- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
kızlar ben kendimi serdim hiç evi toplamadım bugün alışveriş yaptım yufkalı patatesli böreği buzluğa attım şimdide oturuyorum havalardan mıdır nedir keyifsizim
tarifini istiyebilirmiyim böreğinin...geçmiş olsun vitamin takviyesi iyi gelir....
vereyim canım ilk önce patatesleri haşla ve ez onlar soğurken tavaya yağ koy soğanları kavur sonra ezdiğin patateside şöyle bir döndür soğanlarla bu kadar bir tabağa sütünü koy bir tabağada galeta ununu hazır olsun
yufkanın biriniz tezgaha ser sonra fırça yardımıyla yağla sonra ikinci yufkayı koy üstüne onu yağlama önce 4 böl sonra tekrar böl yani 8 tane çıkcak sonra patatesli harçtan koy ve sar sonra süte batır arkadanda galeta ununa batır bu kadar çok güzel oluyor buzluğunuza atın istediğiniz zaman çıkıran ve pişirin yarın çekmeya vaktim olursa fotoları koyarım birazdan gitcem kıymalı poğçalrımı yapcam tatlının birini değiştim havuçlu pasta yapcam birde çiğ köfteyi halletcem dün sabah 6 buçukta kalktım eşimi işe gönderdikten sonra3 buçukta işim bitti evi mis gibi yaptım sonra pazara gittik akşamada arkadaşlardaydık şuan çok yorgunum şimdi mutfağa gidiyorum...
bugün evi sildim süpürdüm toz aldım tuvalet banyoyu yıkadım hala dolabıma elim gitmedi ya ne zaman yapıcam onu ben offff
oğlum uyusun poğaça yapıcam
çamaşırım var onları katlıcam bi de ütü yapıcam
bayağı işim varmışşşşş
siz neler yaptınız bakalım
merhaba bende aynı işleri yaptım bi de üstüne camları kapıları sildim her hafta sonu yapıyorum ilave olarak ayakkabılık düzenlenip silindi şimdi de sirkeli susamlı kurabiye yapıcam çamaşırları topladım şimdide renklileri atıcam yarın işbaşı var bide 9 aylık oğlum var valla tansiyonum düşüyo kızlar ya bi yardımcı şart oldu bana ama gelincede dayanamıyorum başka başka işler açıyom kendime aşkama kadar onla çalısıyorum
maşallah bayağı iş yapmışsın
kurabiyenin tarifini alabilir mimiym acaba
ellerine sağlık canım
bu sirke elma sirkesi falan değil mi yoksa üzüm mü
çok sevindim sildiğinesenin sihirli karışımı bnende deniycem halılarımı silmek için fikir oldu hem
bugün evi sildim süpürdüm toz aldım tuvalet banyoyu yıkadım hala dolabıma elim gitmedi ya ne zaman yapıcam onu ben offff
oğlum uyusun poğaça yapıcam
çamaşırım var onları katlıcam bi de ütü yapıcam
bayağı işim varmışşşşş
siz neler yaptınız bakalım
ya siz yaparken yine bi yerde deneyin de kumasa gore olumsuz bisey olmasin. Sebep olmak istemem. Ben gozumu kararttim ama siz dusunun yine
senin dolap, benim ayakkabilik bizi bekler. Biz de ilham perisiniloveli'cigim gazamiz mubarek olsun sekerim, ne diyeyim. Serefe
dolaplarımı düzenlicem inşallah bu sefer yaparım :26::26::26::26::26::26: dolap kapağını açmaya korkuyorumdüşecekler diyee sonra ayakkabılıkta sıra
o da artık yarına kalır gibi geliyor:44::44::44::44::44:
Ah arkadaşım ah...Yap artık şu dolaplarını da rahat dur be yav..
Düşünmek insanı iş yapmaktan daha fazla yoruyor....:26:
Ah arkadaşım ah...Yap artık şu dolaplarını da rahat dur be yav..
Düşünmek insanı iş yapmaktan daha fazla yoruyor....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?