Uykucu seniikiki diyene bak
yumoş kontrolünemi??inşallah Nur topu ve kalitelisinden ,bir sürü yumoşun olmuştur gülüm
hayırlısı olsun kuzumm ,inşallah bebişin gelir bu ay:))
süperrr
canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallahhhh canımmm Allah sanada nasip etsin en kısa zamandatosun paşanın daha bir ismi bilenem yok ama kikimmm isimsiz kaldı oğlum isim teyzeliği yapın kıs oğluma ...ha bu arada perim doğurdumu anam geliomu hiç
kuzum üşüttüm sen ayaklarını cıbılak mı gezıyon napıyon
Bilmiyorum rümüşüm :26:belkide:26:ben hiç çorapsız ve patiksiz gezmem amaolabilirde,
selam kızlaaar. nasılsınız?
ben de şu 5 günlük ilacı kullanmıştım. kanamamı durdurmuştu. ilaç biteli 5 gün oldu. bir an önce gelse şu kırmızılar da doğum kontrol hapına başlasam. veeeeeee sonra da gelsin tüp gül ve tüpcanlaaaar
Sabreden derviş muradına ermişinşallah orkidem tez geçsin hayırlı geçsin ,kız sen bence 3tane embriyo koydurt oluyormuki:26:
yumos kontrolune gıtım veee geldım kızlarrıkı tanecık yumosum var sagdakı 9mm daha kalıtesız dedı doktor ama soldakı masallah 16 mm olmus bile tek yumurta dıebılırız yani cumartesı iğnemı vuruluorum veee pazartesı aşılamam oluo haber vereyım dedım
Yok anam peri maşayı hokus pokus yaptı kayboldu hayırsızın önde gideniinşallah 3üz doğurmuştur
kız nasıl isim bulamadınız yokmu hiç aklınızda bir isim beğendiğiniz felan??
kuzum üşüttüm sen ayaklarını cıbılak mı gezıyon napıyon
Bilmiyorum rümüşüm :26:belkide:26:ben hiç çorapsız ve patiksiz gezmem amaolabilirde,
Sabreden derviş muradına ermişinşallah orkidem tez geçsin hayırlı geçsin ,kız sen bence 3tane embriyo koydurt oluyormuki:26:
bende gezmezdim ama banyodan cıktım üstümü giyene kadar 5 10 dk öyle çorapsız dolaştıydm hemen yanmaya başladıydım.Nostaljiler harika olmuş negüzel akıl etmişsin öyle
hey gidi günler heyy nasılda geçmiş zaman ya ,biz demirbaş olduk gerçekten cadı cemrenin dediği gibikikiki
güzel düşünmüşüm dimi gacıhuyum kurusun
cemremmm21 kikiyeee bak heleee:63::63::63::63::63::63::63::63::63: ben geniş ekrana ayarladım diyom :19::19: illaa sataşacan dimi kudurursun yoksaa:1::1::1:[/QUOTE .!.:iyiyim canım benim kikiyle uğraşıyordumdaha doğrusu o bana sataşıyo ben savunma hazırlıyorum sen nasılsın tatlım, miden yatıştı mı biraz iştahın nasıl?
Cemreeeee papucu yarım:122::122: çık dışarıya oyniyalım,:122::122:cemreee pabucu yarım çık dışarıya oyniyalim
rümüşşşşşş nerdekiii mesajları beğenmişin nostaljimi yaptın kız benide duygulandırdınnnşaka şaka
rümüşşşşşş nerdekiii mesajları beğenmişin nostaljimi yaptın kız benide duygulandırdınnnşaka şaka
vallahi güzel olmuş ,şöyle uzun bir ahhh çektim yok 14gün bekle yumoş gelsin sonra tekrar 14gün bekle sonuç nedir diye ,işte böyle ömrümüzden gidiyor ah ahh
evet bende bişekilde üşütüm galiba dün:44:
Rümüş aşağıda kız körün gözmü seninkiki
sen uyma ona alacağını al sonra 9 ay duvar tırmansınrümüüş nostalji çok güzel olmuşhemen hemen herkes hamiş şimdi ben de isim anasıyım ama hala kendi bebişimin anası olamadım hakkımızda hayırlısı.. benim koca da hep yumurtlama haftasında kavga çıkarıp küsüyo böyle giderse ben anca isim anası olmakla kalırım zati :2:
orkimmm, tavuğum benimerken yat yavrum yumurtalar büyüsün orkiii tavukların bebişleri çok şirin oluyo arkanda bisürü bisürü civciv düşünsene, sen önde onlar arkada ördek yavruları gibi paytak paytak yürürler ayyy nasıııılll şirin olurlar kimbilir... teyzeleri yer onlarııı
Benzetmeye bakAllah canini almiya,kiki,Paytak paytak yuruyen bebişlerin olsun senin hemii kikiki
sen uyma ona alacağını al sonra 9 ay duvar tırmansınolacak canım sen inan yeterki hamile kaldın sen hatırlatırımmm
canım inan onlar geleceği zamanı biliyolar hiç sıkıntı etme aksilik deyince beni an , ben düşükten sonra 3 ay mide rahatsızlığı çeken bir herifleydim ciddi hastaydı 3 ay doldu doktora gittim bana ilişki önerdi arkadaşım sürpriz yapıp geldi ben arkadaşla herif tek başına kaldı , sonra herifi basurdan ameliyat ettim ama sıkıntısıyla falan 2 ayımda öyle gitti, denedik umutluydum olmadı, sonra meğer herifte hareket sıkıntısı varmış tamir ettim gitti belini incitti ben artık psikologa gidiyodum umudum bitmişti ama meğer gelmiş , ne zaman sona geldim desen güneş doğuyo sen rabbime inan tatlımmm ...............okuyunca mesajı kendime üzüldüm yawwyok tatlım yaa benimki iki kaşa göze gelmiyo hemen çok gururlu uzatır da uzatır ne zaman yumurtlama haftam biter o zaman düzelir..hep böyle oluyo dikkat ettim de demekki kısmetimde mi yok diyorum artık bu ay da gitti işte nasıl kızıyorum var yaa ben zaten bi hamile kalsam sorucam bunları fitil fitil burnundan getirmezsem ne olayım
iyidir tatlım sen nasılsın .................Slm kızlar nasılsınız kikim napıyorsun nasılsın
rümüüş nostalji çok güzel olmuşhemen hemen herkes hamiş şimdi ben de isim anasıyım ama hala kendi bebişimin anası olamadım hakkımızda hayırlısı.. benim koca da hep yumurtlama haftasında kavga çıkarıp küsüyo böyle giderse ben anca isim anası olmakla kalırım zati :2:
iyidir tatlım sen nasılsın .................
Slm kızlar nasılsınız kikim napıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?