- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
nihayet yaptımmmm yaaaaa ohhhhhh darısı ayakkabılığa inşallahhhh
selam kızlar kaçgündür giremiyorum dün sabah erkenden kalktım evi dio köşe süpürdüm halıları sildim kanepeleri silicem şimdide sizede kolay gelsin
tüh diyecektim ki geleyim de birlikte yapalım :) geç kalmışım :))
neyle sildin halılarını?
canım sen gel yardıma gerek yok kahve yaparım sana içeriz karşılıklı
tüh diyecektim ki geleyim de birlikte yapalım :) geç kalmışım :))
neyle sildin halılarını?
senin sihirli karışıma yakın bir şey yaptım canım kosla halı elde pür asprin domestos bul deterjanı hepsini kasrıştırdım benim halılar açık renk canım rahat karıştırdım o yüzden çok temizimya sanki haqlıları hep açık renk almışım
senin sihirli karışıma yakın bir şey yaptım canım kosla halı elde pür asprin domestos bul deterjanı hepsini kasrıştırdım benim halılar açık renk canım rahat karıştırdım o yüzden çok temizimya sanki haqlıları hep açık renk almışım
baya temiz oldu canımgüzel oldu mu? memnun kaldın mı temizliğinden?
evet çocuğum varda canım daha batırıcak kadar büyük değil 6 aylık ama bende düşünüyorum kilim gibi birşeyler yavaş yavaş hareketleniyor çünki teşekkür ederim fikrin içinbişey daha sorucam ama, çocuğun vardı değil mi? halıların açık renk ya kaymayan ve tüy ya da hav bırakmayan kilim gibi şeyler sersen halılarına hatta alttan lastikli çarşaf formunda geçirmeli bişeyler uydursan. kilim alıp kenarlarını diksen demek istedim :) işin kolaylaşır çıkarıp yıkar yine serersin :) fikir sadece :)))
selam canım nasılsın
baya temiz oldu canım
evet çocuğum varda canım daha batırıcak kadar büyük değil 6 aylık ama bende düşünüyorum kilim gibi birşeyler yavaş yavaş hareketleniyor çünki teşekkür ederim fikrin için
nasılsın diye bana sodun sanırım. sormadıysan bile; iyiyim sağol sen nasılsın?
temizlendiğine sevindim.
ya halılar gerçekten baş belası. normal zamanda şu altı kaymaz kilimler var makinede yıkanabilen, onlardan mı kullansam diyorum. biri gelince hemen kaldır sil süpür yay halıları. zor mu olur ki?:44::44::44::44:
evet canım sana sordum zaten ikimizden başka kimse yok
pek zor olucanı sanmam en azından halıların temiz kalır ben mutfakta öyle yapıyorum baya memnunum
ben kaçtım canım benim sıpa uyandı görüşürüz bu arada ismim suna seninki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?