hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

dalga geçme beaa benim ekran ayarlarından dolayı 1000. sayfa gösteriyor yani ben aynı sayfada 20 mesajı görüyorum

sabah sabah muhabete bak
sağol iremcimmm ben de iyiyim, sen nasılsın

Son düzenleme:
dalga geçme beaa Benim ekran ayarlarından dolayı 1000. Sayfa gösteriyor yani ben aynı sayfada 20 mesajı görüyorum

Sabah sabah muhabete bak
Sağol iremcimmm ben de iyiyim, sen nasılsın

ekran ayarlarına tükürem full site yap normale dön tatlım , bende iyiyim nolsunn

cnm eşimde inş. bişey yoktur bilmiyorum ki bana dr. sadece sorun yok sıkı bir şekilde çalışın olmassa gel takip ederiz dedi bu kadar bende şimdi 3-4 ay kalmayınca buradan hamilelerden ne gördüysem atlıyorum ...Dediğin gibi bilinçsiz bi şekilde olsun diye koca-karı işi yapıpta elime yüzüme bulaştırmıyım Bugün regl imin 2. günü ağır geçiyor zaten ve dün yatakta şunu düşündüm dedim soğan kürü içi temizliyomuş bende akıntı filan var ya iyi gelir belki bu ay sadece onu yapıcam iltihap varsa gitsin diye zaten sonra evi yerleştiricem baktım mayısta ta tık yok (mart ve nisanı es geçiyorum işlerim fena çünkü) dr. gidicem sonra inş. senin gibi çok beklemem

deryacım bebişin cicişleri çok güzel çok beğendim Allah güle güle giymeyi nasip etsin canım haftaya doğum varmış Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar nasılsınız..dün yazamadım.dün doktora gittik..alttan baktı..bebeğimizi gördük..kalp atışını duyduk..çok şükür Allahıma ..progestanı aksatmamamı söyledi..mide bulantım çok fazla dedim serum verdibulantı ilacı yazdı..ama şimdide aklıma alttan baktığı için bir sorun olurmu diye takıldı..

Son düzenleme:
gozun aydın cnm ılaclarını aksatmadan iç sen bısey olmycak bebegıne allhın ıznıyle..

günaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm

1000. sayfaya ilk mesaj yazmak bana kısmet oldu

Nahhh sayfa 1000miş,,kızım 999un önde gidenisin hatta kilikiki

Son düzenleme:
Hemşoooommmbat gününden kaç gün geçmiş oldu şimdi?? Belirtilerin varmı??bat günlerine yakın belirtilerin oldumu??
çok sordum kikiki

Hemşoooommmbat gününden kaç gün geçmiş oldu şimdi?? Belirtilerin varmı??bat günlerine yakın belirtilerin oldumu??
çok sordum kikiki
bugün 8. gününm ama belirtim yok sadece sabah biraz midem bulanıyo kalktığımda ama kahvaltı falan yapıyorum hiç bir belirtim yok tatlım ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…