- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
Aynen esincim bitecek..bak sende 100 lere geliyorsun ama bendn kötü bi haber 100 ker ölümgbiiigeçmiyorrrr
Gözümü korkutmaaaa bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen esincim bitecek..bak sende 100 lere geliyorsun ama bendn kötü bi haber 100 ker ölümgbiiigeçmiyorrrr
Gözümü korkutmaaaa bacım200'ler de 230'dan sonra durdu sanki
![]()
Aşk olsun esinim ne korkutmasıda öyle valla 230 a kadar çok güzeldi bnmde yarıladıktan sonra yavaşladı ama 100ler ölüm gibi sanki 5 aydır 100lerdeyim![]()
Ya valla geçmedi yaa 230 dan sonra 1 gün iki gün giibi çok sıkıcı oluyomuş böylede yaaa :18: Bitti az kaldı aaazz 26 güncüük bizim daha bozulmamış bi 100'lük vaaarr![]()
199'u bi göreyim dee kuzum ondan sonra geçmeyen her güne sövücem![]()
hahhaha az kaldı az sabır....hç başlamayanlar napsın ?Benimkinin kuzenide tecilliydi 2 yıldır kasımda gidecek sözlü oda...bnmkinin yaptığı yere çıkmış acemiliği çanakkaleye cezaevi jandarması şansa bak dedim
sözlüsüne acıyorum valla çok zor ... hele ilk zamanlar kabustu kızım şimdi kıdemli olduk
![]()
söv söv ben sövüyorum çok sıkıldım![]()
Ayy evet kuzum yaaa. Ama bizde bozmamıştıık paraşütlemi indikk sankii edoşşşOhoooo abimde tecilli evli bide çocuk istiyor yengem cesaret edemiyor
(Dayımın karısı da dayım askere giderken hamileydi, o yapma diyorda)
Harbiden ne şanstır arkadaş vay beYakupun yanında da yakın arkadaşı var (alt devresi) buda bizde ki şans
![]()
Kıdemli oluşunuzu maşallah o zamaaaan![]()
Söveceğiim tabi ah şu şafak ahh ne çok çektk be edoşş![]()
Ay ciddimsn ya evlenmeden neden yapmadı ki ya evlenince eziyet...yakpnkide şansmiş yakn arkdşı kıdemliyiz tabide ben erken terhis istiyorummmmm![]()
Evet ciddiyim kuzum, abim 91 doğumlu bi de hee. Yaşıtları yapıp geldi o hala yapacak :44: Dün akşam abi şafak atarsa 201 senin ne zaman başlıyor diyorum, susuyor. :44: Zor olacak ama sabırBende uyuzluğuna arada yengeme bizim askerlik derdi bitiyor, çocuk yaparım sen seversin diyorum deli oluyo
Dün gene yakupa erken terhiş konusundan bahsetmiş komutanı, kafam karışa karışa bi hal oldum :44:
Anam
Küçükmüş kız abin benimkinden bile küçük hahavalla yapsaydı keşke canım ya evlenincezor...ya inanma komutanlara bnmkide çöküntüde ama en geç şubatta kısalcak xaten size vurucak cicim
Erken evlendi kızı kaçırmamak içinAskerliği yap dedi babam üniv'den geldiği gibi evlendi. Şimdi dışardan okuyo son senesi işte kuzum :44: Şubat bile kesin değil, üstelik bize vurur mu Allah bile oda net değil yavrum :18:
Bitirsin 6 ay yapsın canım en iyisi
Yaaa..o kadar zorlamaz o zaman.cnm martta seçimler var şubat kesin hatta kasım başı deniliyor bellki bize yetişcek ama nebilim ya pof...
İnşallah bitirebilir kuzum, şuan pek derse yoğunlaşamıyor ee ev geçindirmek kolay mı :44:
İnşallah yetişiir beeeYakup paşa geldi, gene düştü diyor dedi. Allahım
![]()
Zor tabi kuzum..kısmet artk inş bitirir.
Hahha allahım yaaa inş düşerdee seninkinn hayalleri boşa gitmz![]()
Aynen kuzum düşse havalara uçacak heeBendeki olmayan umutta ona gitmiş sanırım
![]()