hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

son kontrolümzdn sonra doktorum 3 hfta sonra gel dediydi ondan haftaya gidiyrum.bana müsade yemek yiycez eşim geldi

anladım canım genelde keseyi gördükten 10 gün sonra çağırıyolarda o yüzden dedim. Ama haftaya gittiğinde daha bi büyümüş olarak görürsün bebeği canım. Afiyet olsun

Rica ederim canım bende sıkıntı yoktu sadece stres vardı o yüzden ben hiç bişey kullanmadım ovu testi ve ateş ölçtüm eşimde hareketlilik sıkıntısı varmış geçen ay öğrendik o ilaç kullandı bu ay hamişim

Canım onun ölçsü var saraçoğlunda falan araştır bal yemek kaşığıyla tarçın çay kaşığıyla falan gibi ama sana şunu söyleyim bu kür yumurtaları büyüten bişey eğer yumurtlama sıkıntın yoksa yumoşlar fazla büyüyüp çatlayamadan kiste dönüşebilirmiş dikkat et

şeker yüklemesi aç karnına yapılıo canım yapılırken de bişi yemiosun 1,5 saat o yüzden sabah gidebildiğin en erken saatte git bence

ikiz mi gözün aydın
ayyyy okurken çok hoşuma gitti
dr 14ü diyor bende 13 olsun dedim.tamam demişti geçen hafta.dün kontrole gittiğimde yine 14 ü dedi ben yine 13 dedim :)))) illa tıp bayramında doğurtacak adam beni
bi aksilik olmazsa inşallah çarsamba diyorum ben

canım benim böyle güzel birşeyin üzerine bunu anlatmak istemezdim ama bilmende fayda görüyorum.yanlış hatırlamıyorsam senin ve bebişinin doğum gününü aynı güne denk getirmeye çalışıyorsun dimi:26::26: eğer böyleyse ilerisi için pek iyi olmuyor.sonuçta hepimiz ölümlüyüz,Allah bebişlerinize uzun sağlıklı ömürler versin,gün gelecek bizler vefat edeceğiz ve bebişin her doğum gününde duygulanır kederlenir.bu da hiç iyi olmuyor, bizim bi yakınımızın böyle ve her doğum gününü ağlayarak geçiriyor, dayanamıyor insan bizi unutmalarını istemem elbet ama biz doğumlarını dört gözle beklerken, bizden sonra onlar o güne belki de isyan edecekler dilim zor vardı demeye ama demem gerektiğini düşündüm.amacım seni üzmek değil, üzdüysem şimdiden çok özür dilerim.

cemrecim 13 benim uğurlu sayım da o yüzden 13.3.13 olsun diye uğrasıyorum.doğumgünüm 19 haziran tatlım o konuda çok haklısın bizler bazen ince fikirli olduğumuzu sanıyoruz fakat basımıza farklı seyler gelebileceğini düşünmüyoruz.

Bercem deryam sizi görmek cok güzel. Cep telden giriyorum. Biraz sıkıntı oluyor. Ikinizi de cok öpüyorum. Deryosum allah sağlıcakla kurtarsin. Bercem insallah güzel haberlerini alacagiz

canım hiç denk gelemiyoruz artık özletiyosunuz kendinizi yaaaa...amin inşallah tatlım

selam kizlar nasilsiniz.yeni haber varmi doktora giden.yazin bana zahmet olmassa.okuyamiyorum gecmisi.
ben iyi degilim bu gun kocisim cok hasta.hastanede kaliyor.bakalim ne zaman cikacak.onsuz hic bir seyin tadi yok.ooffffff ev de kaynanam kayinpederim kizim yanimda.ama cok yalnizim.keske evde olsada didissek

olacak tabiii Allah ın izniylee
benden önce paylasırsan çook sevinirim gerçekten..bas dönmelerin devam ediyo mu???

düşündüğüm gibi olmamasına çok sevindim... o zaman herşey gönlünce olsundoğuma gitmeden haber ver, dualarımız senle yaaaa bide o nasıl güzel bir oda, giysiler maskot gibi duruyor, al arabanın aynasına as yaniiii

selam canım..çok geçmiş olsun nesi var kocişinin??aayyy kocişlerin yeri ayrı

selam canım..çok geçmiş olsun nesi var kocişinin??aayyy kocişlerin yeri ayrı

sagol canim.usutms co kotu ama oyle boyle deyil.cigerleri filaninsan kocisine bir sey olunca daha ii anliyorsen nasilsin kizimiz nasil.dogum tarihin belli olmus simdi gordum.mashallah saglikla al kucagina kavus bebisine insallah.

öğrendik canım cinseyetini erkek olcak hayırlısıyla :)
hayırlı olsun paşa geliyor desene

gecmiş olsun kuzum neyi var eşinin,canım ya

amin canımm...haber ederim tabii.farklı bi durum olursa da rümüş haber eder sizlere..
daha güzelleri sizlerin olur inşallah cemrecim...hastane çıkısını görsen miniciikkk el kadar yaa

sagol canim.usutms co kotu ama oyle boyle deyil.cigerleri filaninsan kocisine bir sey olunca daha ii anliyorsen nasilsin kizimiz nasil.dogum tarihin belli olmus simdi gordum.mashallah saglikla al kucagina kavus bebisine insallah.

sezaryen olunca bu yönden rahat oluyor günün belli oohhhhaftaya bugün kızım kucağımda olacak inşallah..senin nasıl gidiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…