Oooooooooo hamaratsın filiz sende bitirince resmini koyda bi bakalım bu ara karşılaşamıyoruz hiç
a dur bende örgülerimi ekleyim model almak isteyen olur belki
Hamarat mı?? ben daha bu topiğe ilk geldiğimde söylemiştim, "burada bi'sürü hamarat hanımın yanında ben biraz abes kaçıyorum" diye. hamaratlık kim ben kim. gobleni kışın oyalanmak için hobi olsun diye aldım. set halinde satılıyorlar, ve hiç yardım almadan başladım :) kendi kafama göre yani :) bir iki bişeye baktım internetten :)
şu anki aşamasının fotosunu ekliyorum. yağmur altında dolaşan çift var figürde. henüz tamamlanmamış tabiki :)
Eki Görüntüle 556612
inşallah bitince de paylaşmak kısmet olur.
Vallahi Suna'cığım karşılaşamıyoruz kimseyle. ben olduğumda pek kimse olmuyor buralarda :) Ayrıca ördüklerine bayıldım. patiklere de ayrıca bayıldım. bana da örer misin parasıyla?
örerim canım nolucak hediyede yaparım sorun diyil ben oğlum yatınca açıyorum pc yi o yüzden genelde öğlnleri burdayım bu arada baya başarılı olucak goblenin hoşuma gitti
sağol da, emeğinin hakkı olmalı
beğendin mi, ben de bi hevesle yapıyorum işte :) en kolayını aldırdım arkadaşıma ama bu bile zorlayıcı :))) sürekli saya saya gözler şaşı oluyo.
yaptıkça alışırsın canım ben hiç yapmadım goblen ama işten çıkıp evde oturmaya başlayınca el işi takı makı yapmaya başladım kendi kendime zaman geçsin diye baya oyalıyor beni evde zaman geçiremiyordum ilk zamanlarda bu arada baya beğendim çok güzel duruyor
kurs alsam ancak yapabilirim takıyı herhalde. pek anlamıyorum ya da pek çekici gelmiyor :) ama insan özellikle kışın evde oturdukça canı sıkılıyor diziler de bi yere kadar artık :)
beğendiğine çok sevindim. arkadaşlar soruyor "kursa mı gidiyorsun" diye ben de "yoo" diyorum. "e nasıl yapıyorsun" diyolar "kendi kendime uyduruyorum" diyorum. sonuçta şeması elimde :) ama yine de benimki biraz cahil cesareti galiba
benimkide zaman geçsin diye yaptığım birşey zaten takı çalışırken bende hiç uğraşmazdım ama evde olunca insan neye sarıcanı şaşırıyor valla ayriyeten şeması bile olsa yetenek canım goblen arkadaşların haklı bence çok güzelde yapmışsın bitsin sende şaşırırsın bunu benmi yaptım diye
senin oğlan napıyo. uyuyo mu şimdi bu saatte?
evet canım öğle uykusunda dana ama bu ara baya aktif sürünmeye başladı birde ters sürünüyor ileri gidemiyorda gerigeri gidiyor enikbu arada oğlumun adıda mert kemal
Sıpa sıpa :))) uyusunda büyüsün :)
seninki biraz inat galiba herkesten farklı olarak önce geri geri sürünüyo bak bi keretahmin ettim nickinden :) Allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah. sağlıklı sıhhatli bahtı güzel olsun.
evet valla çok inat eşime göre aynı anasıdaha şimdiden istemediği hiç birşeyi yapmıyor amin canım darısı sana inşallah çocuk bakmak ne kadar zorsa okadarda güzel çok farklı bişeymiş bilsem şimdiye kadar beklemezdim
Canım hep mutlu olun inşallah çekirdek ailenizle. :) Allah çekirdek aileden geniş aile geçmeyi de göstersin hepinize :)
Valla bizim de belimizi şu ev büküyo, biraz daha azalsa taksitleri de ondan sonra düşüncelere dalsak :) zaman da geçiyo ama yapacak da bişey yok. biz başkalarınınkileri sevmekle meşgulüz şu an. :)
Merhaba..
Sizlere bayılıyorum..bende ev temizliğinden yorulmuş biriyim.burayı okuyunca gaza geliyorumm
Bugün bankada işler vardı,hallettim..eve geldim yerleri süpürdüm,sildim toz aldım.mutfağı topladım.birazdan nevresim değişimi yapıcam.sonra yemek işine girişicem.
Güzel bir tarif buldum onu yapıcam.kendim gaziantepliyim evde kebab yapıcam inşallah.isteyen olursa tarifi verebilirm.çok basit köfte gibi yapıyoruz harcı,sonra şişe geçirip teflonda yapıyorum
amin canım gerçi planproğram yapmak boş ne zaman oluca hiç belli olmuyor senin istediğin zaman değil o gelmek istediği zaman geliyor banada kalsa 2 yıl sonra filan düşünüyordumda beklemedi oldu yani sanada belli olmaz allah sizin mutluluğunuzuda bozmasın canım yarın görüşürüz
Merhaba..
Sizlere bayılıyorum..bende ev temizliğinden yorulmuş biriyim.burayı okuyunca gaza geliyorumm
Bugün bankada işler vardı,hallettim..eve geldim yerleri süpürdüm,sildim toz aldım.mutfağı topladım.birazdan nevresim değişimi yapıcam.sonra yemek işine girişicem.
Güzel bir tarif buldum onu yapıcam.kendim gaziantepliyim evde kebab yapıcam inşallah.isteyen olursa tarifi verebilirm.çok basit köfte gibi yapıyoruz harcı,sonra şişe geçirip teflonda yapıyorum
evin şu an ki halini görseniz savaş mı vardı dersiniz ama yok daha dün güzeldi şu an her yer darmadağınık işten geldim yorgunum oğlum uyurdu uyumuyor mutfak fena halde toplalam lazım yemek yapmam lazım eeee kalkayım ben dimmmmiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?