çalışıyorum. ama bu son bir daha hafta içi yapmam ben gün falan geberdim yahu. ayyy dün akşam kıytırıktan iki tatlı yaptım. salata malzemelerini hazırladım. börek yapacaktım ki sırtım bir tutuldu dedim börek mörek yalan. hazırda sarmam vardı buzluktan çıkardım onu pişirdim o kadar. masa örtümde lekeler gördüm onu makineye attım. tabaklarımı çatal kaşıklarımı hazırladım. duşakabini yıkadım falan derken ıvır zıvır bir sürü iş daha vardı tabi. duş aldım yattım saat 2 :))
geçen günüm haftasonuydu gayet rahat hazırlandım. bi daha hafta içi gün yok bana.anaamm bir de çocuğum olsa noolcak kimbilir. düşünmek dahi istemiyorum. KALPAZANIM KALPAAZZZAAAANNN
tatlı olarak renkli bisküvili toplardan yaptım yapmaz olaydım. uff çikolataya bulamak gerekiyo yapıyorum olmuyo çıldırdım. en sonunda çikolataya bandırmadan yaptım.
İnşallah en yakın zamanda bi iş bulursun.
merhabalar bende iki küçük çoçukla evi devamlı toplu tutmaya çalışan bir anneyim,ama nerde bir tarafını topluyorum bakıyorum başka yer dağılmış
deliricem , kapı çaldığında kendimi orayı burayı toplamaya çalışırken yakalıyorum
bende devamlı evi bal dök yala olan olan bayanlara imreniyorum
konuyu çok sevdim her hafta belli gün olması çok güzel ,bide kendime bakım günü ayarladım bakalım uygulayablecekmiyim
İki çocukla ddaha da zordur tabi....Ben de evimi ne zaman boşlasam misafir geliyordu....Bir de hep önemli kişiler geliyordu...
Bir keresinde pazar günüğ balık kızartırken aniden misafir çıktı geldi..Daha yeni çarşıdan gelmiştik ve ev de çook dağınıktı..çok mahçup olmuştum..:26: :26:
İki çocukla ddaha da zordur tabi....Ben de evimi ne zaman boşlasam misafir geliyordu....Bir de hep önemli kişiler geliyordu...
Bir keresinde pazar günüğ balık kızartırken aniden misafir çıktı geldi..Daha yeni çarşıdan gelmiştik ve ev de çook dağınıktı..çok mahçup olmuştum..:26: :26:
çat kapı misafiri hiç sevmem en azından bir saat önce haber ver hayatımda kimseyde habersiz gitmedim,ev hali canım herşey olur
aslında gelenler mahçup olmalı ama yetiştirilme tarzımız ,kültürümüzden dolayı utanıp sıkılıyoz
Sabah sabah çok güldürdün canım beni....Yaa kendimi buldum bir an sende..( yeni evli ve tecrübesiz hallerimi..:26: )
Artık ben bayağ öğrendim bu işleri...Evleenmeden önce asla yemek yapmamıştım...Sonra evlenince o kadar çok misafirim geldiki napcamı sapıtıyordum..
Annem filan yardım ederken öğrendim gitti...Şimdi artık gelen oldu mu genelede hazır tatlı ıslıyorum etimek , şekerpare....gibi...Yanına da yine milföy , hazır yufka böreği , kolayından poğoça ,salata filan derken 5 çeşit filan oluyo...Öyle çıkıyorum işin içinden....Bir de evimi toplu tutmaya çalışıyorum...
Valla yeni konu mu açıldı bilmem ama, benim kanaatim havalar buz kimsenin canı temizlik yapmak istemiyo. günler kısa ailelerle zaman geçirilmek isteniyor sanırım. Uzun zamandır tenha buralar...
hayırlı haftalarrr
5 tane stor yıkadım sırtım kopuyoralmaz olaydım tullerı dun hallettım hepsı mekanzmalı ezıyet resmen.
haftaya tasıyoruz..ıs cok hangını yazıyım
neeestor yıkamak mı??? yok yok bana göre değil. ben de aldım ama güzelce bi silerim o kadar. olduğu kadar valla. stor için yaşamıyorum. dursun olduğu yerde alttarafı tozlanır.
ama niyeti öyle bi bozdum ki evimin bi odası hep boş olacak nasılsa, orayı giyinme odası yapıcam ve her yeri dolap olacak. yazlık kışlık düşünmiycem. yahu kışlıkları çıkarıyosun yazlıklar kırış buruş poşetlere sonra yaz gelince çıkar yıka ütüle eziyet, kışlıkları kaldır koyacak yer bul. kış gelince onları çıkar yıka ütüle ay bunalım geliyo düşündükçe. böyle mağaza gibi dolabım olsun herşey asılı dursun bu ne yahu....
yazlık kıslık deme banabugun tum baza ve gardorap boşaldı.sil sil geberdım.
hepsını jumbo boy cöp posete astım askı yerını kesıp ölece gecırdım yarn tasıncaz.
nakllıye gelıyor ama ellemelerını ıstemıyorum hepsını yıkamak zorunda kalıcam yoksa.:2:
sırada mutfak ve salon takımları var onlarıda kendım yapıyım dıyorum ne kaldıkı
kızımın odasınıda ben yapımvay anam vay.gece yarısı bıter ısım .mola verdım kzı sallıyom.uyansın devam
halılarıda kaldırdım yerlerı sılıp supurdummutfak dolaplarını aldım sölece bı arkamdan gelen temız bulsun banyoyu yıkadım he bıde carsafları sokp yıkadım ben hala yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?