya girdim.
Dün mutfak kaldı o da haftaya artık.
Temizlik gibisi yok. Sizlere de kolay gelsin. Yaptığınız temizlikler uzun süre dayansın:)

gardrop temizliğim tamam.

Gardrop için listemiz:

1. Safahat

2. Pisisik

3. Kikirikli

4.Nisanbu

5. zupers

6.twetty

7. patoloji

bileğimi incittim,ama yavaş yavaş dolabımı boşaltıyorum,silicem birazdan mutfak dolaplarımı inşallah öğlen yemeğine kadar biter.

günaydın kızlar hafta sonları yoğun olduğum için giremiyorum nete nasılsınız bakalım
gardlobumu düzenleyemedim
mutfak dolaplarına başlayacakmışsınız bugün
ben misafirliğe gidicem artık bende yarın yaparım

günaydınlar herkese hayırlı haftalar olur inşallah
kikirikli müsaden olursa eğer kendimi topiğin eziği ilan ediyorum
evin temizliği gardolap,buzdolabı ütüler hepside duruyo
hiçbirini de yapamadım kızımla uğraşcam diye

Henüz sabah mahmurluğum var üstümde.Değil dolap dilmek yatak toplayasım yok.Kahvaltı edip kendime gelince başlıycam ama.Bugün atarım fotoları kızlar.Pisişik dikkat et kendine geçmiş olsun...
AAAYY erkencisiniz oh ne güzel:)

Günaydın canım emin ol şuan bende ezik olabailirm.Birt kaç gündür lavabo bile yıkamadım anlamadığım bi ağırlık var bişey yapasım yok ya.

ben senden daha kötü durumdayım canım sen yine buzdolabını toparladın gardolabını toparladın ben hiç bişey yapamıyorum kızım yanlız kalmak istemiyor hiç canım daha apalama da yok yavrumda döne döne gitmeye çalışıyo onunla ilgileneceğim diye yapamıyorum hiç bir şey ya biri gelse evime utancımdan yerin dibine girerim

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum evi temizledikten sonra temizlik kokusu hemen gidiyor özellikle yaptıgınız bişey varmı evin güzel kokması için acaba

Daha küçük ya,bende kızım o zamanlardayken salmıştım herşeyi.En yalnız kalmaması gerekn dönem.Tehlikeli dönemleri sen sakın yalnız bırakma zaten..Anca seneye yaza toparlanır minik:)

merhaba kızlar bişey sormak istiyorum evi temizledikten sonra temizlik kokusu hemen gidiyor özellikle yaptıgınız bişey varmı evin güzel kokması için acaba

Yarım saatte bir sıklan oda parfümü:) Bana artık kokusu gelmiyo ama dışarıdan giren birine hemen gelir kokusu...Ne yaparsak yapalım temizlik kokusu gider,anca kalırsa düzeni kalır:)

bingo bebeğimin dünyası diye bir yer silme ürünü varmış canım kk da görmüş yine onu kullanalar çok memnunlar iki gün kokusu çıkmıyormuş öyle diyorlar canım

Daha küçük ya,bende kızım o zamanlardayken salmıştım herşeyi.En yalnız kalmaması gerekn dönem.Tehlikeli dönemleri sen sakın yalnız bırakma zaten..Anca seneye yaza toparlanır minik:)

bilmiyorum kikiriklim eşimde çok titiz her iş bana bakıyor onu orda bıraksam bir başına içim rahat etmiyor zaten haftanın 5 günü çalışıyorum yeteri kadar ilgi gösteremiyorum diye üzülüyorum ama artık geceler uzadı bi şekilde çözüm bulacağım inşallah bu soruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…