Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

herkese günaydınnlaarrrr nasılsınız canlar ya ben yataktan zorla kaltım belim çok ağrıo bu temizlik işini fazla mı abarttım ne anlamadım ama bugün pes ediyorum kızlar ya arka arkaya yapınca hasta olcam valla. bügün kendime ayırıyorum birazdan güzel bi kahvaltı hazırlıcam kendime ardından bi duş alıp giyinip süslencem veeeeee kendimi dışarı atıcaammm akşama kadar . bugün akşam yemek sırası koçişte ondan da yırttım yaniiibugün temizlik yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin. artık yarın kaldığım yerden temizliğime devam ederim

çok yorgunum çoook.hiç bir şey yapmadım yapamam uyanmamla birlilkte süper hızlı bir tempo başlıyo bu ne yaaa.arkadaş yap yap bitmiyor.topla süpür sil gene aynı.büyük temizliğe ne güç kalıyor ne vakit.tuvaletimi bile altıma yapacam zamanım yok.öğleden sonra yemek ye yemek yedir bebişe akşam yemeğini yap.gene kalıyor iş.ne oldu bana yaaa..popoma motor taktıracam yoksa yetişemeyecem.

Merhaba hanımlaar
Dün akşam suçlandım gaza geldim eşim de yoktu ,, evi süpürdüm sildim ohh rahatladım..
Sabah bi kalktım kuş gibi hafifim
Valla işler bitince daha da rahatlıyor insan bundan sonra biriktirmiycem yahu

Kızlar vallahi çalısınca hafta içi benimde üstüme bir tembellik geliyo sabah 6 buçukda kalkıyorum kahvaltı hazırla 7 buçukda evden çık eve gidincede yemek bulaşık tamam bitti sonra canım hiç bişey yapmak istemiyo o saatten sonra,ütülerim var bu akşam onları yapsam yetecek yaa

allah kolaylık versin canım benim 1 tane çocuğum varken ben hiç bir işe yetişemiyorum allah sana sabır ve kolaylık versin canım gerçekten çok zor ben çalışıyorum canım birde ev işleri çok nankör yap yap yap bitmiyo canım

ellerine sağlık canım misler gibi olmuştur evin ne güzel

o tembellik bende hep var canım çalışyourm bende acaba ne zaman dinamik aktif olucaz biz ya anlamıyorum vallahi

Bir süre önce, evimin önce sonra halini eklicem, öncesine bakarak kendinizi çok temiz çok düzenli hissedeceksiniz, titizliğinizle gurur duyacaksınız demiştim ama evin dağınık hallerini çekip eklemeye yüzüm olmadı. O nedenle ekleyeceğim fotoğraflar aşırı temiz ve düzenli gelmeyebilir size ama önceki halini görseydiniz arada dramatik bir fark olduğunu anlardınız.

kendi çapımda düzenlediğim banyo dolabım banyom

etrafta bulaşık olmayan bir anı ölümsüzleştirebildiğim mutfağım

yine kendi çapımda silip düzenlediğim mutfak dolabı

tek tek sandalyelerini sildiğim yemek masası

düzenlediğim kitaplık

bir de örtülerini yıkadığım silip süpürdüğüm minicik salonum

merhaba bayanlar,cook tesekkur ederim.....
ben camlari daha cumartesi silmistim ama yagmur mahvettiiiii
nasil yapiyorsunuz ki evler kirlenmyor??her gun az is yapmak ama hep her yer temiz olsun isterim.

merhaba bayanlar,cook tesekkur ederim.....
ben camlari daha cumartesi silmistim ama yagmur mahvettiiiii
nasil yapiyorsunuz ki evler kirlenmyor??her gun az is yapmak ama hep her yer temiz olsun isterim.

her gün belirli işleri yapmak gerekiyor maalesef. ben önceden her güne bir işi yapıyordum az az ev hep kendini yeniliyor gibi oluyordu rahat oluyordu. Bu ara çok saldım işi gücü birikti. kaç gündür mahvoldum zaten halim yok bu aralar.

kızlar ben geldiim kötü bir çarşamba günü geçirdim malesef....

bugun sabah erkenden ümraniyeye gittim aldığım eteği değiştirecektim.Yolda karıdan karşıya gecerken ayağım etekpantolonuma takıldı ve yolun ortasında öyle bir düştüm ki kendimi sürükledim nasıl olduysa....
Ayagımın tabanı,elimin içi ,dirseğim ve en kötüsüde iki dizim de baya yırtıldı.dizlerimi yere küt diye vurdum.şimdi hiç bükemiyorum .baya yaram var ve kayınvalidem geldi bu halde gidip orda sabahtan akşama kadra durdum ev temizledik yemek yaptık getırdıklerını yerlestırdık şimdi o kadar bitkinim ki zor yazıyorum.gecende bileğim burkulmustu ve ben cıddı sakarlıklar yapmaya başladım (( herkese iyi akşamlar

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm,sende nazar mı var yoksa

Canım çok geçmiş olsun.Aman dikkat et.Allah korusun.dinlen bol bol.

çok geçmiş olsun. bayram öncesi kötü olmuş ama Allah şifa versin. dikkat et kendine...

düştüm diye kocam kaldırmamış sabah cıkmış işe gitmiş yenı kalktım nazar olabılır eşim de aynısını dedi,bileğimi burktuğum gun dedı hemde herkese tessekkur ederım....

(

Merhaba hanımlar günaydın. epeydir uğrayamadım maşallah ilerlemiş sayfalar. hepsini okuyamadım ama ben bu arada neler yaptığımı anlatayım hemen.haftasonu toptan bayram temizliğine başlayayım dedim. bi hanım çağıracaktım ama önce kendim başlamak istedim. halıları kaldırdım. perdeleri yıkadım penceleri sildim takdım. yatak odasını temizledim gardropu çekmeceleri elden geçirdim. oturma odamın güneşliklerini ütülemeyi yetiştiremedim ama. işten geç gidince de hala ütüleyemedim kaldı öylece. halılar da yıkamada ev çırılçıplak. kendim yetiştiremeyeceğim sanırım pazar günü hanım gelecek.. her taraf dağınık gibi geliyo böyle ama işten sonra da hiç halim olmuyo valla toplamaya. yemek, kızımın banyosu, yedir yatır derken yetişemiorum. inşallah haftasonu tam anlamıyla derlenip toplanıp bayrama hazır olacam.
herkese kolay gelsin

çalışan bayanlar içinde bir program yok mu ya
akşam 8-12 arası anca iş yapabiliyorum bende tabi misafir falan gelmezse ve iş asla bitmiyorrrr

çok geçmiş olsun. bende dayımın oğlunun vefatıyla şok geçirdim . Akşam eve geldim bu yüzden sizlerden uzak kaldım . Bugün neler yapıcaz karar verelim . mutfaklar artık bittti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…