koltuk silebilirz
havalar bozmadan
ben silecemde gayrete getirecek eleman arıyorum kendime
Ayy bak işte bu olabilir.Ne zamandır silicem silmedim.Ama esas koltuk takımlarımı kullanılmıyo hiç:) misafir odasında öle boş boş duruyturma odamda normal çekyatt var onlarında üstü örtülü yıkıyorum sürekli.Bir yandan silsemde yine boş boş durucak diyorum,bir yandan neyse siliyim uzun bi süre hiç silmem diyorum.Aslında yaza doğru siliyim ben çünkü yazın misafirim geliyo kışın o oda tamamen kapalı...siz olsanız napardınız kızlar:)
Şöööyle bir tozunu alabilirsin. Ama daha öncelikli işlerin varsa hiç uğraşma
derim ben.
Sen nerelerdesin:)
Valla cam kapı silmem lazım öncelikli işler onlar.Dursun en iyisi ya çünkü gerçekten boşuan silicem kışın hem yatak odamı hem misafir odamı kapıyorum çünkü.Yaza mis gibi yaparım Allah erdirirse...
Baya iş yapmışsın canım sende.Bende keyfima düşkünüm.kızımda bana benzedi:))
Karnıbahar tarfini kesinlikle istiyorum.Ayrıntılı şekilde ama hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek çünkü....
dün kaloriferlerimiz yandı artık kızımı her odaya götürebilirim mutfağı yapıcam yavaş yavaş bugün allah izin verirse eğer
evimi süpürdüm mutfağımı toparladım tezgahı çamaşır suladım yatak odasını düzenledim görüntü olarak temzdi kıyı köşeyi yaptım yani
ıhalmur içeçeceğim şimd
buraya gelip bir şarj olmazsam işe devam edemiyorum
hafif tozları alıp örgümün başına ooturacam
bugün az nete girp çok iş yapmayı planlıyorum daha okunacak kitaplarım var
Ayy bak işte bu olabilir.Ne zamandır silicem silmedim.Ama esas koltuk takımlarımı kullanılmıyo hiç:) misafir odasında öle boş boş duruyturma odamda normal çekyatt var onlarında üstü örtülü yıkıyorum sürekli.Bir yandan silsemde yine boş boş durucak diyorum,bir yandan neyse siliyim uzun bi süre hiç silmem diyorum.Aslında yaza doğru siliyim ben çünkü yazın misafirim geliyo kışın o oda tamamen kapalı...siz olsanız napardınız kızlar:)
eline sağlık canım ama kendini çok yorma istersen hamilesin galiba
Bulunduğun bölge soğuk bir bölge mi mutlu kız??? Kalorifer dedin de
biz bugün İzmir'de yanıyoruz. Ben normalde sıcağı çok severim, çabuk
üşürüm ama şu an üzerimde askılı var, hala çok sıcak...
evet hamileyim canım
ağır ağır her işimi yapmaya çalışıyorum bir bırakırsam kalıyor biriktirince hiç altından kalkamıyoum
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım
afyonkarahisar canım evet soğuk dışarısı ılık ama evler soğuk canım
8 aylık bi kızım var canım ben son 2 haftadır evde elektirikli soba yakıyorum canım
İnşallah canım iyi duan için teşekkür ederim bazen çok korkuyorum
iki haftadır doktora gitmedik
randevumuz haftaya hatta bayramdan sonrayaydı ama sanırım dayanamıyacağım bu hafta gideceğim
birde soğuk aldırdım grip boğaz ağrısı hafta sonunu yatakta geçirdim resmen
İnşallah canım iyi duan için teşekkür ederim bazen çok korkuyorum
iki haftadır doktora gitmedik
randevumuz haftaya hatta bayramdan sonrayaydı ama sanırım dayanamıyacağım bu hafta gideceğim
birde soğuk aldırdım grip boğaz ağrısı hafta sonunu yatakta geçirdim resmen
Afyonun soğunun biliyorum. Yazın bile seyahat ederken Afyonda mola verme ihtimaline
karşı hırka alıyorum yanıma. Yak tabi canım, üşümesin meleğin.Allah korusun hastalıktan,
her türlü musibetten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?