M Meftune93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2017 67 38 3 32 3 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Meftune93 #1 Kızlar sizinde kimseye söyleyemediginiz bi sırrinız vardir mutlaka. Hadi anlatıp rahatlayalim. Mesela ben tacıze ugramıstım kimseye soyleyemedimnasıl söylenir ki
Kızlar sizinde kimseye söyleyemediginiz bi sırrinız vardir mutlaka. Hadi anlatıp rahatlayalim. Mesela ben tacıze ugramıstım kimseye soyleyemedimnasıl söylenir ki
P prozaclustral 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Eylül 2017 69 43 3 31 4 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Meftune93 #2 kırmaktan çekinen insanı neden kırmaktan çekinmezler
M Meftune93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2017 67 38 3 32 4 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Meftune93 #3 prozaclustral .!.: kırmaktan çekinen insanı neden kırmaktan çekinmezler Genişletmek için tıkla... insanlara bizi kirmasi icin imkan werdigimiz icin kendimize kızmamız lazim. Herkezi kendimiz saniyoruz
prozaclustral .!.: kırmaktan çekinen insanı neden kırmaktan çekinmezler Genişletmek için tıkla... insanlara bizi kirmasi icin imkan werdigimiz icin kendimize kızmamız lazim. Herkezi kendimiz saniyoruz