günaydınnnnn kızlar ,
ben yemek yaptım çok uykum var ama çok da işim var köyden kayınvalidemler geliyo bayram için iş çok...
Topiğin en maharetli hatunu seçiyorum seni...:)
bişey sormak istiyorum kızlar size karnıbahar yemeği nasıl yapılır acaba biri anlatabilirmi
yada karnıbahardan ne yapabilirim bi yardımcı olursanız
canım ben karnıbaharın kızartmasını yaparım üzerine yoğurtla süper olur
yapılışı ise
karnıbaharı çiçekliyorum yani böyle nasıl diyim bir lokma olacak şekilde biraz daha büyük hatta
su kaynatıyorum içerisine bir iki damla limon sıkıyorum çünkü kokusu biraz kötü
karnıbaharı yıkadıktan sonra o kaynar suya atıyorum hafif kaynara çıktıktan sonra 7-8 dk kaynatıyorum. -Fazla kaynayınca hamur oluyor hiç güzel olmuyor- kaynadıktan sonra süzgeçe çekip direk soğuk suya hafif tutup bekletiyorum
sonra yumurtalı herle derler bizim burda
1 yumurta un tuz karıştırıyorum
yağı koyuyorum tvvaya yağ iyice kızınca
sosla karnıbaharı buluşturuyorum. karnıbaharların ister hepsini kat karıştır ister tek tek batır sosa
ben hepsini karıştırırm sonra onu kaşıkla yağın içerisine aralarında boşluk koyarak atar güzelce kızartırım
biz çok seviyoruz böyle
ben heves ettim birde çorbasını yaptım bunu çok kötü oldu
yemeğini yapanlar varmış onuda denemedim ama güzel olabilir
soğanı kıymayı salçayı kavurup hafif haşlanmış karnıbaharla -haşlanmışsa az su konuluyor-ya da hiç haşlamadan daha fazla suyla pişiriliyor oda
bişey sormak istiyorum kızlar size karnıbahar yemeği nasıl yapılır acaba biri anlatabilirmi
arkadaşlar mutfak dolapları için son günümüz . Ayrıca bu arada yarın ne yapılım . Biryandanda ona karar verelim. Ben kaçıyorum arada uğrarım.....
hakkaten ne var sırada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?