merhaba tatlım
benim kk daki tariflerime bir bak derim
poğaça kurabiye pasta hepsinden var
salata türü olarakta kısır patates salatası yoğurtlu salatalar hangisinden düşünüyosun
bu arada kızlar mesajda bahsettıgım paspasları o ürünün kendi sitesine girip ürünler,yüzey temizleyici sistemlerinden 3. sıradakı haberınız olsun oynak bişiy girmedıgı yer kalmıyor yanlıs bakmayın
lavanta mı deneyeceğim hemen ben evimin hep güzel kokmasını istiyorum ama bir türlü olmuyorIşıldayan Avizeler
Salonunuzda kullandığınız avize artık yeteri kadar aydınlatmıyor mu? Avize taşları üzerine sinen kokular ve kirler aydınlatmayı engelliyor olabilir.
Avizenizi temizlemek için eski bir ince çoraba ihtiyacınız var. İnce çoraptan bir parça kesip avizenin taşlarını silin. Kolayca temizlediğini ve parladığını göreceksiniz.
Güzel Kokular
Evinizin güzel kokmasını istiyorsanız oda spreyi kullanmak zorunda değilsiniz. Temiz bir toz bezine bir miktar lavanta esansı sürün. Odanızdaki ampulün altına bez yardımıyla esansını sürün. Işığı her yaktığınızda ısının etkisiyle odanız mis gibi lavanta kokacaktır.
Lavanta esansı rahatlatma ve dinlendirme özelliğine sahiptir
Pratik Temizlik Önerileri
* Fırınınıza sinmiş kötü yemek kokuları için; yemek yapmadan önce fırınınızın ortasına yarısı sirke, yarı su ile doldurulmuş bir tava koyun. Fırınınızı birkaç dakika için ısıtın, sonrada soğumaya bırakın .
* Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek için, gömleği makineye atmadan önce yaka kısmına Kirçöz Yakakol sürüp 15 dakika bekletin, normal yıkamaya devam edin.
* Pamuklu ve yünlülerde çay lekesi taze ise, ılık suya batırılmış bir bezle ovulur. Eski ise, içine limon suyu katılmış ılık suda ıslatılmış bir pamuk parçası ile silinir. Ilık su ile çalkalanır.
* Ütüde sararan elbise hemen oksijenli su ile silinirse sararan yerlerden eser kalmaz.
* Kristallerin ışıl ışıl parlaması için, yıkadıktan sonra durulama sırasında sirkeli suya batırın. Bu işlem kristalleri parlatacaktır.
* Yumurtası lekesini çıkarmak için önce soğuk suda bekletmeli, sonra ılık sabunlu suda yıkamalısınız.
* Çamaşırdaki pas lekesi için lekenin üzerine limon damlatılıp ütülenir.
* Örtünüze meyve suyu dökülürse hemen tuz serpin ilk yıkamada çıkacaktır.
* Halınız yağ lekesi olmuşsa karbonatla temizleyebilirsiniz. Yağın üstüne bol karbonat döküp, biraz ovmak yeter, kuruduktan sonra iyice fırçalayın. Lekenin yok olduğunu göreceksiniz.
koltukların temizlendimi canım sihirli karışım yapmıştınya
bugün kalan iki odanın camını sildim duşakabin iç dış detaylı temizledim toz aldım süpürdüm birazda akşamüstü çay keyfi yaptım zaten hemen akşam oldu.bugünde böyle geçti yarın buzdolabıma girişcem inşallah ...
kızlar iyi akşamlar evet pazartesi günü 15 kişilik misafirim geliyor hafta sonu beni sıkı bir temizlik beni bekliyor ve tatlı tuzlu olarak yardımlarınızı bekliyorum
bir de artık evi elimle siliyorum. daha önce ucuna havlu bezler takılı olan viledayla siliyordum iyi gibiydi ama hoşuma gitmiyor artık. elle yaptığına benzemiyor.
nihayet bugün tekrar temizliğe başladım sabah erken kalktım banyo ve tuvaleti yıkadım b uzdolabımı akşam temi,zlemiştim oğlum kalkmazsa şimdide camları silicem hepinize kolay gelsin
ev hanımıyım evet canım ama çalışıyorda sayılabilirim eşim esnaf bende muhasebeciyim ona yardım ediyorum yok canım evdede olsan iş hiç bitmiyor bide çocuk varsa imkansız bitmez sen ne iş yapıyorsun?ev hanımısın sanırım, öyle mi?
bizim evde biraz düzen karıştı, kalem ararız bulamayız, kablo ararız bulamayız falan. azıcık düzen olsun diye uğraşıyorum. benim şu ayakkabılık var düzenlenecek. bakalım işten gelince yemek faslı sonrası totomu kaldırabilirsem yapıcam. yıkanmış serilmiş ve hatta kurumuş çamaşırlarım var onları katlayıp yenilerini yıkayıp asıcam.
banyomu düzenledim demiştim önceki mesajlarımda. ferah oldu hoşuma gitti. yeni paspaslar alıcam uygun bi zamanda. misafir gelince sererim :)
bu işler hiç bitmez mi yahu :)
ev hanımıyım evet canım ama çalışıyorda sayılabilirim eşim esnaf bende muhasebeciyim ona yardım ediyorum yok canım evdede olsan iş hiç bitmiyor bide çocuk varsa imkansız bitmez sen ne iş yapıyorsun?
valla ben işede gitsem aynı çalışıcaktım şimdi hiç olmazsa evdeyim de maaş yokben özel bi şirkette (iştirak) memur olarak çalışıyorum. sekreterlik yapıyorum. evde eşim ve erkek kardeşimle birlikte yaşıyoruz. kardeşim okuyor. ama erkek ya, arkalarını ben topluyorum denebilir. e zaten eve gidince akşam yemeğinden sonra evi toplasam yetiyo :) haftasonu desen dinlenmek istiyorsun. şimdilik çocuk yok ama olunca naparım bilmiyorum :)
Allahtan bu topic var da şunu yaptım bunu yaptım diyen kişilerden esinlenip gaza geliyor insan.
valla ben işede gitsem aynı çalışıcaktım şimdi hiç olmazsa evdeyim de maaş yokçocuk benim henüz 6 aylık bende topikten esinleniyorum valla yoksa kalkıcam yok
bencede yaşasınki yoksa belediye gelicekti bize çöp ev diyeoyyy Allah bağışlasın...
yaşasın topic'imiz.
bencede yaşasınki yoksa belediye gelicekti bize çöp ev diye
büyük ihtimalle temizliktelerdir bide ben kalkıp yapsam süper olucakta hiç kalkasım yok yineçok az kişi var neden acaba? herkes temizlikte mi dersin?
büyük ihtimalle temizliktelerdir bide ben kalkıp yapsam süper olucakta hiç kalkasım yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?