Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

evet filizozancım valla temizlik yaptım şimdi işe gidiyorummmm
hadi sen de yap yoksa yaptın mı

arkadaslar banyo perdesını nerede dıktırebılırız bılen varmı.normal perdecıler dıkermı acaba

evet filizozancım valla temizlik yaptım şimdi işe gidiyorummmm
hadi sen de yap yoksa yaptın mı

oohh valla senden rahatı yok. valla ben sabah 6:30'ta kalkıp 06:45'te evden çıkıyorum. eve gelişim de 19:00. e tabi gelir gelmez yemek faslı vs. zaman geçiyo, e dolayısıyla benim temizlik de haftasonuna kalıyo. c.tesi sabahtan ilk işim sanırım temizlik olacak.

arkadaslar banyo perdesını nerede dıktırebılırız bılen varmı.normal perdecıler dıkermı acaba

neden hazır almadığını merak ettim. :44::44::44::44::44:

elımde cok guzel bır kumaş var panyo perdesı ıcın kumaş..onu dıktırmek ıstıyorum o yuzden.suan kullandıgım hazır ondan bıraz sıkıldım.kuması degerlendırmek ıstıyorum ama nerede dıktırecegımı bılmıyorum

terzi dikmez mi, tanıdığın varsa bi sor bence. perdecilere de sor tabiki fiyat konusunda fikrin olur hem :) kolay gelsin.

ahh kızlar ilk fotoğraf paylaşan bendim. Pis mutfağımı misler gibi yapmıştım ama şu sıralar ev Allah'a emanet. Hamileliğim korkunç geçiyor. Sabahtan akşama kadar banyodan çıkamıyorum akşamda dermanım kalmıyor. Anneciğim bi süredir bende sağolsun ama o da benden iyi değil garibim. bi çorba ancak yapıyor mutfağı toparlıyor. Bu bulantılar bi bitse evimin halini size göstericem sonra bi temizlik yapıcam var ya alem böyle temizlik görmemiştir. Vallahi koktu evim...

Hepinize merhabalar temiz titiz hatunlar
Bayağı bi süredir işi gücü düzenli yapmadım ama ara ara yapıyorum mesela pazar günü ara yollukları ve kapı girişindeki halıyı sildim kurutana kadar canım çıktı
Kışın ne zor yahu halı kurutmak :26:
3aylık evliyim ama silmek geldi içimden sizce acele mi ettim silmek için??

Yarın kısmetse buzdolabını temizleyecem foto eklerim tabii ki
Aksattım ne zamandır yapamadığım ama yapmam gereken işlerim var uyku sorunu yaşıyorum ve tüm düzenimi alt üst ediyor bu durum
İnşallah yoluna girer yoksa günlerim boşa geçiyor geç kalkmaktan...

merhaba kızlar,çok uzun zaman oldu buraya gırmeyelı.

bu sırada kayınvalidem açık kalp ameliyatı oldu.1 aydır hastanede kaldı ve yenı cıktı sımdı evde bakımını yapmaya calısıyoruz.Bu sırada kendı evımı pis bıraktım mecburiyetten.arada bir üstten temizledim artık aranıza katılma vakti geldi...

kızlar evınızde yapay çiçek kullanıyormusunuz?bende dugunde gelen hedıyelerden dolayı baya bır vardı.hepsını kaldırdım dıyebılırım.artık hıc begenmıyorum.ılk zamanlar onları tayın zamanı bıle göturmustum.sımdı hıc hoslanmıyorum...

ben sevmiyorum sadece minik bir tanem var banyoda süs olsun diye koydum başka da olmaz gereksiz canlısına bakamıyorum zaten yapayla hiç uğraşamamm

canım ilk sorundan başlayayım

yağ çözücü olarak marc ı öneririm gerçekten etkili temizliyor

tozlarımıda yine marc ın ahşap temizleyicisini kullanıyorum hem hoş bir koku oluyor hemde tozlanmayı geciktiriyor

duvarlarada aspirin diye bir ürün var sprey şeklinde sık sil çık vakit kaybı olmuyor:))

halıyıda makinem var onunla hallediyorum

kanepelerime polar örtü serdim sık sık yıkıyorum siilmekten yıkamaktan daha kolay:)))

oh ne güzel yaa:)) 3 aylık evlisin Allah ömür boyu huzur mutluluk versin..

bence hiç acele etmedin ne kadar temiz tutarsan okadar az kirlenir ama kendinide ihmal etme
ben yollukları yıkayınca(makinem var ) kapıya atarım yerle temas etmeyince çabuk kuruyor...
halılarında eğer tüy çıkıyorsa onuda bi kova su ve halı fırçasıyla üstünden geç baya azalıyor

yok kız kokmamıştır sana öyle geliyordur :) allah sağsalim kucağına almak nasip etsin bebeğini.

çok geçmiş olsun. sağlık önemli.

benim nişan, söz ve gelin eli çiçeğimden başka yapay çiçek yok. diğerleri canlı, kaktüs falan var 10-15 tane.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız ya.Artık işgüç ders,dikiş derken vaktim olmuyor kk ye gelmeye:) Can sıkıntılarım gitti şükür.Şu an zaten evi süpürüyordum:) Bakayım bir sizlere dedim.Uğrayamıyorum topiğe kızmayın ha:) Sizden ne haber.nasılsınız hamarat hatunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…