Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

selam kızlar kaçgündür giremiyorum dün sabah erkenden kalktım evi dio köşe süpürdüm halıları sildim kanepeleri silicem şimdide sizede kolay gelsin

merhaba hamarat hanımlar.uzun süredir takipteyim sizi.bende bayramdan beri adam akıllı temizlik yapmadım.dün başladım nihayet.dün perdeler yıkandı asıldı.camlar silindi.bugün mutfak dip köşe temizlenip,kışlıklar çıkacak.eşim yeni işe gitti ve bende işe başlayacağım şimdi.gece 12 ye kadar vaktim var.ayrıca 3 yaşında bi kızım var ama beni pek oyalamaz.akıllı kuzum benim.hadi bana kolay gelsin:)))

nihayet yaptımmmm yaaaaa ohhhhhh darısı ayakkabılığa inşallahhhh

tüh diyecektim ki geleyim de birlikte yapalım :) geç kalmışım :))

selam kızlar kaçgündür giremiyorum dün sabah erkenden kalktım evi dio köşe süpürdüm halıları sildim kanepeleri silicem şimdide sizede kolay gelsin

neyle sildin halılarını?

mutfak bitti sayılır.kışlıklar bugün kaldı.yarına misafir geliceginin müjdesini verdi sevgili kocam.artık genel temizlik yapıp yemek için hazırlık yapmam lazım.tam konsantre olmştum nerden çıktı bu misafir işi yaaa.hemde sevmediğim ve uyuz olduğum insanlar

canım sen gel yardıma gerek yok kahve yaparım sana içeriz karşılıklı

Sağolasın. bir kaç gündür ben de boşlamıştım evi. bugün veya yarın bir şeyler yaparım diye ümit ediyorum

Güne girdik arkadaşlarla gün başlamadan salonumu silip süpürüp hazır bırakayım ki bi daha odaya girilmesin :) yasak bölge :)

diğer odaların işi bitmiyo zaten. oturma odası-yatak odası-mutfak-banyo-tuvalet derken ev her seferinde alıp başını gidiyo...

İlham perisi neredesin.

tüh diyecektim ki geleyim de birlikte yapalım :) geç kalmışım :))

neyle sildin halılarını?

senin sihirli karışıma yakın bir şey yaptım canım kosla halı elde pür asprin domestos bul deterjanı hepsini kasrıştırdım benim halılar açık renk canım rahat karıştırdım o yüzden çok temizimya sanki haqlıları hep açık renk almışım

bişey daha sorucam ama, çocuğun vardı değil mi? halıların açık renk ya kaymayan ve tüy ya da hav bırakmayan kilim gibi şeyler sersen halılarına hatta alttan lastikli çarşaf formunda geçirmeli bişeyler uydursan. kilim alıp kenarlarını diksen demek istedim :) işin kolaylaşır çıkarıp yıkar yine serersin :) fikir sadece :)))

selam canım nasılsın
güzel oldu mu? memnun kaldın mı temizliğinden?
baya temiz oldu canım

evet çocuğum varda canım daha batırıcak kadar büyük değil 6 aylık ama bende düşünüyorum kilim gibi birşeyler yavaş yavaş hareketleniyor çünki teşekkür ederim fikrin için

Son düzenleme:

nasılsın diye bana sodun sanırım. sormadıysan bile; iyiyim sağol sen nasılsın?

temizlendiğine sevindim.

ya halılar gerçekten baş belası. normal zamanda şu altı kaymaz kilimler var makinede yıkanabilen, onlardan mı kullansam diyorum. biri gelince hemen kaldır sil süpür yay halıları. zor mu olur ki?:44::44::44::44:

evet canım sana sordum zaten ikimizden başka kimse yok
pek zor olucanı sanmam en azından halıların temiz kalır ben mutfakta öyle yapıyorum baya memnunum

evet canım sana sordum zaten ikimizden başka kimse yok
pek zor olucanı sanmam en azından halıların temiz kalır ben mutfakta öyle yapıyorum baya memnunum

Sağol iyiyim valla ne olsun işte. sen de iyisin inşallah :)

ben de hep alcam alcam diyorum bi türlü fırsat olup da bi yere çıkamıyorum ki. kısmet ne zamansa artık :))

ben kaçtım canım benim sıpa uyandı görüşürüz bu arada ismim suna seninki ne

ay kıyamam. ne sevimlidir şimdi o :)

ben de Filiz. memnun oldum.

selam
dün genel ev temizliğimi yaptım sil,süpür,banyo temizliği ve toz alma
bugünde kışlıkların hepsini yerleştirdim, verilecekleri ayırdım
şimdi keyif zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…