hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

herif ne işe yarıyor o topluyr işte kızz hftaya bebişin bu saatte kollarında olcak inşallah vıyak vıyak diye ağlıycak

anaammmm vııyaakkk cıyyaaakkkk hiç eksik olmayacak artıkk yaa rümüşşş hala inanamıyorum biliyomusunn çok büyük bir mucize bu..su an karnımda olan bebiş haftaya kollarımda olacak nasipse..

canım benim çok geçmiş olsun, seni şimdi çok iyi anlıyorum. benim eşim de ameliyat oldu, o ameliyattayken dizlerim tutmuyordu

amin canımm...haber ederim tabii.farklı bi durum olursa da rümüş haber eder sizlere..
daha güzelleri sizlerin olur inşallah cemrecim...hastane çıkısını görsen miniciikkk el kadar yaa

ayyy yiriimmmm ben, tadı da orda zaten mini minnacık kız bian düşündüm de iyiki minicik doğuyorlar, düşünsene direk ergenlik çağında doğduklarını, amanın insan direk depresyona girer

hayırlı olsun paşa geliyor desene

gecmiş olsun kuzum neyi var eşinin,canım ya
SAGOL RUMUSUM usutmus cok kotu,sen nasilsin
sezaryen olunca bu yönden rahat oluyor günün belli oohhhhaftaya bugün kızım kucağımda olacak inşallah..senin nasıl gidiyor??

insallah canim cok heyecanli yaaabende iyiym sukur.iyice agirlasdim artik.haraketlerim kisitlandi.insallah bende 40 aftaya varmadan hayirlisiyla dogururum.saglik olsun tabii.bugun doktordaydim.cinsyetini sormadim esim istemedi.2.500 olmus kuzuck

anaammmm vııyaakkk cıyyaaakkkk hiç eksik olmayacak artıkk yaa rümüşşş hala inanamıyorum biliyomusunn çok büyük bir mucize bu..su an karnımda olan bebiş haftaya kollarımda olacak nasipse..

dimi yaa nerden nereyee ilk tanıştığımzdada elazığ daydın.şimdi ana olcan anaaa,
neyse canlar öpüyrum bana müsade

canım hiç denk gelemiyoruz artık özletiyosunuz kendinizi yaaaa...amin inşallah tatlım
canım ben de çook özlüyorum seni ama gündüzleri o kadar yoğun ki giremiyorum. akşam da halim kalmıyor.

canımcım çook geçmiş olsun. Allah şifa versin

Kızlar imdatt kasıklarıımmmyatamıyorum iğne batırıyorlar sankim sabah sağ taraf hafif şimdide sol taraf şiddetli batıp batıp çıkıyo neoluyo bana bee:44:

Yok canım ben 3gün önce yumoşladım,yok ben iyi değilim uff resmen iğne batıyor çıkmam lazım biraz sıcak su koysam belki iyi gelir kociş öyle diyo ,ben kaçtım canım iyi geceler,
ii geceler cnm da karnına koyma sıcak suyu ayaklarına koy..bebıs falan olursa tutunamaz sıcaktan ne olur ne olmaz ayaklarını ısıt sen

ii geceler cnm da karnına koyma sıcak suyu ayaklarına koy..bebıs falan olursa tutunamaz sıcaktan ne olur ne olmaz ayaklarını ısıt sen

Evet canım öyle yaptım ayaklarımın altına koydum ve gercekten çok iyi geldi saol aşkim,artık uyuyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…