Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Sabah sabah çok güldürdün canım beni....Yaa kendimi buldum bir an sende..( yeni evli ve tecrübesiz hallerimi..:26: )
Artık ben bayağ öğrendim bu işleri...Evleenmeden önce asla yemek yapmamıştım...Sonra evlenince o kadar çok misafirim geldiki napcamı sapıtıyordum..
Annem filan yardım ederken öğrendim gitti...Şimdi artık gelen oldu mu genelede hazır tatlı ıslıyorum etimek , şekerpare....gibi...Yanına da yine milföy , hazır yufka böreği , kolayından poğoça ,salata filan derken 5 çeşit filan oluyo...Öyle çıkıyorum işin içinden....Bir de evimi toplu tutmaya çalışıyorum...

İki çocukla ddaha da zordur tabi....Ben de evimi ne zaman boşlasam misafir geliyordu....Bir de hep önemli kişiler geliyordu...
Bir keresinde pazar günüğ balık kızartırken aniden misafir çıktı geldi..Daha yeni çarşıdan gelmiştik ve ev de çook dağınıktı..çok mahçup olmuştum.. :26: :26:

ay banada çok olur ama genelde balkona koyarım aldıklarımı sırayla yerleştiririm

dağınık olsada çat kapı gelen kusura bakmayacak artık

(davetsiz gelen mindersiz oturur hesabı:)))
)

çat kapı misafiri hiç sevmem en azından bir saat önce haber ver hayatımda kimseyde habersiz gitmedim,ev hali canım herşey olur
aslında gelenler mahçup olmalı ama yetiştirilme tarzımız ,kültürümüzden dolayı utanıp sıkılıyoz

Bana çok geldi canım çat kapı misafir her defasında da çok utandım..Ama artık her yeri toplu tutuyorum napiim..

Valla bizim insanlarımız dağınık anacım. kardeşim de yanımda üniv. okuyo. o da eşim gibi. tek avantajım. eşim yardım ediyo temizlik yaparken. aslında biraz özenli olsak o kadar dağılmayacak. biz ipin ucunu bi bırakıyoruz sonra ipin ucunu geç, kendini dahi bulamıyoruz.

Dedim ya öldüm, hala açamadım kendimi. 2'de yatıp 6,30'da kalkan insandan ne beklersin. ki ben 4 buçuk saatle çalışıyorum bi de iki kişinin işini yapmaya çalışıyorum 1 ark. izinde dağılmış durumdayım.

bu akşam misafirlerim gelcek ve onlar gittikten sonra direkt yatıcam.

kızlarrr aranıza yeni katıldım 22 yaşındayım 7 aylık evliyim:)

çok hoşsunuz hepiniz ya misler gibi temizlik yapasım geldi akşam akşam okuyunca:)
negüzel her haftaya temizlik koymuşsunuz devam eediyormu.
sanki topic boş kalmış yine canlandıralım..
herhaftaya bi iş yapım resimler çekelim :)heveslendim:)
yarın eşim evde olmuycak bende giyisi dolaplrımızı düzenlicem,ütü yapıcam ve yemek olarakda akşama balık yapıcam.
yarın akşamda haftalık yemek menüsü oluşturucam ...

Son düzenleme:
ben de yeniyim başlık açtım ama ilgilenen olmadı. temizlik sayfalrını okudukça acaip gaza geliom. yaptımı çok iyi temizlik yapıorum ama ipin ucunu salınca gidyo. bendeki sorun kendime düzen koyamıyorum. şimdi girm dedim azcık okuyp işe dalim. şimdi diceksinizki bu saate işmi kalır. kalır çünkü kaynanam bir haftadır kardeşinde kayınder burda yemekleri kendi evimde pişirp yukarı çıkartıp orda yiyoz sonra çay kahve bulaşık onları hallediyom. sonra yukarı sürekli toplayom çamaşır bulaşık süpürme falan. kendi evime ilgi göstermedim.b ugün fazla yaptım yemeğimi. mercimk çorba köfteli patlıcan etli yaprak sarma. yarın sabahtan anneme gitcem 1 gece kalcam. şimdide evimi toplayım yapabildiğim temizleyim. öle işte eğer resim koyma eylemi devam ediyosa bende koymaya çalışırm ilerleyen günlerde

kızlar bugün kendi dolabımı ve eşimin dolabını düzenledim ancak sadece benim dolabı bittikten sora aklıma geldi çektim :)
sizde canlanın birazcıkk

çok cici olmuş eline sağlık nefret ederim dolap düznlemekten ve beni beklo doabım anneme gidim gelim ilk hali son haliyle paylaşırım

kızlar nerelerdesiniz bıraktınız mı konuyu..

yada başka bir konu mu açtınız yeniyim ama hevesliyim paylaşımlara :)

Valla yeni konu mu açıldı bilmem ama, benim kanaatim havalar buz kimsenin canı temizlik yapmak istemiyo. günler kısa ailelerle zaman geçirilmek isteniyor sanırım. Uzun zamandır tenha buralar...

Valla yeni konu mu açıldı bilmem ama, benim kanaatim havalar buz kimsenin canı temizlik yapmak istemiyo. günler kısa ailelerle zaman geçirilmek isteniyor sanırım. Uzun zamandır tenha buralar...

Bıktım valla temizliktn,bide kış soba tek odada otur dur iyice bastı beni temizlik:) yaz gelince yine buluşuruz:)) daha sabah makina açtım tertemiz yaptım güyaaaaa kızım 2 yaş sendroumunda:) çabalayıp duruyorum ev berbat:)

hayırlı haftalarrr
5 tane stor yıkadım sırtım kopuyoralmaz olaydımtullerı dun hallettım hepsı mekanzmalı ezıyet resmen.
haftaya tasıyoruz..ıs cok hangını yazıyım

hayırlı haftalarrr
5 tane stor yıkadım sırtım kopuyoralmaz olaydımtullerı dun hallettım hepsı mekanzmalı ezıyet resmen.
haftaya tasıyoruz..ıs cok hangını yazıyım

neee stor yıkamak mı??? yok yok bana göre değil. ben de aldım ama güzelce bi silerim o kadar. olduğu kadar valla. stor için yaşamıyorum. dursun olduğu yerde alttarafı tozlanır.

ama niyeti öyle bi bozdum ki evimin bi odası hep boş olacak nasılsa, orayı giyinme odası yapıcam ve her yeri dolap olacak. yazlık kışlık düşünmiycem. yahu kışlıkları çıkarıyosun yazlıklar kırış buruş poşetlere sonra yaz gelince çıkar yıka ütüle eziyet, kışlıkları kaldır koyacak yer bul. kış gelince onları çıkar yıka ütüle ay bunalım geliyo düşündükçe. böyle mağaza gibi dolabım olsun herşey asılı dursun bu ne yahu....

yazlık kıslık deme banabugun tum baza ve gardorap boşaldı.sil sil geberdım.
hepsını jumbo boy cöp posete astım askı yerını kesıp ölece gecırdım yarn tasıncaz.
nakllıye gelıyor ama ellemelerını ıstemıyorum hepsını yıkamak zorunda kalıcam yoksa.:2:
sırada mutfak ve salon takımları var onlarıda kendım yapıyım dıyorum ne kaldıkı
kızımın odasınıda ben yapımvay anam vay.gece yarısı bıter ısım .mola verdım kzı sallıyom.uyansın devam
halılarıda kaldırdım yerlerı sılıp supurdummutfak dolaplarını aldım sölece bı arkamdan gelen temız bulsunbanyoyu yıkadım he bıde carsafları sokp yıkadımben hala yasıyorum

kolay gelsin maaşallah kız bu ne hamaratlık. yap yap sen nakliyeciler içine ediyo herşeyin. olmadık şeylere sarıyorlar leke leke oluyor sonra. az koltuk silmedim zamanında

yavaş yavaş yap da yorulma :) söyle söyleyince çok geldi gözüme :)

Arkadaşım ve ailesi yarın oturmaya gelecekler ilk defa geliyorlar evime onları en güzel şekilde ağırlamak istiyorum ama yerimden kalkacak kadar gaza gelmedim henüz

Ellerine sağlık kardeşim çok güzel görünüyor temizleyip bitirdikten sonra yoruluyorsun ama değiyor diyor insan değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…