Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

canım hamilesin kendini çok yorma eğil kalk yaparsın şimdi .tatlım nasılsa o odada oturulmuyormuş.yazın yaparsın.

günaydınlar canlar hayırlı sabahlar ne güzel temizlenmiş mutfak dolaplarınız
biz dün gece hastanedeydik kızım ateşlendiği için yani yine hiç birşey yapamadım

geçmiş olsun tatlım.allahım evladına hayırlı şifalar versin.sen bebişinle ilgilen sonra sende temizlersin dolapları.aman bu ev işleri bitmez.

kızlar cam tül işini haftasonu yapsak benim çekmeceler aldı başını gidiyo yatak odasında çamaşır corap çekmecesi konsol çekmecesi bi ara onları yapıyım diyorum

kızlar cam tül işini haftasonu yapsak benim çekmeceler aldı başını gidiyo yatak odasında çamaşır corap çekmecesi konsol çekmecesi bi ara onları yapıyım diyorum

İnsanı en çok bu çekmeceler yoruyor sanırım, benim hafta sonum bunlarla geçti.
Kolay gelsin sana nisanbu

Hanımlar merhabaaa,,
Hepinize kolaylıklar diliyorum bayram arefesinde

Bugün ve daha önceki günler boş boş oyalandım ama bitti artık temizlik zamanı
Az sonra evi süpürecem sonra bulaşıklar sonra da ufak tefek yapılacaklar mesela ütü
Zaten eşim de yok bu gece bari iş yapıym...
Bugün proğramın birinde izledim sirkeli su en doğal temizleyiciymiş hanımlar,, halıları , çocuk oyuncaklarını, çocuk odasındaki eşyaları arap sabunu ve sirkeli suyla temizleyin diyor uzman birisi..
Çocuklara kimyasal deterjan artıklarını değdirmek doğru değilmiş....
Ama koltuğu silmek istesek nasıl silinecek ki:44:
Ben önümüzdeki günlerde bi deneyeyim

Merhaba Ben garant,

Bu temizlik işleri yap yap bitmiyor valla. Evlere temizliğe gidiyorum. Tüm gün temizlik yapıp yoruluyorum. Temizlik yaptıktan sonra bi bakıyorum etrafa öle güzel görünüyor ki yorgunluk falan kalmıyor.

Son düzenleme:
hanımlar mutfağa el attım
ne kadar çizilmiş teflon, kapaksız kavanoz, çatlak bardak ve eksik takım kırık baharatlık varsa hepsini topladım

sonra giyeceklere ve ayakkabılara el attım
küçük, eski, hiç giyilmemiş ne varsa ayıkladım

daha sonra nevresim ve havlulara el attım
eski olanları birrr güzel ayırdım

yine cam silmedim kapı da silmem
sevmiyorum bu ikisini çünkü

slm kızlar kaç gündür takip edemiyorum maşşallah baya ilerlemişsiniz. tabi bende boş durmadım mutfak dolaplarının içini dışını sildim bütün tabak bardak tencere ne varsa hepsini yıkayıp tekrar düzdüm bi güzel sonra benim mutfak duvarlar fayans onları da sildim camı balkon kapısı kalorifer peteği kapı hepsini sildim bi güzel perdemi de yıkadım sadece avize kaldı artık onu da kocişe saklıyorummmm. mutfak temizliğini bitirdim çookk şükür. yarın da oturma odasına bşlamayı düşünüyorummm

kızlar mutfak dolaplarına giriştim saat 4 den sonra.
eve geç geldiğim için geç başladım çoğunluğu bitti yarın da son yerini tamamlayıp bitircem

Hanımlar camları kaç haftada bir siliyosunuz??
Ona göre bi proğram yapayım:44:
Zaten bugünlerde silmek lazım bayram için...
Sonra da kış bastırır daha uzun zaman silinmez galiba değil mi:44:

merhaba hanımlar
yaa ben 2-3 haftadır bir siliyorum yaaaaa
cadde üzeri benim ev birde eskimiş pimapenler tam sıkı kapanmıyor
simsiyah oluyor abartmıyorum resmini çekip koymayı düşünüyorum hatta
birde nerdeyse her süpürüp silme işleminde açılan camın arasını filan alıyorum ama yinede aynı
dersiniz ki hiç silmiyor musun
zaten hamilelik doalyısıyla arkalarını silemem daha bahara kadar Allahualem doğumdan önce kadın ayarlar sildiirirsem anca yoksa oda olmayacak

beni de alin araniiiizaaaaaa.......esim cok titiz ve yontemleriniz super,sayenizde kose bucak her yer piril piril olucak INSAALLAH.

geçmiş olsun tatlım.allahım evladına hayırlı şifalar versin.sen bebişinle ilgilen sonra sende temizlersin dolapları.aman bu ev işleri bitmez.

sağol canım allah razı olsun amin inşallah canım ama ev işleri de sana bakıyo canım kadın olmak zor canım her iş sende resmen

günaydın canlar hayırlı sabahlar
akşam eve gittim çamaşırları attım makinaya
bulaşıkları yıkadım kurulayıp kaldırdım
çamaşır makinesi bitince hemen çıkarıp serdim çamaşırları
yapabildiklerim bu kadar

3 4 ayda bir siliyorum şaşırmayın:) 4 cam da balkon içinde.Şuan çerçevelerimi siliyim ardından yine toptozlu gibi.O hiç geçmiyor.Ablam bana kızmıştı önce ama sonra kendisi silip bakınca hak verdi:) O yüzden denemek isteyen varsa buyursun:) Camlarıda öyle aman aman kötü olmuyor yada bana öyle geliyor rahatlıktan bilmem:) Velhasıl kelam bende durum bu.Haftaya silerim pazartesi falan.Sonrada artık yaza kadar silmem heralde bilmiyorum ki :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…