hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

derya maşallah 38 haftalık olmuşsunda doğum günü belirliyosun ne çabuk geçti zaman yaaaa.....nazlma olmuş 37 heyt beee bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah inşallah... normal doğum değil heralde sezeryanmı olcan kıs gün seçtine göre

Ayyy ne güzellAllah hayırlı sağlıklı evlat olmayı nasip etsin inşallah yerim ben o tosun paşayı

inşallahhhh canımmm Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda tosun paşanın daha bir ismi bilenem yok ama kikimmm isimsiz kaldı oğlum isim teyzeliği yapın kıs oğluma ...ha bu arada perim doğurdumu anam geliomu hiç

anammmmm cinsiyetini öğrenmeden nasıl sabrettin kıssss:)) maşallah bebişinde büyümüş normal doğum bekliosun heralde sen ...bende normal istiorum ama haftasına göre bebek iri birascık doktorum sen zor normal dourursun dedi gülsemmi ağlasammı

Allah sağlıkla uzun uzunnnn kullanmayı nasip etsin bayıldımmmm:) benimde gelsede siparişler hazırlasam odasını 1 ay beklicem anca geliomuş...bebek arabası aldınızmı kısss benim bitek o kaldı sanki mercedes falan alıom halaaaa kararsızımmmmmmm hafif olsun ama çocuğuda korusun o olsun bu olsun ama öle bi araba yok yada bana denk gelmedi henüz ben kendim tasarlayıp üretcem sonunda

Kızlar imdatt kasıklarıımmmyatamıyorum iğne batırıyorlar sankim sabah sağ taraf hafif şimdide sol taraf şiddetli batıp batıp çıkıyo neoluyo bana bee:44:
kuzum üşüttüm sen ayaklarını cıbılak mı gezıyon napıyon

canoo adet olduğun ık gunu 1.gunu sayarak 12 ve 18gunlerı gun asırı olarak değerlendırın dedıydı doktorum.gercı sen ates de olçuyon.inşllah tez zamanda gelır bebeğin.
canım kafana takma bışey olmaz alttan bakmayla eskıden hep alltan bakıyorlardı.bebeğinde ıyıymiş şukurler olsun.
artık stresı bıtırmen lazım.
günaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm
gelmedın mı halen kız doktordan

selam kızlaaar. nasılsınız?

ben de şu 5 günlük ilacı kullanmıştım. kanamamı durdurmuştu. ilaç biteli 5 gün oldu. bir an önce gelse şu kırmızılar da doğum kontrol hapına başlasam. veeeeeee sonra da gelsin tüp gül ve tüpcanlaaaar

canım hoş gelmişsin. özlemiştim seni. maşallah doğuma bir şey kalmamış. Allah sağlıcakla kurtarsın ikinizi de

süperrr
günaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm
canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

gelsin tabi tüpcanlar senin gibi tatlıdan dünyaya birer tane daha lazım bi şekerleme yapamadım yahu eşimi aradım dedim arama ben şekerleme yapcam dedim taamam dedi yarım saat sonra anam aradı kaçtı şekerlemelrm

orkimmm, tavuğum benim erken yat yavrum yumurtalar büyüsün orkiii tavukların bebişleri çok şirin oluyo arkanda bisürü bisürü civciv düşünsene, sen önde onlar arkada ördek yavruları gibi paytak paytak yürürler ayyy nasıııılll şirin olurlar kimbilir... teyzeleri yer onlarııı

Nahhh sayfa 1000miş,,kızım 999un önde gidenisin hatta kilikiki

kikiyeee bak heleee ben geniş ekrana ayarladım diyom

illaa sataşacan dimi kudurursun yoksaa

Son düzenleme:
iyiyim canım benim kikiyle uğraşıyordum daha doğrusu o bana sataşıyo ben savunma hazırlıyorum sen nasılsın tatlım, miden yatıştı mı biraz iştahın nasıl?

bulanmaya başladı ha şimdi karnımız açıktı ya bebiş sinyal gönderiyor başkası hazırlarsa rahat rahat yiyorum ama kendim cok hazırılyorum bu bebiş beni cok düşünüyr yemek yapmayı pek sevmedğim icin yardım ediyor bahane üretiyr benim için

iyi yapıyorsun.... hamiş nazlarına bayılırım çok şirin oluyorsunuz benimkine ben bilerek çektirecem beni kızdırdığı günleri hesabına yazıyorum ben hamileyken borcunu öder artık

ben şimdi gidip hazırlık yapim bıcı bıcı yapmıştım saçlarımı kurutacam, arkasından da ilk defa deneyeceğim peynirli erişte pilavı yapacam

iyi yapıyorsun.... hamiş nazlarına bayılırım çok şirin oluyorsunuz benimkine ben bilerek çektirecem beni kızdırdığı günleri hesabına yazıyorum ben hamileyken borcunu öder artık

ben şimdi gidip hazırlık yapim bıcı bıcı yapmıştım saçlarımı kurutacam, arkasından da ilk defa deneyeceğim peynirli erişte pilavı yapacam

desene eşinin çekeceği var senin elinden allah kolaylk versin şimdiden o vakit.
taamam şeker hadi git ıslak ıslak gezme mazallah üşütürsün

selamlarinsallah bu topikde bizde hamis oldugumuzu aciklariz

yettim kızlar:))))

topiğimiz hayırlı olsun;göbüşlerimiz bebişle dolsun

hayırlısıyla bende istiyorum.bakalım zamanını Rabbim bilir...artık kafaya çok takmıyorum.geçen ay çektiğimi ben bilirim

aaaaaaaaa isim annesi benim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yehuuuuuuuuuuu
inşallah bebişimin de annesi olurum bu topik hayırlı gelicek inşallah canlaaaarrrrr

bercestem ve topiktaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun. bereketli olsun. sabaha yazdıklarınızı okurum. baya yazışma olmuş

bayrama doğru gelmeyi düşünüyoruz nasipse sıkıldım iyice burda piştim resmen sıcaktan...memleketimi istiyorummmm
tayin işleri de olursa o zamana kadar daha da dönmem buraya inşşallaahhh
azcık gıne nostaljı olsun dedım nerden nereye sukurler olsun bugun halen bırlıkteyız

kızlar nasılsınız? şöyle bi baktım kaçıyorum. iftar hazırlıklarına başlasam iyi olur.

kızlar ben geldim doktor adet sokturucu verdi adetin 4. gun gel dedii gidicem adetin 4. gunu ultrasıona...

irem.....canim dusukden sonra ben bir ay bekledim.sonra kizcem geldi cok sukur.darisi basina
kizlar ben iyi degilim basim donuor.mide bulantim artti.yatsam iyi olur

bide adamda iş yok diodun dün adama enerji vercek şeyler yedirmiomuşsun demekki

1 hafta sonra gaza geldi benm heriftatlı yedirmek lazımmış demekkiçok şükür 3ledik bu ayıda

beeeen 9 doguruyom :)))

Koydum roman havasını attım göbişleri ohhh ohhhh canım sıkılıyordu demek ki bunu yapmam lazımmış....

kalk kız oynayak kalk kalk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…