- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
son kontrolümzdn sonra doktorum 3 hfta sonra gel dediydi ondan haftaya gidiyrum.bana müsade yemek yiycez eşim geldi
Rica ederim canım bende sıkıntı yoktu sadece stres vardıhayırlısı olsun derya bende normal doğuma hep antipati duyarımda meraklandım doğrusu dedim kendi isteğiylemi bu seçimi yaptı Allah kurtarsın Rabbim kuzucunla seni
İremcim sağol alakan için Allah'ım gönlüne göre vermiş rabbim öğle büyükkü bizim için herşeyi yapıyo8 ay neler yaptın takip kür v.s. neler yaşadın cnm ?
Canım onun ölçsü var saraçoğlunda falan araştır bal yemek kaşığıyla tarçın çay kaşığıyla falan gibi ama sana şunu söyleyim bu kür yumurtaları büyüten bişey eğer yumurtlama sıkıntın yoksa yumoşlar fazla büyüyüp çatlayamadan kiste dönüşebilirmiş dikkat etbalıda mı bir çay kaşığı atıyosun yani şöyle mi cnm
1 çay kaşığı çörek otu
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam yiyosun tok aç farketmez.
Cinsiyetini öğrenebildinmi bu arada yiyenimiz kız mı erkekmi ??
canlar merhaba....dün kontrolüm vardı.ayrıca doktorum dün o kadar yoğundu ki.uzun süren ameliyat,muayene filan.ne zaman geleceğimi bile ben sordum.24.-28.haftalarda gel dedi çıktı.bildiğim kadarıyla o haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor.ama bana bi açıklama yapmadı.aç karnına mı gideceğim tok karnına mı?hamile olduğumdan bu yana aç karnına dayanamıyorum.
aslında doktorumdan memnunum ama dün hep aksilikler olmuştu.
sizce nasıl gitmeliyim.aç karnına mı yoksa ayakta tutacak kadar bişeyler yiyerek mi
kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
YAKINDA BENDE SANA KIYAMAYCAM GELECEK TOSBAĞAMIZ İNŞALLAH
HAYIRLI OLSUN VE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM, BULANTILAR YÜZÜNDEN Mİ YATIRACAK SENİ DOKTORUN, İNŞALLAH ÇABUCAK TOPARLANIRSIN , YERİM O MİNNAKLARIN GÜP GÜPLERİNİİ
dr 14ü diyor bende 13 olsun dedim.tamam demişti geçen hafta.dün kontrole gittiğimde yine 14 ü dedi ben yine 13 dedim :)))) illa tıp bayramında doğurtacak adam beni
bi aksilik olmazsa inşallah çarsamba diyorum ben
Cemre gelsin beni öpsn diyosun
ikiz mi gözün aydın
ayyyy okurken çok hoşuma gitti
canım benim böyle güzel birşeyin üzerine bunu anlatmak istemezdim ama bilmende fayda görüyorum.yanlış hatırlamıyorsam senin ve bebişinin doğum gününü aynı güne denk getirmeye çalışıyorsun dimi:26::26: eğer böyleyse ilerisi için pek iyi olmuyor.sonuçta hepimiz ölümlüyüz,Allah bebişlerinize uzun sağlıklı ömürler versin,gün gelecek bizler vefat edeceğiz ve bebişin her doğum gününde duygulanır kederlenir.bu da hiç iyi olmuyor, bizim bi yakınımızın böyle ve her doğum gününü ağlayarak geçiriyor, dayanamıyor insanbizi unutmalarını istemem elbet ama biz doğumlarını dört gözle beklerken, bizden sonra onlar o güne belki de isyan edecekler dilim zor vardı demeye ama demem gerektiğini düşündüm.amacım seni üzmek değil, üzdüysem şimdiden çok özür dilerim.
Bercem deryam sizi görmek cok güzel. Cep telden giriyorum. Biraz sıkıntı oluyor. Ikinizi de cok öpüyorum. Deryosum allah sağlıcakla kurtarsin. Bercem insallah güzel haberlerini alacagiz
anamm sen önceden geceye yakın gelirdin şimdi gündüz takılmaya başladıno yüzden pek kimse olmuyor
hoşgeldin sefa geldin,ateş ölcmek eğlenceli oluyor.mutlaka denemelisin faydasınıda görürsün inşallah
stresle alakalı bişey mi huzursuz bacak hastalığı
derya doğuma gidiyor derya doğuma gidiyorrrrrr 2.bebeğimiz dünyaya geliyor inşallah :119: :119:
toplu mesajyla bütün rehberdeki dostlara bildir
eğer derya izin verirse ben bi kactanesini paylaşırım.bi aksilik cıkmassa bende gitcem yanında deryanın
cok güzellllll maşallah ayy banada kısmet olcak mı hazırlıklar
cemrecim 13 benim uğurlu sayım da o yüzden 13.3.13 olsun diye uğrasıyorum.doğumgünüm 19 haziran tatlımo konuda çok haklısın bizler bazen ince fikirli olduğumuzu sanıyoruz fakat basımıza farklı seyler gelebileceğini düşünmüyoruz.
selam kizlar nasilsiniz.yeni haber varmi doktora giden.yazin bana zahmet olmassa.okuyamiyorum gecmisi.
ben iyi degilim bu gun kocisim cok hasta.hastanede kaliyor.bakalim ne zaman cikacak.onsuz hic bir seyin tadi yok.ooffffff ev de kaynanam kayinpederim kizim yanimda.ama cok yalnizim.keske evde olsada didissek
selam canım..çok geçmiş olsun nesi var kocişinin??aayyy kocişlerin yeri ayrı
hayırlı olsun paşa geliyor deseneöğrendik canım cinseyetini erkek olcak hayırlısıyla :)
selam kizlar nasilsiniz.yeni haber varmi doktora giden.yazin bana zahmet olmassa.okuyamiyorum gecmisi.
ben iyi degilim bu gun kocisim cok hasta.hastanede kaliyor.bakalim ne zaman cikacak.onsuz hic bir seyin tadi yok.ooffffff ev de kaynanam kayinpederim kizim yanimda.ama cok yalnizim.keske evde olsada didissek
olacak tabiii Allah ın izniylee
benden önce paylasırsan çook sevinirim gerçekten..bas dönmelerin devam ediyo mu???
düşündüğüm gibi olmamasına çok sevindim... o zaman herşey gönlünce olsundoğuma gitmeden haber ver, dualarımız senle yaaaa bide o nasıl güzel bir oda, giysiler maskot gibi duruyor, al arabanın aynasına as yaniiii
sagol canim.usutms co kotu ama oyle boyle deyil.cigerleri filan insan kocisine bir sey olunca daha ii anliyor sen nasilsin kizimiz nasil.dogum tarihin belli olmus simdi gordum.mashallah saglikla al kucagina kavus bebisine insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?