Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

iyidir biz de pek giremiyoruz uğramaya çalışıyoruz işte arada bir. bizim de ev, iş, tupper işleri, goblen vs. vs. yoğun bişekilde devam ediyoruz. temizlik bahara kaldı diyelim :))) üstünkörü yaptıklarımız var işte. süpür, sil, toz al, o kadar.

sen nasılsın.

Çok teşekkürler canım Amin cümlemize
Alışma evresi yaşıyorum galiba hiç bişey yapmak gelmiyor içimden halbuki kendi evim:26:
Evliliğe alışmak böyle oluyordur belki :44:

Arkadaşlar slm....Ben de uzun zamandır girmiyordum bu konuya....Temizlik yapmakatan o kadar çok sıkıldımki burda bari temizlik konuşmak istemiyordum açıkçası...
Evimda az bir yer paylaştım sizinle mis gibiydi... .Tek istediğim her gün öyle temiz olması...... Biraz zor olsa da evimi her gün temiz tutuyorum ama çok da yoruluyorum....

Çok teşekkürler canım Amin cümlemize
Alışma evresi yaşıyorum galiba hiç bişey yapmak gelmiyor içimden halbuki kendi evim:26:
Evliliğe alışmak böyle oluyordur belki :44:

ben 4 yıllık evliyim başlarda çok boşladım ev işlerini biriktikçe içinden çıkamadım.

en sonunda bir karar aldım biriktirmeden yapacağım diye bir gayret başladım tamamdır:))

çocuk olmadan aldım bu kararı kızım doğduktan sonra düzenli olmanın faydalarını gördüm..

Cuma günü günüm var hadi bakalım gazam mübarek olsun.

Temizlik ve börek çörek beni bekler (( şu 3 gün yavaş yavaş işten geldikçe bişeyler yapsam biter herhalde.

Acaba ne yapsam. tavuklu arpa şehriye salatası - renkli bisküvi topları - ve mmmmm.... yaprak sarma.

nasıl, olur mu?

Bende bugün çok yoruldum.toz aldım süpürdüm sonra güzeelce sildim.çamaşır topladım ve astım.mutfağın tezgahını toparladım.yarında perdeleri atayım diyorum.belki üstten camlarıda alırım,hava kötü gerçi. günler kısa hemen akşam oluyo.insan fazla bişey yapmak istemiyo hiç

eveettt.. yağmur yağarken cam silen kişiye "ben" denir :)

dün akşam mecburiyetten yağmur yağarken misafir odamın camlarını sildim. ama iyiki silmişim resmen çamur olmuşlar artık :)
ve dip köşe temizlikten sonra misafir odamı cuma gününe hazırladım.
beni yoran mekanizmalı perdem oldu. ne zor bişey bu yaa. güzel duruyorda yıkamak asmak bi dert. mekanizmasını takmak da cabası :)

bu akşam da diğer yerleri temizledim mi, perşembe akşamı mamalarımı yapar cuma akşamı da misafirlerim gelmeden masamı hazırlarım olur biteeerr :)) YANİ İNŞALLAH :)

Arkadaşım kim geliyor bakiim sana....? Tam gaz temizliktesin anlaşılan...Misafir geleceği zaman elimiz ayağımız birbirine dolaşıyor demi..? Kaç yıllık evlisin bu arada ,?

bir yığın katlanacak çamaşır var
ütü yapmam lazım o da var
tuvalet banyo var
oy çokkkk işim varrrrr

bir yığın katlanacak çamaşır var
ütü yapmam lazım o da var
tuvalet banyo var
oy çokkkk işim varrrrr
öff arkadaşım ya senı görünce benim görmemezlikten gelemeye çalıştııgm evi gördüm bi anda. 1bucuk haftadır temizlik yapmıyorum. Çamaşır yıkancak banyolar yıkancak tuvaletler yıkancak Aman ev süpür sil toz al balkonları yıka Koltukları sil aaaaaa neysse biraz daha görmemmezlikten gelimde hafta sonu yapım

Arkadaşım kim geliyor bakiim sana....? Tam gaz temizliktesin anlaşılan...Misafir geleceği zaman elimiz ayağımız birbirine dolaşıyor demi..? Kaç yıllık evlisin bu arada ,?

Eşimin arkadaşlarının eşleri ile gün yaptık. toplam 7 kişiyiz. ama çalışınca temizlik zor oluyo. işten gel yemek faslı derken saat 8-9 oluyo. o saatten sonra canın istemiyo falan filan. Cuma akşam gelecekler. bende 2 gün temizlik yaptım. salonu dip köşe temizledim salı günü. mekanizmalı perdem var onu yıkamıştım o biraz zorladı beni. tak çıkar. sonra kapıyı kitledim ki kimse girmesin çarşamba da diğer yerleri sil süpür mutfak dolaplarının dışını ve üstünü falan sildim işte. tuvalet banyoyu bu akşam geç saatte yıkayıp bitircem. ve tabiki bu gece mama işleri var. :) onları da yapıp hazır ettim mi ohhh diycem :) masamı da hazırlarım bu gece.

yani şu günlere de sırf temizlik yapayım diye giriyorum. başka türlü yapacağım yok :) Aynen stres oluyorum uykum kaçıyor orasını temizledim mi burasını temizledim mi diye düşünmekten :)

3 yıl 2 aylık evliyim.

Filizozan , çalıştığını bilmiyodum canım...Biz de eşimin arkadaşlarının eşleri ile gün yapıyoruz ... Çarşamba günü bana gelecekler.....
Neyseki evimi toplu tutuyorum artık....Ama yine de stres oluyorum sabah ezanı ile kalkıyorum o gün....Yetiştiremicem diye çok korkuyorum...Hafta sonları biz de buluşuyoruz akşamları eşlerimizle beraber..Güzel oluyor muhabbet filan derken gece 1 oluyor...
Çalışınca zor tabi...Ben de çok istiyorum çalışmayı ama seneye inşllh..

Son düzenleme:
merhabalar bende iki küçük çoçukla evi devamlı toplu tutmaya çalışan bir anneyim,ama nerde bir tarafını topluyorum bakıyorum başka yer dağılmış
deliricem , kapı çaldığında kendimi orayı burayı toplamaya çalışırken yakalıyorum
bende devamlı evi bal dök yala olan olan bayanlara imreniyorum
konuyu çok sevdim her hafta belli gün olması çok güzel ,bide kendime bakım günü ayarladım bakalım uygulayablecekmiyim

kolay gelsin .....
benimde cumartesi akşam eşimin arkadaşları bebek hayırlamaya gelecek bende yarın temizlik bir günede hazırlıkları tamamlamayı düşünüyorum

en gıcık olduğum şey temizlik yaparsın kimse gelmez azcık ,hmal edersin kapı susmaz geçen saldım ben 1 gün hiç iş yapmadım akşama mobilyacı geldi önceki gün bekliyorduk erken geldi ev dandini tabiiiii
bugün gelseydi ya ne temiz evim şimdi

çalışıyorum. ama bu son bir daha hafta içi yapmam ben gün falan geberdim yahu. ayyy dün akşam kıytırıktan iki tatlı yaptım. salata malzemelerini hazırladım. börek yapacaktım ki sırtım bir tutuldu dedim börek mörek yalan. hazırda sarmam vardı buzluktan çıkardım onu pişirdim o kadar. masa örtümde lekeler gördüm onu makineye attım. tabaklarımı çatal kaşıklarımı hazırladım. duşakabini yıkadım falan derken ıvır zıvır bir sürü iş daha vardı tabi. duş aldım yattım saat 2 :))
geçen günüm haftasonuydu gayet rahat hazırlandım. bi daha hafta içi gün yok bana. anaamm bir de çocuğum olsa noolcak kimbilir. düşünmek dahi istemiyorum. KALPAZANIM KALPAAZZZAAAANNN

tatlı olarak renkli bisküvili toplardan yaptım yapmaz olaydım. uff çikolataya bulamak gerekiyo yapıyorum olmuyo çıldırdım. en sonunda çikolataya bandırmadan yaptım.

İnşallah en yakın zamanda bi iş bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…