1000. Sayfaya mesaj yazmak bana kısmet oldu
dalga geçme beaaBenim ekran ayarlarından dolayı 1000. Sayfa gösteriyor yani ben aynı sayfada 20 mesajı görüyorum
Sabah sabah muhabete bak
Sağol iremcimmm ben de iyiyim, sen nasılsın
Canım onun ölçsü var saraçoğlunda falan araştır bal yemek kaşığıyla tarçın çay kaşığıyla falan gibi ama sana şunu söyleyim bu kür yumurtaları büyüten bişey eğer yumurtlama sıkıntın yoksa yumoşlar fazla büyüyüp çatlayamadan kiste dönüşebilirmiş dikkat et
Rica ederim canım bende sıkıntı yoktu sadece stres vardıo yüzden ben hiç bişey kullanmadım ovu testi ve ateş ölçtüm eşimde hareketlilik sıkıntısı varmış geçen ay öğrendik o ilaç kullandı bu ay hamişim
gozun aydın cnm ılaclarını aksatmadan iç sen bısey olmycak bebegıne allhın ıznıyle..kızlar nasılsınız..dün yazamadım.dün doktora gittik..alttan baktı..bebeğimizi gördük..kalp atışını duyduk..çok şükür Allahıma ..progestanı aksatmamamı söyledi..mide bulantım çok fazla dedim serum verdibulantı ilacı yazdı..ama şimdide aklıma alttan baktığı için bir sorun olurmu diye takıldı..
1000. sayfaya ilk mesaj yazmak bana kısmet oldu
ekran ayarlarına tükürem full site yap normale dön tatlım , bende iyiyim nolsunn
ohhhhh
kızlar nasılsınız..dün yazamadım.dün doktora gittik..alttan baktı..bebeğimizi gördük..kalp atışını duyduk..çok şükür Allahıma ..progestanı aksatmamamı söyledi..mide bulantım çok fazla dedim serum verdibulantı ilacı yazdı..ama şimdide aklıma alttan baktığı için bir sorun olurmu diye takıldı..
Hadi gözün Aydın canım çok stres yapmıştın ,bakbak aahhh biz kadınlar yokmu buseferde alttan bakılmaya taktı,yok canım hiç bir şey olmaz hele bir seferden hiç ,,garantili 100veriyorum oldumu rahatla artık
günaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm
öğrendik canım cinseyetini erkek olcak hayırlısıyla :)
naber hemşommmmm
bugün 8. gününm ama belirtim yok sadece sabah biraz midem bulanıyo kalktığımda ama kahvaltı falan yapıyorum hiç bir belirtim yok tatlım ..............Hemşoooommmbat gününden kaç gün geçmiş oldu şimdi?? Belirtilerin varmı??bat günlerine yakın belirtilerin oldumu??
çok sordumkikiki
günaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?