hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Uykucu senii kiki diyene bak
yumoş kontrolünemi??inşallah Nur topu ve kalitelisinden ,bir sürü yumoşun olmuştur gülüm
hayırlısı olsun kuzumm ,inşallah bebişin gelir bu ay:))

süperrr

canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.

yumos kontrolune gıtım veee geldım kızlarrıkı tanecık yumosum var sagdakı 9mm daha kalıtesız dedı doktor ama soldakı masallah 16 mm olmus biletek yumurta dıebılırız yanicumartesı iğnemı vuruluorum veee pazartesı aşılamam oluo haber vereyım dedım

Yok anam peri maşayı hokus pokus yaptı kayboldu hayırsızın önde gideni inşallah 3üz doğurmuştur
kız nasıl isim bulamadınız yokmu hiç aklınızda bir isim beğendiğiniz felan??

Hadi hayırlısı canım ,Pazartesi'ye kadar o kalitesiz dediğinde eminim büyür ve dahada çoğalabilir ilaç kullanıyorsan

Nostaljiler harika olmuş negüzel akıl etmişsin öyle
hey gidi günler heyy nasılda geçmiş zaman ya ,biz demirbaş olduk gerçekten cadı cemrenin dediği gibikikiki

rümüşşşşşş nerdekiii mesajları beğenmişin nostaljimi yaptın kız benide duygulandırdınnn şaka şaka

rümüüş nostalji çok güzel olmuş hemen hemen herkes hamiş şimdi ben de isim anasıyım ama hala kendi bebişimin anası olamadım hakkımızda hayırlısı.. benim koca da hep yumurtlama haftasında kavga çıkarıp küsüyo böyle giderse ben anca isim anası olmakla kalırım zati :2:

sen uyma ona alacağını al sonra 9 ay duvar tırmansın olacak canım sen inan yeterki hamile kaldın sen hatırlatırımmm

sen uyma ona alacağını al sonra 9 ay duvar tırmansın olacak canım sen inan yeterki hamile kaldın sen hatırlatırımmm

yok tatlım yaa benimki iki kaşa göze gelmiyo hemen çok gururlu uzatır da uzatır ne zaman yumurtlama haftam biter o zaman düzelir.. hep böyle oluyo dikkat ettim de demekki kısmetimde mi yok diyorum artık bu ay da gitti işte nasıl kızıyorum var yaa ben zaten bi hamile kalsam sorucam bunları fitil fitil burnundan getirmezsem ne olayım

canım inan onlar geleceği zamanı biliyolar hiç sıkıntı etme aksilik deyince beni an , ben düşükten sonra 3 ay mide rahatsızlığı çeken bir herifleydim ciddi hastaydı 3 ay doldu doktora gittim bana ilişki önerdi arkadaşım sürpriz yapıp geldi ben arkadaşla herif tek başına kaldı , sonra herifi basurdan ameliyat ettim ama sıkıntısıyla falan 2 ayımda öyle gitti, denedik umutluydum olmadı, sonra meğer herifte hareket sıkıntısı varmış tamir ettim gitti belini incitti ben artık psikologa gidiyodum umudum bitmişti ama meğer gelmiş , ne zaman sona geldim desen güneş doğuyo sen rabbime inan tatlımmm ...............okuyunca mesajı kendime üzüldüm yaww

Kız aynı dert bende vardı vallahi ,yumoş günlerini artık ona söylemiyorum sende öyle yap yoksa kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar ,muhtacız ya ,bak ozaman herşey yolunda nasılda gider ,o günler gelene kadar yanaştırmıyorum sonrada azdım numarası

iyidir tatlım sen nasılsın .................

Ben iyi olmaya çalışıyorum negatiften sonra Dr adetin 14. Günü gel dedi dondurulan tek embriyom var onu transfer edelim dedi ama ben negatif görürüm diye cesaret edemiyorum 12 gün sonra kararımı vermiş olucam hakkıma hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…