- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
hadi kalk kalk. kalpazanlık yok :)
vallahi artık kalkayım görüşürüz canım bay
bir de artık evi elimle siliyorum. daha önce ucuna havlu bezler takılı olan viledayla siliyordum iyi gibiydi ama hoşuma gitmiyor artık. elle yaptığına benzemiyor.
kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim sabah eşimle kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı bende hemen eve giriştim iyi ki dün evi toplayamdım bir gün bile bırakmıya gelmiyor bu ev çok nankör önce ymeğimi ocağa koydum arkadan misafirlerim gelcek diye buzluğa tatlı toplar yaptım 1 gün önce çıkarıp çikolata sosuna batırcam bu misafirler ilk kez evime geliyorlar ondan şimdiden başladı hazırlık daha sonra mutfağımı iyice topladım süpürdüm ıslak mendillede taşları aldırıverdim arkadan ütülerim vardı onları aradn çıkardım çatlıyodum yaparken sonra tüm odaları süpürdüm lavaboyu tuvaleti yıkadım arkadan canım irmik helvası çekti hemen eşimle bana kadar yptım yedim birde malum günlerdeyim şuan belim kopuyor anca oturdum kızlar menümü hazırladım sizce nasıl değiştireyim mi
patatesli yufkadan galeta unlu börek yapcam bu buzluğa atılıyor
baklavalık yufkadan kıymalı veya ıspanaklı börek
çikolatalı toplar
yalancı profiterol
kuskus salatası
çiğ köfte yapcam ama kıymasız sizce nasıl
kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim sabah eşimle kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı bende hemen eve giriştim iyi ki dün evi toplayamdım bir gün bile bırakmıya gelmiyor bu ev çok nankör önce ymeğimi ocağa koydum arkadan misafirlerim gelcek diye buzluğa tatlı toplar yaptım 1 gün önce çıkarıp çikolata sosuna batırcam bu misafirler ilk kez evime geliyorlar ondan şimdiden başladı hazırlık daha sonra mutfağımı iyice topladım süpürdüm ıslak mendillede taşları aldırıverdim arkadan ütülerim vardı onları aradn çıkardım çatlıyodum yaparken sonra tüm odaları süpürdüm lavaboyu tuvaleti yıkadım arkadan canım irmik helvası çekti hemen eşimle bana kadar yptım yedim birde malum günlerdeyim şuan belim kopuyor anca oturdum kızlar menümü hazırladım sizce nasıl değiştireyim mi
patatesli yufkadan galeta unlu börek yapcam bu buzluğa atılıyor
baklavalık yufkadan kıymalı veya ıspanaklı börek
çikolatalı toplar
yalancı profiterol
kuskus salatası
çiğ köfte yapcam ama kıymasız sizce nasıl
aha benim en sevdiğim başlık gelmiş : ))
en son dün ayakkabılığı temizledim ne kadar ayakkabıdan çıkmış tipi kaymış papuç varsa attım çöpe, tüm sokak terliklerini ve spor ayakkabıları çamaşır makinasında yıkadım kısa program tertemiz çıktı, işte silecekmişsin, yok şöyle temizleyecekmişsin öyle de eskiyor böyle de hiç uğraşmam enazından pırıl pırıl çıksın. alet çantasındaki tüm dağınıklığı hallettim. hiç kullanılmayan ne kadar mutfak eşyası varsa ihtiyaç sahiplerine verdim. balkonu temizledim sandalyeleri poşetledim kaldırdım. kilimi yıkayıp kaldırdım. dün de yazlıklar tek tek yıkayıp hurca koydum. çift olmayan ve giyilmeyecek kadar eski bütün çorapları falan attım.
kökten temizlik rahatlatıyor insanı : ))
Evet canım ben de asla kullanmam vileda..Hiç temizlemiyor zaten..
Çikolatalı topları nasıl yaptın canım yazabilir misin..?
merve naptın sen hepsinden de yemek istiyorumharika ev nerdeydi canım
bugün moralim sıfırın altındaydı hem çok yakın arkadaşımın annesi hastaneye yatırdılar hem başka bir arkadaşım yine bugün hastaneye yatışı yapıldı o yüzden günlük süt ekmek salata malzemesi alışverişi yapmak ve oğlumu okuldan almak dışında hiçbişi yapmadım bir tv ye bir pc ye uyuzlandım sallandım yuvarlandım durdum.neyseki akşam oldu bide yarın eşim gidiyor bir hafta ayrıyız o da etkiledi tabii böyle sersem sersem bitirdim günü...
kızlar ben kendimi serdim hiç evi toplamadım bugün alışveriş yaptım yufkalı patatesli böreği buzluğa attım şimdide oturuyorum havalardan mıdır nedir keyifsizim
çok sevindim sildiğinegünaydın kızlaaarrr
koltuklar silinddiiii :)))
sıcak su + biraz aspirix + biraz kosla halı şampuanı (elde) + biraz tex kir-çöz leke çıkarıcı ve beyaz sabun ile top duş lifleri yardımıyla köpürte köpürte sildim. yağ+reçel lekeleri vardı üzerinde. lekelerin üzerine bulaşık deterjanı döktüm ve biraz beklettim. sonra Allah ne verdiyse sildim, naylon halı fırçasıyla fırçaladım. miss gibi oldu şimdi kurumaktalar. sonunda kurtuldum koltuk silmekten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?