Aleyküm selam:))
Deme oyle benimgi ugrassan anlardin kiymetini iyi olmus valla cok sevindimEvet keje kaza oldu sonuç bu:) kimse spiral taktırmasın
Kuzum çok haklısın. Ne diyeyim Allah nasip etmisse oluyor demekki. Teşekkür ederim Selvi Boylum alyanaklım:-*Deme oyle benimgi ugrassan anlardin kiymetini iyi olmus valla cok sevindim
Aleykumselam caniimSanada olsun selamlaaarrr guzelikkler mavisim
Spiral den kökten vazgeçtimKuzum çok haklısın. Ne diyeyim Allah nasip etmisse oluyor demekki. Teşekkür ederim Selvi Boylum alyanaklım:-*
En iyi korunma yöntemini buldum ben canım. Eşimle kanka oldum oh mis ihtimal bile kalmıyor böylece. Yüzde yüz korunma yöntemi:) Spiral kesinlikle önermiyorum. Zira sonuç bu:)Spiral den kökten vazgeçtim
3 taneden sonra asla taktirmamEn iyi korunma yöntemini buldum ben canım. Eşimle kanka oldum oh mis ihtimal bile kalmıyor böylece. Yüzde yüz korunma yöntemi:) Spiral kesinlikle önermiyorum. Zira sonuç bu:)
Aleyküm selam:) iyi akşamlar
Aleyküm selam:) iyi akşamlar
Benim de 3. Olacak bu kismetse. Bağlatırım tüplerimi artık. Allah olmayana isteyene versin. Hepimizin evlatlarini bağışlasın inşallah ♡3 taneden sonra asla taktirmam
Amin inşallahBenim de 3. Olacak bu kismetse. Bağlatırım tüplerimi artık. Allah olmayana isteyene versin. Hepimizin evlatlarini bağışlasın inşallah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?