cemrecim 13 benim uğurlu sayım da o yüzden 13.3.13 olsun diye uğrasıyorum.doğumgünüm 19 haziran tatlımo konuda çok haklısın bizler bazen ince fikirli olduğumuzu sanıyoruz fakat basımıza farklı seyler gelebileceğini düşünmüyoruz.
Ayyy ne güzellAllah hayırlı sağlıklı evlat olmayı nasip etsin inşallah yerim ben o tosun paşayı
naber hemşommmmm
SAGOL RUMUSUM usutmus cok kotu,sen nasilsin
insallah canim cok heyecanli yaaabende iyiym sukur.iyice agirlasdim artik.haraketlerim kisitlandi.insallah bende 40 aftaya varmadan hayirlisiyla dogururum.saglik olsun tabii.bugun doktordaydim.cinsyetini sormadim esim istemedi.2.500 olmus kuzuck
hayırlı olsun paşa geliyor desene :7
tosun paşa teyzesi tombulcuk olmuş önden gidio haftasına göre bende doğurmam gereken kiloya şimdiden ulaştım Allah yardımcımız olsun
kuzum üşüttüm sen ayaklarını cıbılak mı gezıyon napıyonKızlar imdattkasıklarıımmm yatamıyorum iğne batırıyorlar sankim sabah sağ taraf hafif şimdide sol taraf şiddetli batıp batıp çıkıyo neoluyo bana bee :44:
canoo adet olduğun ık gunu 1.gunu sayarak 12 ve 18gunlerı gun asırı olarak değerlendırın dedıydı doktorum.gercı sen ates de olçuyon.inşllah tez zamanda gelır bebeğin.cnm eşimde inş. bişey yoktur bilmiyorum ki bana dr. sadece sorun yok sıkı bir şekilde çalışın olmassa gel takip ederiz dedi bu kadar bende şimdi 3-4 ay kalmayınca buradan hamilelerden ne gördüysem atlıyorum ...Dediğin gibi bilinçsiz bi şekilde olsun diye koca-karı işi yapıpta elime yüzüme bulaştırmıyımBugün regl imin 2. günü ağır geçiyor zaten ve dün yatakta şunu düşündüm dedim soğan kürü içi temizliyomuş bende akıntı filan var ya iyi gelir belki bu ay sadece onu yapıcam iltihap varsa gitsin diye zaten sonra evi yerleştiricem baktım mayısta ta tık yok (mart ve nisanı es geçiyorum işlerim fena çünkü) dr. gidicem sonra inş. senin gibi çok beklemem
canım kafana takma bışey olmaz alttan bakmayla eskıden hep alltan bakıyorlardı.bebeğinde ıyıymiş şukurler olsun.kızlar nasılsınız..dün yazamadım.dün doktora gittik..alttan baktı..bebeğimizi gördük..kalp atışını duyduk..çok şükür Allahıma ..progestanı aksatmamamı söyledi..mide bulantım çok fazla dedim serum verdibulantı ilacı yazdı..ama şimdide aklıma alttan baktığı için bir sorun olurmu diye takıldı..
gelmedın mı halen kız doktordangünaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm
kızlar nasılsınız..dün yazamadım.dün doktora gittik..alttan baktı..bebeğimizi gördük..kalp atışını duyduk..çok şükür Allahıma ..progestanı aksatmamamı söyledi..mide bulantım çok fazla dedim serum verdibulantı ilacı yazdı..ama şimdide aklıma alttan baktığı için bir sorun olurmu diye takıldı..
canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.günaydııııınnnn diycem ayıp olmazsaabana dua edın kızlar kontrole gıdıormm
selam kızlaaar. nasılsınız?
ben de şu 5 günlük ilacı kullanmıştım. kanamamı durdurmuştu. ilaç biteli 5 gün oldu. bir an önce gelse şu kırmızılar da doğum kontrol hapına başlasam. veeeeeee sonra da gelsin tüp gül ve tüpcanlaaaar
süperrr
canım benim güzel haberlerini bekliyoruz.
orkimmm, tavuğum benimselam kızlaaar. nasılsınız?
ben de şu 5 günlük ilacı kullanmıştım. kanamamı durdurmuştu. ilaç biteli 5 gün oldu. bir an önce gelse şu kırmızılar da doğum kontrol hapına başlasam. veeeeeee sonra da gelsin tüp gül ve tüpcanlaaaar
Nahhhsayfa 1000miş,,kızım 999un önde gidenisin hatta kilikiki
kikiyeee bak heleeeben geniş ekrana ayarladım diyom
illaa sataşacan dimi kudurursun yoksaa
napıyon cemre naslısın
iyiyim canım benim kikiyle uğraşıyordumdaha doğrusu o bana sataşıyo ben savunma hazırlıyorum sen nasılsın tatlım, miden yatıştı mı biraz iştahın nasıl?
bulanmaya başladı ha şimdi karnımız açıktı ya bebiş sinyal gönderiyorbaşkası hazırlarsa rahat rahat yiyorum ama kendim cok hazırılyorum bu bebiş beni cok düşünüyr yemek yapmayı pek sevmedğim icin yardım ediyor bahane üretiyr benim için
iyi yapıyorsun.... hamiş nazlarına bayılırım çok şirin oluyorsunuz benimkine ben bilerek çektirecem beni kızdırdığı günleri hesabına yazıyorum ben hamileyken borcunu öder artık
ben şimdi gidip hazırlık yapim bıcı bıcı yapmıştım saçlarımı kurutacam, arkasından da ilk defa deneyeceğim peynirli erişte pilavı yapacam
selamlarinsallah bu topikde bizde hamis oldugumuzu aciklariz
yettim kızlar:))))
topiğimiz hayırlı olsun;göbüşlerimiz bebişle dolsun
hayırlısıyla bende istiyorum.bakalım zamanını Rabbim bilir...artık kafaya çok takmıyorum.geçen ay çektiğimi ben bilirim
aaaaaaaaa isim annesi benim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyehuuuuuuuuuuu
inşallah bebişimin de annesi olurum bu topik hayırlı gelicek inşallah canlaaaarrrrr
kiki geldii
bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,
canim yumurtan catlamamis yazmissin en son ,,suanki durum nedir???
BERCESTEM topigin hayirli olsun ,herkeze ugur getirsin insallah ,,nasilsin ???
ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
bi gelisme varmi kizlar ???
PERIM hala yok sanirim :26:neolduki bu kiza acep:44:
bercestem ve topiktaşlaryeni topiğimiz hayırlı olsun. bereketli olsun. sabaha yazdıklarınızı okurum. baya yazışma olmuş
kız sen harbii acemisinAllah iyiliğini versin. ben orda harf hatası yaptım, hız kaç? diyecektim ama sen hemen haz diye düştün.
şaka bi tarafa, tatlım korunmayı yeni bıraktıysan bu kavramlarla çok ilgilenme, canını sıkma. ama merakını gidermek için yazıyım, bildiğim kadarıyla morfoloji, spermin biyolojik yapısı daha doğrusu spermin dölleme yeteneğiyle, şekliyle... ilgili bir kavram. hız derken de spermin hareketliliğiyle, yumurtaya kadar ulaşabilip ulaşamayacağıyla alakalı bir kavram.daha fazlasını bence merak etme ama yine de öğrenmek istersen google amca hizmetinde...
gelecek bat tarihime iki bahane mi de hazırladım hamile kalırsam düşükten sonra hemen kalınıyoolmazsa düşükten sonra toparlanamamış bünyem ama normalde zıpkın gibiyim adamı balık gibi avlıycam
azcık gıne nostaljı olsun dedımbayrama doğru gelmeyi düşünüyoruz nasipse sıkıldım iyice burda piştim resmen sıcaktan...memleketimi istiyorummmm
tayin işleri de olursa o zamana kadar daha da dönmem buraya inşşallaahhh
kızlar nasılsınız? şöyle bi baktım kaçıyorum. iftar hazırlıklarına başlasam iyi olur.
kızlar ben geldim doktor adet sokturucu verdi adetin 4. gun gel dedii gidicem adetin 4. gunu ultrasıona...
irem.....canim dusukden sonra ben bir ay bekledim.sonra kizcem geldi cok sukur.darisi basina
kizlar ben iyi degilim basim donuor.mide bulantim artti.yatsam iyi olur
bide adamda iş yok diodun dünadama enerji vercek şeyler yedirmiomuşsun demekki
1 hafta sonra gaza geldi benm heriftatlı yedirmek lazımmış demekki çok şükür 3ledik bu ayıda
beeeen 9 doguruyom :)))
inşallah kırmızılar gelmez canım..klomende işe yaramıştır tutmuştur bebiş inşallah. benim saçım röfleli zaten şuan dibim geldi iyice. araştırdığım kadarıyla özellikle orielli işlemler zararlıymış. zararı konusunda ikiye bölünmüş olunmasına rağmen boyamamayı öneriolarmış.amannn benimde bi karış dibim çıktı zaten. en fazla hamiş kalsam uzar iyice keserim sarı kısımlarını doğal saçım gelir.gerçi annem kesme saçını çocuğun ömrü kısalırda der şimdi :) çok laf var söylenen batıl inanç işte . Allahım inşallah bu ay hamiş olmayı nasip edersin yoksa ben böle saçma sapan konularla sıyırcammmmmmm
erken yapmak istemiyorum testi negatif çıkacak diye ödüm kopuyo çok umutlandım bu ay ne bileyim ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum geçen gün sadece karnımın alltı rahim hizası oluyo sanırım hafif bi sancı oldu gibi kısa süreliydi ama farklı bişeydi yani offffff bilmiyorum ya içim bi acayip
Koydum roman havasını attım göbişleri ohhh ohhhh canım sıkılıyordu demek ki bunu yapmam lazımmış....
kalk kız oynayak kalk kalk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?