Çok teşekkürler canımoh ne güzel yaa:)) 3 aylık evlisin Allah ömür boyu huzur mutluluk versin..
bence hiç acele etmedin ne kadar temiz tutarsan okadar az kirlenir ama kendinide ihmal etme
ben yollukları yıkayınca(makinem var ) kapıya atarım yerle temas etmeyince çabuk kuruyor...
halılarında eğer tüy çıkıyorsa onuda bi kova su ve halı fırçasıyla üstünden geç baya azalıyor
Çok teşekkürler canımAmin cümlemize
Alışma evresi yaşıyorum galiba hiç bişey yapmak gelmiyor içimden halbuki kendi evim:26:
Evliliğe alışmak böyle oluyordur belki :44:
Çok teşekkürler canımAmin cümlemize
Alışma evresi yaşıyorum galiba hiç bişey yapmak gelmiyor içimden halbuki kendi evim:26:
Evliliğe alışmak böyle oluyordur belki :44:
eveettt.. yağmur yağarken cam silen kişiye "ben" denir :)
dün akşam mecburiyetten yağmur yağarken misafir odamın camlarını sildim. ama iyiki silmişim resmen çamur olmuşlar artık :)
ve dip köşe temizlikten sonra misafir odamı cuma gününe hazırladım.
beni yoran mekanizmalı perdem oldu. ne zor bişey bu yaa. güzel duruyorda yıkamak asmak bi dert. mekanizmasını takmak da cabası :)
bu akşam da diğer yerleri temizledim mi, perşembe akşamı mamalarımı yapar cuma akşamı da misafirlerim gelmeden masamı hazırlarım olur biteeerr :)) YANİ İNŞALLAH :)
öff arkadaşım ya senı görünce benim görmemezlikten gelemeye çalıştııgm evi gördüm bi anda. 1bucuk haftadır temizlik yapmıyorum. Çamaşır yıkancak banyolar yıkancak tuvaletler yıkancak Aman ev süpür sil toz al balkonları yıka Koltukları sil aaaaaa neysse biraz daha görmemmezlikten gelimde hafta sonu yapımbir yığın katlanacak çamaşır var
ütü yapmam lazım o da var
tuvalet banyo var
oy çokkkk işim varrrrr
Arkadaşım kim geliyor bakiim sana....?Tam gaz temizliktesin anlaşılan...Misafir geleceği zaman elimiz ayağımız birbirine dolaşıyor demi..? Kaç yıllık evlisin bu arada ,?
Filizozan , çalıştığını bilmiyodum canım...Biz de eşimin arkadaşlarının eşleri ile gün yapıyoruz ... Çarşamba günü bana gelecekler.....
Neyseki evimi toplu tutuyorum artık....Ama yine de stres oluyorum sabah ezanı ile kalkıyorum o gün....Yetiştiremicem diye çok korkuyorum...Hafta sonları biz de buluşuyoruz akşamları eşlerimizle beraber..Güzel oluyor muhabbet filan derken gece 1 oluyor...
Çalışınca zor tabi...Ben de çok istiyorum çalışmayı ama seneye inşllh..
Filizozan , çalıştığını bilmiyodum canım...Biz de eşimin arkadaşlarının eşleri ile gün yapıyoruz ... Çarşamba günü bana gelecekler.....
Neyseki evimi toplu tutuyorum artık....Ama yine de stres oluyorum sabah ezanı ile kalkıyorum o gün....Yetiştiremicem diye çok korkuyorum...Hafta sonları biz de buluşuyoruz akşamları eşlerimizle beraber..Güzel oluyor muhabbet filan derken gece 1 oluyor...
Çalışınca zor tabi...Ben de çok istiyorum çalışmayı ama seneye inşllh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?