Ya ev kp min.Kimsenin kimseyi de cagirdogi yok .Esim eltimle konusmaz bile .O kadinda eltimle her gün geliyorlar. Bu Eltimle kayinbiraderimleayri yasiyorlsr.O daha baska konu.Ev başkasının evi ve çağırılan kişiden rahatsız olmuyorsa buna bişey demeye hakkınız yok ve fakat yok çocukları okuldan al yok arabaya taşı bunlar olmamış eltinin kocası nerde bunlar olurken
Eltimle ayri yasiyor onlarÖyle durumlarda sizde direk kaynınızı devreye sokun...
O getirsin,götürsün...
Eltimle ayri yasiyor onlar
Ya Allahaskina sirf sinir bozmak icinmi yaziyorsunuz.Ben esimin yaninda olmak icin gidiyorum ki öyle olmasi gerekir.Elin kadinin sabah 8 aksam 12 ye kadar gelmesi esime kur yapmasi normal benim rahatsiz olmam degil öylemi.rahatsız olan siz olduğunuza göre ?
bile bile ladese gerek yok.
Aman ayrilar hatta kaynimin baska iluskisi var yani onla beraber yasiyorlar.Ama bu eltim ne aileyi karistirmaktan ne benim sinirimi bozmaktan geri kaliyor.ayrı yaşıyorlar ama kv kp evinden çıkmıyor eltide ayrı manyak zaar..
Eltimin evi degil kp evi.Eltimle kontagim yon zaten gidip gelmeyiz .Mecbur hastamiz oldugu icin gelen giden olunca gitmemiz gerekir.
Kadının gelmesinden kimse rahatsız olmuyor demekkiYa Allahaskina sirf sinir bozmak icinmi yaziyorsunuz.Ben esimin yaninda olmak icin gidiyorum ki öyle olmasi gerekir.Elin kadinin sabah 8 aksam 12 ye kadar gelmesi esime kur yapmasi normal benim rahatsiz olmam degil öylemi.
Ya Allahaskina sirf sinir bozmak icinmi yaziyorsunuz.Ben esimin yaninda olmak icin gidiyorum ki öyle olmasi gerekir.Elin kadinin sabah 8 aksam 12 ye kadar gelmesi esime kur yapmasi normal benim rahatsiz olmam degil öylemi.
Asla belki sinire yazmis olabilirim eger öyle anladildiysam özürde dilerim.Benim belirtmemin sebebi arabam bozuldu beni cocuklarla eve birakabilurmisin demis esime ki esime gelene kadar eltimin arabasi var,benim var bize söylesin eger hani bir oda insan icinde esimi disari cagirip bunu söylemek nedir ?Boşanmış diye etiketlemeyin lütfen...
Eşinizin iplerini sıkı tutun kâfi...
Uyanık olun...
Ne diyelim başka...
Yok maalesef kadin her gittigimzde orda oluyor o yüzden.Orda oluyor biz hastaneye gittigimizde orda oluyor güya eltime destek oluyormussizin eşiniz çalışmıyor mu?
sabah 8 akşam 12 kv de mi oturuyor?
Yoo gayette herkes rahatsiz oluyor hani mesala akrabalar falan ilk bir kac gün ses etmediler sonra onlarda yaptigi hareketlerden falan rahazsiz oldulsr.Hayir herkesin ortak fikri tamam ok ilk bir kac gpn neysede isi gücü yok gibi bizimle hastwnede bekliyor eve geliyoruz eve.Eltim gelmeswde bu geliyor amcayi merak ediyormus amcayi görmemistir bile .Kadının gelmesinden kimse rahatsız olmuyor demekki
Eltinşz getiriyor
Kur mu yapıyor ?
Ne yapıyor mesela
Yok maalesef kadin her gittigimzde orda oluyor o yüzden.Orda oluyor biz hastaneye gittigimizde orda oluyor güya eltime destek oluyormus
Yok maalesef kadin her gittigimzde orda oluyor o yüzden.Orda oluyor biz hastaneye gittigimizde orda oluyor güya eltime destek oluyormus
Bu bahsettiğiniz kadın kaç yaşında?Yoo gayette herkes rahatsiz oluyor hani mesala akrabalar falan ilk bir kac gün ses etmediler sonra onlarda yaptigi hareketlerden falan rahazsiz oldulsr.Hayir herkesin ortak fikri tamam ok ilk bir kac gpn neysede isi gücü yok gibi bizimle hastwnede bekliyor eve geliyoruz eve.Eltim gelmeswde bu geliyor amcayi merak ediyormus amcayi görmemistir bile .
Ya iste hasta olunca esimin ailesi öyle toplaniyorlar gitmesek o da laf oluyor birde ayni binada olunca ne bileyimvalla yapabilecek birşeyiniz yok.
çözümü yok çünkü.
tek çözüm her gün gitmemek.
zaten destek olmaya eltiniz arkadaşı var ille her akşam gitmeyin.
valla yapabilecek birşeyiniz yok.
çözümü yok çünkü.
tek çözüm her gün gitmemek.
zaten destek olmaya eltiniz arkadaşı var ille her akşam gitmeyin.
35-36 falan bende bilmiyorum tam ama gecen orda konusuyorlardiBu bahsettiğiniz kadın kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?