Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

benim temiz topiciğimde kimsecikler yok herkes temizliklte anlaşılan bende buzdolabını temizledim şimdide mutfak dolaplarını temizliycem baybay

tarifini istiyebilirmiyim böreğinin...geçmiş olsun vitamin takviyesi iyi gelir....

vereyim canım ilk önce patatesleri haşla ve ez onlar soğurken tavaya yağ koy soğanları kavur sonra ezdiğin patateside şöyle bir döndür soğanlarla bu kadar bir tabağa sütünü koy bir tabağada galeta ununu hazır olsun
yufkanın biriniz tezgaha ser sonra fırça yardımıyla yağla sonra ikinci yufkayı koy üstüne onu yağlama önce 4 böl sonra tekrar böl yani 8 tane çıkcak sonra patatesli harçtan koy ve sar sonra süte batır arkadanda galeta ununa batır bu kadar çok güzel oluyor buzluğunuza atın istediğiniz zaman çıkıran ve pişirin yarın çekmeya vaktim olursa fotoları koyarım birazdan gitcem kıymalı poğçalrımı yapcam tatlının birini değiştim havuçlu pasta yapcam birde çiğ köfteyi halletcem dün sabah 6 buçukta kalktım eşimi işe gönderdikten sonra3 buçukta işim bitti evi mis gibi yaptım sonra pazara gittik akşamada arkadaşlardaydık şuan çok yorgunum şimdi mutfağa gidiyorum...

teşekkür ederim... kolay gelsin ...ve maşaaallah

bugün evi sildim süpürdüm toz aldım tuvalet banyoyu yıkadım hala dolabıma elim gitmedi ya ne zaman yapıcam onu ben offff
oğlum uyusun poğaça yapıcam
çamaşırım var onları katlıcam bi de ütü yapıcam
bayağı işim varmışşşşş
siz neler yaptınız bakalım

merhaba bende aynı işleri yaptım bi de üstüne camları kapıları sildim her hafta sonu yapıyorum ilave olarak ayakkabılık düzenlenip silindi şimdi de sirkeli susamlı kurabiye yapıcam çamaşırları topladım şimdide renklileri atıcam yarın işbaşı var bide 9 aylık oğlum var valla tansiyonum düşüyo kızlar ya bi yardımcı şart oldu bana ama gelincede dayanamıyorum başka başka işler açıyom kendime aşkama kadar onla çalısıyorum

maşallah bayağı iş yapmışsın
kurabiyenin tarifini alabilir mimiym acaba

maşallah bayağı iş yapmışsın
kurabiyenin tarifini alabilir mimiym acaba

1.1 pk margarin ( oda ısısında) ben yarı margarin yarı tereyağ kullandım
2.2 çorba kaşığı sirke
3.2 çorba kaşığı su
4.2 çorba kaşığı tozşeker
5.1 çay kaşığı tuz
6.1 yumurta sarısı ( akı üstüne)
7.1 pk kabartma tozu
8.Un ( hafif elinize yapışan kıvama gelene dek )
Üstüne bolca susam
Yapılışı;
Tüm malzeme ile elimize hafif yapışan bir hamur yapalım.. Merdane ile açıp istediğimiz kalıpla kesip, önce yumurta akına sonra bolca susama batırıp tepsiye dizelim.. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirelim..
Not: Hamuru kalın tutmamakta fayda var, zaten pişerken kabaracak:))
Ben bile isteye fırında biraz fazla tuttum.. Sanki kıtırlığı artıyor bu şekilde:)) Zaten yanık simit yiyen birinden başka bisey beklenmez dimi:))
İlk yaptığımda mahlep ekledim.. Çookkk güzel oldu.. İkinci kez ise eklemedim.. Ama yine harikaydı:))

2.2 çorba kaşığı sirke
3.2 çorba kaşığı su
5.1 çay kaşığı tuz
7.1 pk kabartma tozu
Üstüne bolca susam
Yapılışı;
Tüm malzeme ile elimize hafif yapışan bir hamur yapalım.. Merdane ile açıp istediğimiz kalıpla kesip, önce yumurta akına sonra bolca susama batırıp tepsiye dizelim.. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirelim..
Ben bile isteye fırında biraz fazla tuttum.. Sanki kıtırlığı artıyor bu şekilde:)) Zaten yanık simit yiyen birinden başka bisey beklenmez dimi:))
İlk yaptığımda mahlep ekledim.. Çookkk güzel oldu.. İkinci kez ise eklemedim.. Ama yine harikaydı:))

2.2 çorba kaşığı sirke
3.2 çorba kaşığı su
5.1 çay kaşığı tuz
7.1 pk kabartma tozu
Üstüne bolca susam
Yapılışı;

Eklentiler

• $sany0007.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 49
canımm yaa pardon 3 kez kopyalamışım resmi ekleyeyim diye:2: acemiyimde biraz. çok güzel oluyor kesinlikle tavsiye ederim vazgeçemiyosunuz sonra

çok sevindim sildiğine senin sihirli karışımı bnende deniycem halılarımı silmek için fikir oldu hem

ya siz yaparken yine bi yerde deneyin de kumasa gore olumsuz bisey olmasin. Sebep olmak istemem. Ben gozumu kararttim ama siz dusunun yine

senin dolap, benim ayakkabilik bizi bekler. Biz de ilham perisini loveli'cigim gazamiz mubarek olsun sekerim, ne diyeyim. Serefe

yarın işim çok

odam temizlenecek. yatakodası çekmeceleri var, ıvır zıvır görürsem aynen geridönüşüme.

ah ah daha bekliyor beniiiiii
inşallahhh yaparız

kızlar günaydın dün yine 6 buçukkta kalktım misafirlerim geldi gitti hemen bulaşıklar makinaya atıldı akşamada arkadaşlar geldi tabiki akşam hiçbir yeri toplayamadım sabah kalktığımdan toplmaya çalışıyorum ama çook yorgunum sanırım bugün pekbişey yapamıcam

dolaplarımı düzenlicem inşallah bu sefer yaparım :26::26::26::26::26::26: dolap kapağını açmaya korkuyorumdüşecekler diyeesonra ayakkabılıkta sıra
o da artık yarına kalır gibi geliyor:44::44::44::44::44:

Ah arkadaşım ah...Yap artık şu dolaplarını da rahat dur be yav..
Düşünmek insanı iş yapmaktan daha fazla yoruyor....:26:

Ah arkadaşım ah...Yap artık şu dolaplarını da rahat dur be yav..
Düşünmek insanı iş yapmaktan daha fazla yoruyor....:26:

dimi yaaa madem kendi kendine olmayacak yapayım ama nasıl gözümde büyüyor elim var mıyor diken gibi de habire batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…