başdönmelerim azaldı şükürler olsun ama kokuya karşı hassasiyet yiyor beni sofrayı bile kaldırırken ögürüyrum ya
burnuna mandal takıcan artık baska çare yokk
herif ne işe yarıyor o topluyr iştekızz hftaya bebişin bu saatte kollarında olcak inşallah vıyak vıyak diye ağlıycak
canım benim çok geçmiş olsun, seni şimdi çok iyi anlıyorum. benim eşim de ameliyat oldu, o ameliyattayken dizlerim tutmuyorduselam kizlar nasilsiniz.yeni haber varmi doktora giden.yazin bana zahmet olmassa.okuyamiyorum gecmisi.
ben iyi degilim bu gun kocisim cok hasta.hastanede kaliyor.bakalim ne zaman cikacak.onsuz hic bir seyin tadi yok.ooffffff ev de kaynanam kayinpederim kizim yanimda.ama cok yalnizim.keske evde olsada didissek
amin canımm...haber ederim tabii.farklı bi durum olursa da rümüş haber eder sizlere..
daha güzelleri sizlerin olur inşallah cemrecim...hastane çıkısını görsen miniciikkk el kadar yaa
SAGOL RUMUSUM usutmus cok kotu,sen nasilsinhayırlı olsun paşa geliyor desene
gecmiş olsun kuzum neyi var eşinin,canım ya
sezaryen olunca bu yönden rahat oluyor günün belli oohhhhaftaya bugün kızım kucağımda olacak inşallah..senin nasıl gidiyor??
anaammmm vııyaakkk cıyyaaakkkk hiç eksik olmayacak artıkkyaa rümüşşş hala inanamıyorum biliyomusunn çok büyük bir mucize bu..su an karnımda olan bebiş haftaya kollarımda olacak nasipse..
dimi yaa nerden nereyee ilk tanıştığımzdada elazığ daydın.şimdi ana olcan anaaa,
neyse canlar öpüyrum bana müsade
canım ben de çook özlüyorum senicanım hiç denk gelemiyoruz artık özletiyosunuz kendinizi yaaaa...amin inşallah tatlım
selam kizlar nasilsiniz.yeni haber varmi doktora giden.yazin bana zahmet olmassa.okuyamiyorum gecmisi.
ben iyi degilim bu gun kocisim cok hasta.hastanede kaliyor.bakalim ne zaman cikacak.onsuz hic bir seyin tadi yok.ooffffff ev de kaynanam kayinpederim kizim yanimda.ama cok yalnizim.keske evde olsada didissek
canım bu jinekologları bazen hiç anlamıyorum sebebsiz infertilite saçmalığı sinirlerimi bozuyorbee adam şunun sebebini bilmiyorum de, sebebi bilinmeyen dee niye sebepsiz deniliyo tatlım sen kocanı aklı başında bir doktora götür ve eşinin yeme içmesine dikkat et. bu kadar sağlık sorunu olan insanlar bebek sahibi oluyorsa Allah'ın izniyle siz de olursunuz.ben yakın zamanda tedaviyi reddedip hayatlarını düzene sokup sağlıklı yaşamaya çalışan bir çiftin doğal yollarla çok beklemeden çocuk sahibi olduğunu öğrendim. şimdi 2.yi düşünüyorlar doktor sağlıklısınız demiş. daha ne diyim
canım ya ne kadar karamsarsın. kim demiş onuuuaşılamada zaten tutma iihtimali normalde de düşük bunu sağlık sorunu olarak görme. sonuçta sperm sorunu olmayanlar
da hamile kalamayabilir bunun yanında dünyaa sorunnu olan hamile kalıyo bu biraz kısmet olayı olarak düşünmek lazım...eşinin neden sorunu var yani varikosel veya kisti felan mı var?
offf olsada su bebek kurtulsam yaa:18:haber vercem tabı kuzum vermemmi..yarın kontrolum var bakalım kac tane yumoslamısım ona gore gun vercek bnm daktırcanım sana da çok dua edeceğim, sen aşılamaya gitmeden bize bi haber et ok?
neva nasılsın canım... şimdi sen hamiş oldun yaaa çatmaya kıyamadım pamuk anneee
cok yorgunuuummmmNe örüyon bacımsen nıe aglıon bakiimmm???
ben geldim sen niye yoksun
cok yorgunuuummmmsen nıe aglıon bakiimmm???
anaaaaaa nie ki neBende yorgunumm ,kasıklarım ağrıyor kız acayip acayip
anaaaaaa nie ki neyumurtluynmu yoksa kızz:44:
ii geceler cnm da karnına koyma sıcak suyu ayaklarına koy..bebıs falan olursa tutunamaz sıcaktan ne olur ne olmaz ayaklarını ısıt senYok canım ben 3gün önce yumoşladım,yok ben iyi değilim uff resmen iğne batıyor çıkmam lazım biraz sıcak su koysam belki iyi gelir kociş öyle diyo ,ben kaçtım canım iyi geceler,
ii geceler cnm da karnına koyma sıcak suyu ayaklarına koy..bebıs falan olursa tutunamaz sıcaktan ne olur ne olmaz ayaklarını ısıt sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?