Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

yahu şu temizliği yap yap yap. nereye kadar. bitmiyor meret :)

süpür, sil, toz al, camlar kapılar avizeler derken, mutfak banyo tuvalet salon. yemek içmek vs... nedir bu yahu. dünyaya temizlik yapmaya mı geldik...

çalışıp da bu kadar işi yapana da ayrıca hastayım doğrusu. Tebrikler.

Valla ben çalıştığım için hafta içi pek bişey yapıyorum sayılmaz. yapabilirsem haftasonu ufak tefek bişeyler yapmaya çalışıyorum. Valla aslında kasamıyorum da kendimi olduğu kadar...

bütün işleri yetiştirmenin bi püf noktası var mı acaba....

günaydınlar canlar hayırlı sabahlar ne güzel temizlenmiş mutfak dolaplarınız
biz dün gece hastanedeydik kızım ateşlendiği için yani yine hiç birşey yapamadım

Günaydın kızlar
bugün kaynım geldi memleketten o nedenle sabah erkenden kalktım ortalığı toparlayıp güzel bir kahvaltı hazırladım
şimdide onlar çıktılar eşimle
evi süpürecem toplanmış evi süpürmeyi çok seviyorummmm ohh misssss

bişey sormak istiyorum kızlar size karnıbahar yemeği nasıl yapılır acaba biri anlatabilirmi
yada karnıbahardan ne yapabilirim bi yardımcı olursanız

bişey sormak istiyorum kızlar size karnıbahar yemeği nasıl yapılır acaba biri anlatabilirmi

canım ben karnıbaharın kızartmasını yaparım üzerine yoğurtla süper olur

yapılışı ise
karnıbaharı çiçekliyorum yani böyle nasıl diyim bir lokma olacak şekilde biraz daha büyük hatta

su kaynatıyorum içerisine bir iki damla limon sıkıyorum çünkü kokusu biraz kötü
karnıbaharı yıkadıktan sonra o kaynar suya atıyorum hafif kaynara çıktıktan sonra 7-8 dk kaynatıyorum. -Fazla kaynayınca hamur oluyor hiç güzel olmuyor- kaynadıktan sonra süzgeçe çekip direk soğuk suya hafif tutup bekletiyorum

sonra yumurtalı herle derler bizim burda
1 yumurta un tuz karıştırıyorum
yağı koyuyorum tvvaya yağ iyice kızınca
sosla karnıbaharı buluşturuyorum. karnıbaharların ister hepsini kat karıştır ister tek tek batır sosa
ben hepsini karıştırırm sonra onu kaşıkla yağın içerisine aralarında boşluk koyarak atar güzelce kızartırım
biz çok seviyoruz böyle
ben heves ettim birde çorbasını yaptım bunu çok kötü oldu
yemeğini yapanlar varmış onuda denemedim ama güzel olabilir
soğanı kıymayı salçayı kavurup hafif haşlanmış karnıbaharla -haşlanmışsa az su konuluyor-ya da hiç haşlamadan daha fazla suyla pişiriliyor oda

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim eşim almış karnıbahar ama ben hiç denemediğim için
bi sorayım dedim sizlere çok çok sağol canım benim

Ben de yemeginin tarifini vereyim
Tenceredeyagla sogan i kiymani ya da kusbasi etini kavus sirayla sonra salcayi kavur. Tuz karabiber ekle sonra da cok kucuk bolmeden karnibaharlari ekle suyunu ekle agir ateste pissin klasik tencere yemegi anlayacagin

Karnıbahar kızartması yap üstünede sarımsaklı yoğurt,çok lezzetli oluyo bu hafta bende yapıcam

birazdan evden cikacagim.ne zaman gelirim bilmiyorum.
Sabah cok kotukalktim kizlar hala basim agriyor. Evden cikmadan azicik mutfaga girisirim demistim ama suan hayal oldu. Donunce yemek yaip mutfagi temizlemeye baslamali

Bende bu soruyu soracaktım.Eşim alalımda yap diyo:) Ama tadı nasıl zor bir yemek mi hiç bilmiyorum.Tadı neye benziyor kızlar:)lafa bak :)

Valla bir arkadaşımızın deidği gibi adını unuttum demin okuduğum yorum halbuki:) Yap yap bitmiyo yk bitmeyecek.Ama her gün işe gider gibi bizde bunları yapıcaz.Benim gibi arada 3 4 gün salıp sonra yine devvam edicez.Şükür evimizdeyiz.Rhatımız,huzurumuz yerinde...Kimilerinin duasını yaşıyoruz herkes huzurlu mutlu sıcak bir yuva ister biz yaşıyortuz onu ŞÜKÜRLER OLSUN...

kalorisi en düşük yemeklerden 33 kalori .ama yiyince 1 saate kalmaz acıkırsın o kadar hafif bir yemek .

kıymalısı güzel olur,
kızartmasıda güzel olur.

arkadaşlar mutfak dolapları için son günümüz . Ayrıca bu arada yarın ne yapılım . Biryandanda ona karar verelim. Ben kaçıyorum arada uğrarım.....

arkadaşlar mutfak dolapları için son günümüz . Ayrıca bu arada yarın ne yapılım . Biryandanda ona karar verelim. Ben kaçıyorum arada uğrarım.....

hakkaten ne var sırada ?

Hımm camlara geçelim mi diyicem ama bayrama daha 10 gün var erken mi olur acaba?Tül perde yıkamayıda cam silindiği günmü yapsak.Kapıları filan:) Amannn hakkaten ne yapsak...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…